46

Анонимен

преди 3 години

В ЕС българите винаги ще бъдат хора вторя категория, депо за черноработници и пpocтитутки, България никога няма да има икономика и българите ще живеят все по-зле и по-зле каквито и избори да правят и който и да избират.

45

Евроатлантик

преди 3 години

ЕС е най-доброто място за живот, но българите са прости и затова живеят мизерно в ЕС вместо да зимат високи заплати като германците.

44

СТРАННО,но

преди 3 години

ОБЯСНИМО:ПРОТЕСТЪРИТЕ продължават да подклаждат ЗЛОБА и ОТРИЦАТЕЛНА енергия.СРАВНЕТЕ само ИЗЛЪЧВАНЕТО от ПОГЛЕДИТЕ: ще разберете кои са умни и искат консенсус и за кои ЗЛОБАТА е " храна и въздуХ"./добре, че няма вдигнати юмруци или домати и яйца- в джобовете им/..

43

Анонимен

преди 3 години

Стига сте гледали назад. Кой бил комунист, кой бил демократ. Комунизма свърши. Каквото било било. Гледайте сега какво става. Германия така ли сочеше с пръст оня е нацист убийте го с камъни. Ами не, в правителството на ГФР имаше нацисти. Защото бяха качествени кадри. А най-качествените кадри в България са в БСП. Вижте Първанов, какъв изказ, какъв маниер има. Станишев е дългогодишен шеф на ПЕС. Но тъй като сте промити затова ви управлява еднокнижник - ама нали десен бил, това е важното. Смях.

42

Анонимен

преди 3 години

Как живяха българите след 30 години социализъм през 70те години сравнено с монархо фашизма преди 1944та?

41

ИСТИНАТА

преди 3 години

ПЪРВАНОВ Е КОМУНИСТ!

40

по-малко герб

преди 3 години

по-малко герб , повече стабилност.

39

Анонимен

преди 3 години

Не ми говорете как заплатите ви се увеличили при герб, увеличиха ви се защото сте в ЕС и ако по-кадърни хора управляваха щяха да ви се увеличат с доста повече. Вижте другите държави за справка.

38

Анонимен

преди 3 години

Първанов отдавна е бита карта. Със същия успех може и мен да питате. Не виждам мнението му какво значение има и защо изобщо трябва да ме интересува.

37

Аз

преди 3 години

Румен Петков (Първанов) направиха една без един ден трудов стаж съветник на Радев по икономическите въпроси и инвестициите - Любомира Ганчева. Май е на около 35Уж се борели против калинките...Цирк!

36

Анонимен

преди 3 години

32 години след като уж дойде демокрацията комунистите пак взехме властта хахахахахах Държим целия бизнес и всички медии а чалгари ни работят за без пари хахахахахБългария е нашата страна завинаги хахахахахахх

35

Анонимен

преди 3 години

Първанов е най-успешния президент, по негово време България беше едно спокойно място, а не като сега раздирана от политическа, социална и икономическа нестабилност.

34

Анонимен

преди 3 години

Статуквото се запазва! Избори до нова година! След това пак.

33

Анонимен

преди 3 години

Първанов разцепи левицата и се сдyши с мутрите от ГЕРБ. Добър президент, но лаком, все на сyфрата иска да бъде.

32

Факт

преди 3 години

Първанов отдавна е патерица на ГЕРБ и е нормално да подкрепя господаря си

31

АнонимеН

преди 3 години

НЕ Е МНОГО СИГУРНО ДАЛИ НЯМА ДА ИМА СТАБИЛЕН ПАРЛАМЕНТ ЩОТО АКО ГЕРБ ПАДНЕ ПОД 20% НЯМА ДА ИМАТ И 50 ДЕПУТАТИ!!_______________ГАЛЪП ОБЯВИ 23% ЗА ГЕРБ ЗА 11 ЮЛИ 2021 НО ТЕ ВИНАГИ ЛЪЖАТ В ПОЛЗА НА ГЕРБ С ОКОЛО 15% В ПОВЕЧЕ!

30

Диана

преди 3 години

Не може да не се изостря политическата конфронтация с БСП! Те се борят за властта и няма как да го направят по приятелски начин - някак не е законно да кажат на Герб "Стани ти да седна аз"...Не се получава! Бсп трябва да напусне политическото пространство максимално бързо, докато не са разрушили и това, което имаме със своите плитки мозъци, късогледи очи и мръсни души...БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

29

ПРАВ Е ГОЦЕ!

преди 3 години

Радев и приватизаторката Нинова така ще подготвят нещата, че да не може да се състави правителство, за да управлява страната ни Радев чрез служебното си правителство до президентските избори, когато Кремъл отново ще го инсталира за президент, избран от неграмотните селски комунисти, от и местните турци и 500 хиляди турци от Турция. Само че тези сметки са грешни, защото Новият световен ред скоро ще бъде въведен и Байдън има друго мнение по въпроса.

28

Анонимен

преди 3 години

Ееххх.. Първанов.... кога ли ще имаме такъв държавник във властта като теб..

27

Анонимен

преди 3 години

0.7 % изборите за АБВ, хои си на лов за муфлони и не на занимавай милионерче