10

Анонимен

преди 3 години

само Спутник или въобще няма да се ваксинираме, гадове

9

Kolio

преди 3 години

Никои нищо няма да ви освободи,не гледате ли в клипа,чете човека,запъна се не е увеен в това което говори.Разбирам,че ви е страх но неразбрахте ли,че няма да ви оставят намира,3-4-5-6 доза,колко ще издържим????.Слънц море въздух Индия и.т.н уж ваксините не пазиха за щаове ЮАР и ИНДИ.Днеска запазиха.От всякакви други болести не ви спасиха от курона,са се загрижили.Не ви разбирам,въобще,едни цифри едни статистики я верни я не верни.Днеска ваксината води до стерилитет,новото старо уж конспирация.

8

Мечтател

преди 3 години

Ех да имах влаааст!Щях да разположат снайперисти навсякъде и да обстрелват с ваксини наред! Който мине и прааас, една ваксина в рамото от въздуха!А после с танковете блокирам кварталите и вътре влизат командосите и почват с ваксини от упор!За които се измъкнат и от това, пускам кучетата.Ето така се прави здрава държава!

7

Анонимен

преди 3 години

Китайците ки ни довръшат

6

до Момо

преди 3 години

Никой не те е спрял да пътуваш. Правиш си тест и пътуваш.

5

Мая Топалова

преди 3 години

Намаляването на случаите на коронавирус у нас се дължи главно на действията предприети от правителството на ББ. Колкото и да Ви е яд на това, истината е ясна за всички!

4

Момо

преди 3 години

Освободете предвижването в рамките на ЕС и ваксинирайте който и с каквото си искате!

3

Мене

преди 3 години

"Намаляването на случаите на коронавирус се дължи по-скоро на времето, отколкото на нашите действия"В Индия също е доста слънчево и топло, но там намаляване не се наблюдава засега...

2

Анонимен

преди 3 години

Добре, но ако измежду възрастните няма толкова много желаещи, а сред по-младите има? Тази заповед няма много смисъл.

1

Анонимен

преди 3 години

Браво, браво! А тези, които чакат втора доза в ден от понеделник до четвъртък. Поредната глупост!