20

Анонимен

преди 3 години

до 14 много се гордееш че си криминален тип от републиката на некадърното чалгясало племе ли? знаеш ли че в нормална държава данъчните спокойно могат да те погнат след такова изказване и да останеш с пръст в гза където ти е мястото затворен при криминалните типове

19

Анонимен

преди 3 години

До 14 Тарикат на 42 Максималната пенсия е 1300лв/месец (може и да са я вдигнали). 10 пенсии = 13000лв/месец. По 12 месеца годишно = 156000 годишно.За да печелиш толкова, без да я работиш тая земя, значи трябва да имаш поне 2-3000 декара. Не че няма и такива хора, ама бая ми се струва, че послъгваш.

18

Анонимен

преди 3 години

Ще се кротнат нещата. Другия месец ще има пак чупене на нови рвкорди.Много врагове имат крипто валутите и те клатят клона. Най-вече на правителствата, независимо дали "демокрарични" или "авторитарни". Един дол бандити са.

17

Анонимен

преди 3 години

До Тарикат на 42И колко пък земя да си купил с твоето здраво бачкане?И колко печелиш от въпросната земя.Жив и здрав, дано да си спечелил, ама ми се струва, че се самозалъгваш.

16

Анонимен

преди 3 години

In Polkadot we thrust!

15

Анонимен

преди 3 години

Крипто инструментите (защото не са пари), не водят война с фиатните пари. Криптото не може без фиатните пари, защото няма как иначе да се оцени. А това че някакви туитове на един човек водят до катастрофални колебания, говори че целата история е пълен фейк. Забележете, всеки инструмент за спестяване е носител на някаква полезност за хората. Дори фиатните пари можеш да ги ползваш примерно за тапети, или за подпалки. Криптото и за това не става. Броя извършени проверки на транзакции е куха работа

14

Тарикат на 42

преди 3 години

Идея си нямам от криптовалути. Нещо се зачетох за блокчейнджа ама не ми е моето поле. За 20 години здраво, ама много здраво бачкане нямам и месец официален трудов стаж. Всичките пари кеш, на ръка, няма осигуровки, няма данъци. И всеки свободен лев - за купуване на земя. Дядо така ми каза "купувай, че вече нещо не я произвеждат". Ако искам мога да се пенсионирам точно в тази секунда с рента около 10 максимални пенсии. Пък като пукна, има какво да оставя на децата.

13

до 9

преди 3 години

Мъск отдавна манипулира пазарите.Преди няколко години акциите на Тесла започнаха да падат драматично и той писа в Туитър,че фонд от Сауд. Арабия ще купи много голям пакет.Вдигнаха се акциите,фондът не се появи.Подгони го регулаторът и всичко се замете.Сега с биткойна е същата работа.Копаенето изразходвало много ел. енергия и вреди на околната среда,а неговите коли щото не се зареждат със същата ел.енергия.Сега най-новото-натиснаха го руски инвеститори да участва в пропагандно шоу.

12

АнонимеН

преди 3 години

ВМЕСТО ДА ИНВЕСТИРАТЕ ВЪВ ВОНЯЩИТЕ ВЪЗДУХОВАЛУТИ МОЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА МАШИНИТЕ КОПАЧИ НА БИТИ КОНЕ!__________CANNAN INC БОРСОВ КОД: CANСЪС ОТВАРЯНЕТО НА БОРСАТА В ПОНЕДЕЛНИК В 16-30 ЧАСА ,УТРЕ СЕ КУПУВАТ И СЕ ПРОДАВАТ НА 10 ДОЛАРА И ТОВА Е 50% ПЕЧАЛБА ВЕРОЯТНО ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ЩЕ Я ИМА! АЗ ТАКА ЩЕ НАПРАВЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО В ПОНЕДЕЛНИК, ЧЕ ТОВА ДРУЖЕСТВО СИ ПРАВИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА КАПИТАЛА МИНАЛОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 12.60 ДОЛАРА НО ЩЕ ГО КАЧАТ СИГУРНО САМО ДО НАД 10$

11

До обективно

преди 3 години

Освен това не съм си заложил спестяванията, изтеглих заем от банката и вложих. Това беше преди 2 седмици, а до първата вноска имам още 2 седмици. До тогава цената ехе, може да литне до 250 хиляди долара и май ти ще плачеш, а аз ще харча милиони.

10

Анонимен

преди 3 години

Аз инвестирам в спомени. Що девойки съм разкрачил...

9

АнонимеН

преди 3 години

МЪСК КАЗВА, ЧЕ ЩЕ ИНВЕСТИРА В БИТКОЙНИ И ТОЙ СЕ КАЧВА, МЪСК КАЗВА , ЧЕ ТЕСЛА ЩЕ СЕ РАЗПЛАЩА С БИТКОЙНИ И ТОЙ СЕ КАЧВА, МЪСК КАЗВА, ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗПЛАЩА С БИТКОЙНИ И ТОЙ ПАДА, МЪСК КАЗВА, ЧЕ КОПАЧИТЕ НА БИТКОЙНИ ЗАМЪРСЯВАЛИ И ПАК БИТИЯ КОН ПАДА!!! А ЗАД КУКЛАТА МЪСК ФОНДОВЕТЕ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ И ЯСНО СА МУ КАЗАЛИ, ЧЕ ТЕСЛА НЕ СТРУВА И 1/10 ОТ СЕГАШНАТА СИ СТОЙНОСТ И, ЧЕ ЩЕ Я СМЪКНАТ КОГАТО СИ ИСКАТ! МЪСК Е ЖАЛКА КУКЛА НА КОНЦИ СОБСТВЕНИК НА ЕДИН БАЛОН ТЕСЛА КАКЪВТО Е И БИТИЯ КОН!

8

До 7

преди 3 години

Такъв си и ми завиждаш. Като разбираш от финанси защо нямаш биткойни?

7

обк до 4

преди 3 години

За кво да злобея, че не съм си набил спестяванията в някакъв въздух под налягане, който е супер колеблив във времето и зависим от изказването на някакви измислени самопровъзгласени визионери?Слез малко на земята, не всички са прости с нулева финансова култура и дисциплина, и се водят по еднодневни трендове.

6

АнонимеН

преди 3 години

МЪСК Е КУКЛА НА КОНЦИ НА ГОЛЕМИТЕ ФОНДОВЕ! КАКВОТО МУ КАЖАТ ТОВА И ГОВОРИ!! ВОНЯЩАТА ТЕСЛА Я НАПРАВИХА НАД 10 ПЪТИ НАД РЕАЛНАТА И ЦЕНА И ЕДНО ВОНЯЩО НЕО СЪЩО ГО НАПРАВИХА 10 ПЪТИ ПО-СКЪПО ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ ТЕСЛАТА СТРУВА РЕАЛНО ТОЛКОВА!!________________БИЗНЕС ЗА МИЛИАРДИ ______ПО МОИ ОЦЕНКИ БИТИЯ КОН МОЖЕ ДА ГО СМЪКНАТ ДО ОКОЛО 30 ХИЛЯДИ ТАЗМЕСЕЧНОТО МУ ДЪНО ОТНОВО НО ТОЛКОЗ , И СЛЕДВА ПОКАЧВАНЕ ДО НАД 40 ХИЛЯДИ ПОСЛЕ ПАК СЛЕДВА ПАДАНЕ_ НАБИЙТЕ СИ В ГЛАВАТА, ЧЕ СВЕТОВНАТА ТЪРГОВИЯ ЦЯЛАТА СЕ РЪКОВОДИ

5

бай Ламби

преди 3 години

Пирамиди, фараони, и балъци за милиони....куче влачи рейс диря няма, няма хейййй...Човека зе парите, каза чакай малко, хвана самолета, дръжте му петитееее....

4

До обективно

преди 3 години

Балъче си ти. Яд те е че не си си купил и сега злобееш.

3

Обективно

преди 3 години

Колкото и децентрализирана, колкото и уникална, тая валута е супер нестабилна. След като някакъв льольо драска нещо в туйтър и бам четири хилки за 1 ден от стойността надолу. Добре, че поне има балъчета дето се връзват на глупостите на трендовете и пилеят пари за тоя що клати.

2

Христо

преди 3 години

На баба продадох наследствен апартамент и си купих биткойн когато беше 62 хиляди долара. Чух, че ще стане 1 милион долара, така че не съжалявам. Сигурен съм, че ще е до седмица, защото толкова ще живея при приятели и очаквам да направя милиони и да мачкам с готини коли и къщи.

1

Анонимен

преди 3 години

Скоро може да го прекръстят на пребиТкойн или пробиТкойн