178

Бивш протестър

преди 3 години

Бюджета е зле, фискално стоим добре... Спецов аз го знам, добро момче е... Вероятно, може би, не сега, друг път... Баси министъра, баси мнението...Баси погледа!

177

Анонимен

преди 3 години

201- ПЪК АЗ ЧУХ НА ОПАШКА В СУПЕРА, ЧЕ ДЪЛЖАЛ НАД 10 МИЛИОНА - ВЕРОЯТНО.

176

V

преди 3 години

Икономиката до голяма степен е това да можеш да смяташ .А както знаем това не е за икономисти .Дори за вишисти не е . Ади сега малко сметки да направим ние нормалните.Когато е въведен последния златен стандарт в САЩ 1931 г в разгара на голямата депресия една тройунция е превързана за 20 $ .Сега тройунцията е 1880 $ .Долара е загубил 94 пъти цената си за 90 години. Ади сега някой икономист да ми каже къв е смисъла от инвестиции ,да работиш и да преуспяваш ??? И въобще има ли някой да смята ???

175

Анонимен

преди 3 години

един *** пожарникар седи и ви се репчи по телевизията, че сте прости и само той можел да управлява защото бил по-по-най и вие му се кланяте! това ли искате диктатура!!!!

174

Анонимен

преди 3 години

и какво правим последните 10 години, ако не си в строителната мафия значи си никой! само строим а то след 5 дена пътя пак го няма! реален разговор , слагат на кръстовище на пешеходна настилка да не се хлязга и стройтеля вика ще сложа това и това , така трябва да бъде и оня от общината вика, не сложи асвалт и не се занимавай, да остане повече за нас!!! това ли е което ти харесва в управлението на България??

173

Анонимен

преди 3 години

Кой го е избирал този, първо да си оправи фалиралата фирма в Лондон, която дължи 8.7млн паунда и тогава да става финансов министър.

172

Анонимен

преди 3 години

ВЕРОЯТНО, ХА ДАНО, АМА НАДАЛИ....

171

Анонимен

преди 3 години

и до къде сме стигнали??? до безхаберие, до липса на институции, до подкупи!!!! все като стане нещо и еди кой си има връзки и ади ти си прецакан защото той бил познавал еди кой си....това ли ти е демокрацията??? това ли е справедливост??? това ли искаш???

170

Анонимен

преди 3 години

вие *** ли сте! не големите, а малките и средните фирми крепят икономиката! не случайно в Германия дадоха помощи на микро, малките и средните фирми, а на големите им дадоха заеми, а не безвъзмездни пари!

169

До Анонимника

преди 3 години

Анонимник, ая мутра от Банкя ти осигури приличен живот след като ти и твоите другари фалирахте България 1997г. ( само преди 23 г.) !!! За тези години , от "0" стигнахме до тук! Но .....сега пак тръгваме към "0" !

168

До 191

преди 3 години

Не чули то ферарито се разбило на струма.

167

Анонимен

преди 3 години

Не мога да ви разбера... Кого подкрепяте? Не ви ли идва на ума, че съсипвате бъдещето на децата си? "Симпатизантите" на мyтрата от Банкя, вас питам! Нормални ли сте изобщо??

166

Ха-ха

преди 3 години

Тоя се прави, че не знае, че не повече от 20 фирми осигуряват бюджета на страната. Нормално е точно те да получават държавен ресурс

165

Фирма

преди 3 години

А тези фирми дали са съгласни да им гледаш в портмонетата колко пари имат ??? Дали ще ти позволят да им ги вземеш, изцъклено човече ?

164

Заявление

преди 3 години

Силната финансова неграмотност на новия харвардски облещен министър ще направи корупцията основна политика на новите управляващи военни , които ще гарантират следващата национална катастрофа.

163

Анонимен

преди 3 години

СПОКО, СЕГА КАТО ИЗБЕРЕМ ЧАЛГАРЯ С ФЕРАРИТУ И ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ПЪРВИ В ЕВРОПА ПО ДОХОДИ НАЛИ ТАКА ОБЕЩАВАХА ТЕ ТИЯ ОТ ПРОТЕСТИТЕ- ПЪК СЕ ИЗСУЛИХА КАТО П Р Ъ Д Н И...

162

Анонимен

преди 3 години

Погледни му само заглавието - ВЕРОЯТНО, АМА И ТОЙ НЕ ЗНАЕ.Чули ли сте по-голяма глупост? Като не знаеш какво да приказваш по-добре мълчи. ВЕРОЯТНО БЛА,БЛА,БЛА.

161

Анонимен

преди 3 години

Разсипването на българското стопанство и земеделие беше от партийните-чо бани-секретари, които ръководеха бившите ТКЗ-та.След 1989г същите парти зани станаха първи капиталисти, като приватизираха всичко изградено с безплатния труд на българския данъкоплатец.Ако беше разстре лян чуку ндура Т.Живков, както Чеушеко, то в България нямаше да има мутри и парти зани.

160

Анонимен

преди 3 години

Големи евристики е измислил, сега ще се приберат парите на фирмите които имат и ще се раздадат на народа по комунистически ли?

159

Зле или добре ?!

преди 3 години

Един в Бг за да е добре, други трябва да са зле.Иначе казано:Един за да е с пълен джоб, други трябва да са с празни джобове...