8

Анонимен

преди 3 години

Предстои огромен проблем с тези малки чудовища които се отглеждат в този психясал свят от психясалите си родители.Във Варна в един от елитните квартали е същото!Скоро ще започнат да реват мутрородители на подобни изчадия, когато на някого не му издържат нервите и се саморазправи, поради липса на институции!Да не се изненадвате!

7

полицай

преди 3 години

искам ново увеличение от 30% или даже няма да изляза от патрулката

6

до Дрисльовци

преди 3 години

За това са виновни както родителите, така и институциите!Когато един родител не се справя или явно учи децата си на грешни ценности и агресия, има институции, които би трябвало да се намесят!Има детски педагогически стаи има и прокуратура, която трябва да санкционира родителите, носещи отговорност за постъпките на децата си!Докато Гешеф се грижи за трупане на съкровища заедн с вожда, а всички около него треперят от всевластващата му персона - така ще е!

5

Анонимен

преди 3 години

И това се случва в центъра на София.Представете си какво е по малките градове и села

4

Дрисльовци

преди 3 години

За всичко това са виновни родителите им,никой друг!Тия с0поланковци плачат за шамари,дано скоро да си ги получат!

3

Анонимен

преди 3 години

Да не чувам лошо за Геjшеф!Справи се с битовата престъпност!Разкри всички корумпирани политици и премиер!Гешев е радост!

2

91923

преди 3 години

Нито дума за родителите и мерките от страна на институциите. Това е уличният бандитизъм, който се вихри от доста време, но никой не обръща внимание поради крежката възраст на престъпниците. А жертвите им са дискриминирани от ниституциите. Защо?

1

Анонимен

преди 3 години

ГешОв е зает да търси казани за ракия