49

Анонимен

преди 3 години

Така наречения полигон е създаден от самата Русия няма беларуска нация.Когато Сталин нарежда да се създаде македонска нация нашите казват ами то няма македонци а Сталин отвръща ами то и белоруси няма ама ние създадохме

48

Анонимен

преди 3 години

Вие съвсем сте деградирали ве. Да се възхищавате на Северна Корея

47

Анонимен

преди 3 години

А другата Северна Корея на балканите ще е България.

46

До 46

преди 3 години

А ако знаеш Нигерия и другите африкански страни с колко са го увеличили. Това за заболяване на населението ли говори?

45

Анонимен

преди 3 години

Лукашенко е президент и държавник който мисли и работи за народа си. Радев е фигурант, натовец навеждач на САЩ и на Брюксел, води лична война с Борисов и увлича цялата държава в личната си битка.

44

Анонимен

преди 3 години

Членката на ЕС и НАТО американската партньорка Българяи за 30 години американско парнтьорство намали населението си от 9 милиона на 5 милиона - почти наполовина.

43

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея през последните "гладни" десетилетия увеличи населението си от 10 на 36 милиона.

42

Радев

преди 3 години

Да не е бил на обучение при Лукашенко!? Но явно не е разбрал,че България е Натовска страна и член на ЕС.

41

Анонимен

преди 3 години

А Меркел колко години вече е на власт?

40

Спокоен

преди 3 години

Северна Корея е топ 10 на световните износители на плодове. Беларус е твърдо 5-тия световен износител на торове. За ЕС не изнася почти нищо. Знаете ли колко им дреме и на корейците и на белорусите за санкциите ви. Впрочем и двете държави са със сериозен демографски прираст.

39

Анонимен

преди 3 години

До КойчоКакви 21 милиона бълнуваш, сега са 8, беха 9 навремето.... хахахахах :))

38

Истукан

преди 3 години

И Бойко Борисов се опита да е нещо като Лукашенко, който е на влатс от 1994 г.

37

Анонимен

преди 3 години

Полша воюваше срещу Германия в състава на съветската арми под разпорежданията на съветското командване. Полша се биха геройски рамо до рамо с руснаците в битката за Берлин срещу белгийските и френските нацисти които го защитаваха (и немски деца от Хитлер Югенд) които до последно се надяваха, че съюзниците ще започмат офанзива срещу СССР, каквато заповед е имал Монтгомъри. После Полша се разсърди, защото очакваше, че ще и дадат Белорусия и Украйна, а получи само малка част от земита на източна Германия и още не може да прости на Русия и бълва огън и жупел срещу нея.

36

Койчо

преди 3 години

Лукашенко превръща Беларус в "Северна Корея на Европа"... много бих се радвал за белорусите... това значи да направиш така, че нацията ти за 30 г да се увеличи двойно/от 10 на 21 млн/, да изпращаш спътници в космоса, използвайки СВОИ технологии, не цепиш басмата на никого и дори краварският световен пъдарин ти идва на крак.

35

офф

преди 3 години

Хайде публикувайте имената и адресите, включително и училищата на децата на американски служители в службите за сигурност, като призовавате за убийствата им, че да видим колко време ще мине преди да ви затворят за около 400 години. Пък като си ги излежите ще сте свободни.

34

Анонимен

преди 3 години

Поляците са бедни като мишки, САЩ и ЕС им наливат милиарди да плюят срещу Русия, но това вече свършва, нема паре, нема паре вече.

33

Анонимен

преди 3 години

Общия работник, отдавна е направил Беларус като СК-2 :)) Като гледах как се спъваше от страх, хвалеше охранителите си, че били молодци, препасан като селски бег с калашник, демократ е определено :))

32

Анонимен

преди 3 години

До лийвинг ин Америка 18 Копира от Вашингтон , какво да се прави . Всички се учим от тях , нали са демокрация голяма . Щом те могат да откланят и приземяват самолети в чужди !!!! държави , защо Лукашенко да не може да отклони самолет над територията на Беларус . Изобщо не са безобидни злините , причинени от Роман и приятелката му

31

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха под жестоки санкции, Северна Корея щеше да е много по напред от Южна Корея, а и сега се оправят, въпреки изолацията са световна икономическа и военна сила с която дори САЩ се принудени да се съобразяват.

30

Анонимен

преди 3 години

Съседна Полша е много позле от Беларус. През последните години населението намалява поради увеличаване на емиграцията и рязък спад в раждаемостта. След присъединяването на Полша към Европейския съюз, значителен брой поляци емигрират към западноевропейски страни като Обединеното кралство, Германия и Ирландия в търсене на работа.