21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19САЩ нека си приемат ислями но не се бъркат в Европа. В САЩ те се бият с полицията там и имат оръжия.

20

Балканец

преди 3 години

Босна и Херцеговина е изкуствено създадена държава, като в нея самите бошняци са малцинство. Въпрос на време е сърбите там да се отцепят към Сърбия, а хърватите към Хърватия. А Босна да си остане за бошняците. Така ще е най-нормално. Косово и Албания в един момент наистина ще се обединят. Лошото е че, могат да отцерят и половината Северна Македония, защото по неофициална статистика македонците вече са малцинство в Македония.

19

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаАлбания и Босна са ислямски и сестабилизрат целите балкани. НАТО ги държат вместо да ги преместят в Турция и Азербайжан и Туркмения откъдето са дошли турците и турските племена. Сърбия ще вземе част от Босна и Косово и ще върне Босилеград и Димитровград на България както и Южна Северна Македония.

18

Анонимен

преди 3 години

Даже и измислените от комитерна бюрмци не искат да крадат история от сръбските свинари.

17

Диана

преди 3 години

До До ДианаАбе ти нещо си си повредил грамофоните, значи! Всички знаем че сте в пълзящ преврат - нема да ни убегне от погледа под вежди значи...Ето ти още едно: БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Проблемът ти е, че си превъртял и въртиш на едно място плочата - никой тук не ти говори за вътрешните ни проблеми...Ама махнем ли ви веднъж, ще ни светне и на нас, значи...

16

Анонимен

преди 3 години

Ислямизирани или не това няма нищо общо с вътрешните граници на ЕС.Както в САЩ има хора с различни религии, но живеят заедно. Това е трудно да се разбере от хора преживели комунизма. Но свиквайте.

15

Диана

преди 3 години

До aa1830Въпросът е принципен! Ние сега една държава ли сме или не сме? Сме! Е...и тогава защо трябват тези вътрешни граници - един ден ще си отидат и не само българските проблеми ще се решат! И в Испания Барцелона ще се радва, И във Франция си има хора с проблеми...Навсякъде, навсякъде! Нека всеки живее добре и е щастлив! Долу алчността! Смърт на кражбите!

14

Анонимен

преди 3 години

Тези идеи се раждат в Москва , сърбите немат толкова акъл .

13

Анонимен

преди 3 години

Обединение на сите бугаротатаре от Дунав до Алтай

12

71928

преди 3 години

Няма ли да мирясат най-после! Да, несправедливо беше отделянето на Косово от изначалната му принадлежност. Сега, обаче, не е време да прекрояваме нито граници, нито статукво. Имаме примери, от които можем да се поучим. Най-мощното влияние идва от благосъстоянието на гражданите в дадена държава. Балканските политици са длъжни да работят за това! Примерът с тирол е неуместен, защото там няма религиозни различия.

11

Анонимен

преди 3 години

Ако пътуваш от Франция за Белгия или друга дъжава в Западна Европа разбираш, че си стигнал в другата държава по пътните знаци. Никой не ти иска документи. Това май Балканите още не са дорасли да го разберат. И това е бъдещето на човечеството. Ама в ориенталските Балкани още се натискат да прекрояват граници. Това са остатъци от наложената преди 70 години комунитическа тирания. Путин продължава да прекроява граници. Щото от друго не разбира.

10

Анонимен

преди 3 години

Босна и Албания са ислямски и остатък от османската империя и нямат място в Европа.Сърбия и Хървация ще и поделят Босна, Сърбия и Черна гора ще си разделят Косово, България и Черна гора ще си разделят Албания и Македония.

9

aa1830

преди 3 години

Разбира се че всичко идва от сърбите и техния болен шовинизъм и мания за величие. И като не им се получи, аре да запалим къщата. Отделно и големите държави + Русия и Щатите, а отскоро и Китай... Много страдаха Балканите заради тях, потърпевши сме и ние и в миналото и сега със Северна Македония.

8

Диана

преди 3 години

До ФактСпри се вече с га.дос.тите си, БСП!...Ставаш досадно! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

7

фигурки

преди 3 години

До БРАВОМутрите са в новото правителство начело с капутченге Рошко със съдебна забрана да раздава присъди.

6

фигурки

преди 3 години

До БРАВОМутрите са в новото правителство начело с капутченге Рошко със съдебна забрана да раздава присъди.

5

Факт

преди 3 години

Борисов и Гешев са сатанисти, всячески се кланят на други държави и ненавиждат Българите освен нарко търговците разбира се!

4

Диана

преди 3 години

Аз мисля,че Европа трябва да се сбогува с феодалното си мислене.Не само Балканите, цяла Европа е крайно време да се преструктурира и разруши насилствено създадените граници през войните на континента-нека всеки се чувства конфортно сред сродни души..Сърбите не могат да живеят с косовари-те не могат да се гледатзаради отношението на сърбите към тях..Най-тежко е при македонците, разбира се, и в Тракия в Гърция..Също околността на Ниш е чисто българска територия, която също няма спомен за миналото

3

Анонимен

преди 3 години

Да живее Македонската империя от Охрид до Бургас!

2

Анонимен

преди 3 години

Падна Бойко Методиев от власт и веднага Балканите заговориха за прекрояване на граници и война. Може спокойно да се заключи, че Бойко Методиев собственоръчно крепеше на плещите си мира и то не само на Балканите, а в цяла Европа и по света. На кой ни оставяш Бойче...