45

Toto

преди 3 години

ГЕРБ имат правилна позиция, но Катето е много неподходяща за този пост. Нито поведение, ниео говор на политик.

44

Анонимен

преди 3 години

Нацистка България депортира десетки хиляди евреи в концлагерите на Хитлер като почти всички от тях намират смъртта си там.

43

Захариева да не

преди 3 години

Се е забила за преброител,та щяла да следи преброяването.Вече е никоя.Да си гледа "подпорната" стена.

42

Анонимен

преди 3 години

Никой не пеговаря с комунистически титовичарски бандити барем 10 пъти по-лоши от всякакъв национален социализъм и както се видя от документите на Худа яма един от най-голямите геноциди в човешката итория въобще! Смърт на титовичарският фашистки комунизъм и македонизъм, свобода на изстрадалия български народ и трудещи се. Но пасаран!!

41

бай Тъпчо

преди 3 години

Ами те си знаят откъде им идат гласовете и си ги следят бе... Столипиново, Шикер махала, Факултета, всички махали от този род, пък сега и Македонската махала биля... Македонския език са го направили от всички правописни грешки на българския, та и те са към махалите, само дето с тях не се занимават наште купувачи ами цялата външна министерка...То дали е цялата или само некоя част-кой знай, ама си ги търси тя-щом са показа кат жалва из корубата...

40

Георги

преди 3 години

Македонските комунисти са като българските.Народа казва " Вари го,печи го,все картоф..." При тях има сръбски,че и руски комунизъм.Зависимости и кеш,колкото си искаш.Светът се върти около буквата " П" Дипломатическата рашифровка е : Пари,Путк@,Политика!

39

Анонимен

преди 3 години

Северна Македония е псевдодържава. Единствените държави в Европа, които са по-зле от България, са бившите югославски републики. Адски промити мозъци, живеещи още в 19ти век.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27 Няма как това да се случи, защото по искане на Енвер Ходжа бай Тодораки изпроводи албанезите от България с двустранен договор. Ако днес се появят такива хора, те трябва да бъдат съдени за измама на държавата в особено големи размери и да бъде върнато придобитото от тях на база декларирането на български произход. Пдобни напъни от някъде за такива малцинства са по същността си откровен фашизъм по отношение на хората с етнически следи, малко различни от общото българско сечение.

37

Преговори!

преди 3 години

Никой не преговаря с нацистки престъпници. Зверствата на нацистка България в Македония и Гърция са факт. Българите вместо да сведат глава и да се извинят, продължават да се държат нагло, и това може да завърши зле само за България.

36

Данчо Полицая

преди 3 години

До Димитър Георгиевмного приказваш, а нищо НЕ КАЗВАШ, имаш прилика с НАЙ-МОЖЕЩИЯ,НАЙ-ПОДГОТВЕНИ дето искат да му счупят държавата?!ТИКВО, ТИ ЛИ СИ???

35

БГ

преди 3 години

Захариева е достоен външен министър! Един от малкото, да не кажа единствения такъв в последните 30 години!

34

Анонимен

преди 3 години

До Димитър ГеоргиевЯВНО ТИ ЖИВЕЕШ В НЯКОЯ ДРУГА БЪЛГАРИЯ И НЕ ВИЖДАШ,ЧЕ ХОРАТА В СТРАНАТА ВЕЧЕ СА ПРЕОБЛАДАВАЩО ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД,А МАЛКОТО ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ СА ПОДЛОЖЕНИ НА ТЕРОР,И ЕДВА СПАСЯВАТ СТОТИНКИТЕ ОСТАНАЛИ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ОТ 300 ЛЕВА ПЕНСИЯ ИЛИ 600 ЛВ.ЗАПЛАТА...АКО НЕ ВЯРВАШ-МОЖЕШ ДА ПРЕГЛЕДАШ НОВИНИТЕ.НАСЕЛЕНИЕТО Е ОСКОТЯЛО В ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНА БЪЛГАРИЯ-ЦЯЛА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ,РАЙОНИТЕ НА ЯМБОЛ,СЛИВЕН,КЮСТЕНДИЛ,БЛАГОЕВГРАД...ОСТАНА СОФИЯ И ТО САМО ОПРЕДЕЛЕНИ РЕГИОНИ НА СТОЛИЦАТА.

33

Анонимен

преди 3 години

Тая говори все едно още е министър... Алооооу какво е това "ще следим"?!? Вие от гроб няма да следите нищо - следващия кабинет ще следи, вие сте аут...Ей, не могат да преглътнат, че вече са бита карта...

32

тя

преди 3 години

Край на " калинките " , във властта само високо образовани ! Завършилите трето разрядните ВУЗ да не са по високите етажи на властта !

31

Само питам

преди 3 години

Само да питам ,за кого гласуват македонците на които Шкембе войвода продаде паспорти и в коя секция, ще им пращаме ли МАШИНА на 11.юли

30

бай Иван

преди 3 години

Изчетох всичко написано по повод статията.Отчайващо е,че много каруцар се изказва, неподготвен,неразбиращ за какво иде реч! Ако им пуснем малко чалга,на момента ще запеят с кеф,че и текстово! Комунстите окрадоха народа,изпратиха си наследниците в престижни скъпоплатени университети за да ни управляват в последствие,а децата на окрадените оскотяха с чалга култура!

29

Димитър Георгиев

преди 3 години

Оскотял от мизерия си ти бе приятелю.Милиони българи не са.Аз също.Активните,грамотни и работливи хора са си много добре.Е да, трябва да имаш добро образование,умения да вършиш работа за която да ти плащат,езици да знаеш,компютърна грамотност.Със пиене,друсане и слушане на чалгата и простотиите на слави не става.Аз съм над 60 и се справям отлично,синовте ми също,приятелите на синовети ми не приемат работа под 5к месечно,страната е на последно място заради такива като теб защото сте много...

28

ПроСоТо

преди 3 години

До xaxsasбЕ,НЕ всички българи са такива,драги!..Лошото е,че тая МАЛКА част от нас,с "мисленето",което си категоризирал,се НАТИСКА да се ПОДМЯТА по "върховете на държавата" и да въртят така ДАЛАВЕРИТЕ си,защото иначе ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.....разбира се,нищо не оправдава ПАСИВНОСТТА на останалите..."Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"..

27

Иван пилето

преди 3 години

ЕЛА В ПРИЦИФЕРМАТА ИЛИ В СКЛАД ИМА ЕДНИ ФУРМИ И БРОЙ,БРОЙ И БРОЙ!АКО ГИ ИЗКАРАШ ТОЧНО,ИМА ЕДНИ ЧЕКМЕДЖЕТА ТАМ ПАДА ГОЛЯМО БРОЕНЕ!

26

Анонимен

преди 3 години

При предното преброянане у нас, демократичните преброители отчетоха 200 000 несъщестнуващи граждани.Шефката на преброяването стана шефка на евростат.Толкоз за демократичните преброявания на герб и ес.