24

леша проста путка

преди 3 години

си.

23

Ангел

преди 3 години

Нека да съпоставим бунта пред капитолия от януари при който бяха убити 6 човека и протестите в Беларус . Американците нарекоха бунта като Антидемократичен а този в Беларус демократичен .Откривате ли двойния стандарт.Тези които имам мазък в главите си не им ли светват множество червени лампички !!

22

Леша

преди 3 години

Кой е Роман Протасевич? --- Горда coрocпия?

21

до 28

преди 3 години

Какво ви става бре? Менталната ви ощетеност е ясна ама и творчеството ви липсва :)))

20

Анонимен

преди 3 години

До офф Даже и Путин ще изостави Лукашенко, но руските слуги още не сте го научили и карате по инерция на досегашната линия на руснаците. Ще видим какво ще обяснявате, когато това се случи.

19

офф

преди 3 години

"те разпространиха кадри от улични шествия и помогнаха да ги планират и координират" !!! Когато планираш и координираш действия срещу държавата и законите и си е вид тероризъм. И в САЩ, и в Германия, и във Франция!

18

Българин

преди 3 години

Свобода за Roman & Sofia!

17

Анонимен

преди 3 години

Втората световна война е започната от Сталин, който 1931 година заплаши западната демокрация с прочутото си изявление, че "или ние които сме изостанали на много десетилетия от Запада в промишлено отнощение ще наваксаме за 10 години, или след 10 години ще ни унищожат". Западът просто беше длъжен да се защитава и да нападне Русия, западът има право да си защитава стандарта на живот, появата на нов конкурент беше опасност която застрашавеше богатствата на запада.

16

Анонимен

преди 3 години

ВСВ няма нищо общо с фашизма, за фашизма тогава никой не е говорил, това е било странично явление. Това беше война между САЩ, Британската Империя и Третия Райх за световно господство, при това само един от фигурантите на тази борба беше носител на фашистката идеология. Но не тази идеология доведе до войната, ами между-империалистическите противоречия в този триъгълник, и Германия дори не беше главния организатор, това бяха САЩ и Британската империя, Германия по-скоро я използваха.

15

Анонимен

преди 3 години

Унгария воюва срещу Русия, унгарските нацисти бяха едни от най-жестоките и най-кървавите наказателни отряди (Strafkommandos) на окупираните територии през ВСВ.

14

Анонимен

преди 3 години

Европейските нацисти са избивали цели села в Белорус, от старец до кърмаче, а младите жени са изнасилвали преди да ги овесят на бесилките. После са запалвали цялото село. Гледайте в ютюб "Франц + Полина" - това са цивилизованите европейски фашисти.

13

Анонимен

преди 3 години

В битката при Сталинград бяха унищожени стотици хиляди румънски, унгарски и италиански нацисити на полетата при Сталинград. В тези страни сега живеят внуците и правнуците на тези убити нацисти, и те винаги ще мразят Русия и ще жадуват за реванш. За Румъния, Унгария, Италия края на Втората световна война е ден на траур.

12

Анонимен

преди 3 години

При подписването на капитулацията на Германия през ВСВ, маршал Вилхелм Кaйтъл като видял представителите на Франция, се обърнал с презрение към тях и с учудване възкликнал - "какво, и тези ли са ни победили!"

11

Анонимен

преди 3 години

Цяла Франция и френската индустрия работеше за Германия през ВСВ, голямо брой французи дори доброволно се записваха да воюват срещу Русия, да, имаше съпротива, но беше незначителна. 41 година на Бородинското поле доброволческият полк на френските нацисти претърпява загуби 5 пъти повече убити отколкото Normandie-Niеmen за цялата ВСВ. Френските нацисти доброволци се биха отчаяно до смърт с Червената армия защитавайки Райхстага.

10

Анонимен

преди 3 години

Полската армия воюваше срещу Германия в състава на съветската арми и изпълняваше разпорежданията на съветското командване. Трябва да им се признае, че се биха геройски рамо до рамо с руснаците в битката за Берлин срещу белгийските и френските нацисти които го защитаваха (и немски деца от Хитлер Югенд) които до последно се надяваха, че съюзниците ще започмат офанзива срещу СССР, каквато заповед е имал Монтгомъри. После Полша се разсърди, защото очакваше, че ще и дадат Белорусия и Украйна, а получи само малка част от земита на източна Германия и още не може да прости на Русия.

9

Италянеца

преди 3 години

Така ще става по света в бъдеще.Първо маскаВторо тестТрето ваксинаИ накрая какво...Диктатурата е ясна и света ще го движи СЗО от тук на там. Лека нощ аганца...беееее

8

Анонимен

преди 3 години

Британската империя вече столетие получаваше тлъсти дивиденти от световното господство. Но и други искаха пай от тези дивиденти, и най-вече САЩ. И втората причина за ВСВ беше унищожението на Русия, сега вече СССР - първата социалистическа страна която заплашваше съществуването им. В САЩ са стреляли по работниците които стачкуват и искат по добри условия, и това е било нормално. Тогава профсъюзите казват - ако не дадете по-добри условия от СССР, ще направим като в СССР - революция, и това е напълно възможно, не е празна заплаха.

7

Анонимен

преди 3 години

Западът закрива проектът Тихановская. Тихановская се провали. Революцията в Белорус има нужда от нови герои.

6

Руски тролове

преди 3 години

Са предишните постове

5

Радев е

преди 3 години

българския Лукашенко