35

Тодар Правешки

преди 3 години

Долу ръцете от товарищ президент Румен Грипенов Решетников!!!Къде са Волен Сидеров, Костя Копейкин и националния предател Малинов?Те трябва да излязат и да обявят, че левите еничари в България подкрепят и стоят зад През-ден-та и другарката Йотова!!! Нека всеки убеден цоциалист да излезе пред дома си и да направи коремно възлизане като знак, че подкрепя Румен Шведски!!!

34

Сат Н

преди 3 години

Ако искате да се докажете като натовци - демонтирайте ***. Все още държите кметското място в София. Иначе после 10 години русофили ще са на власт.

33

Мдааа

преди 3 години

Матрьошката се люшка натам,накъдето я бутнеш...

32

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЧервения каскет ти се подава от джоба.П.П. Бяхай при баща ти в ТКЗСто

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16"Тоест според Митов президентът трябва да подскача и джафка срещу Русия като пудел на каишка. Ето защо никога няма да стане премиер."Другарю, Декларацията затова е приета, за да се изрази безпокойството по актуални проблеми засягащи обществата в Европа.Тоест, ти одобряваш, че Радев умишлено е излъгал за това какво е било прието?

30

Анонимен

преди 3 години

НЕЩО КАЛИНКИТ? ОТ ПОЗАСРАНО 20 СЛАБО СЕ ПРЕДТАВЯТ САМО 8.броя СИГУРНО СА НА ОБЯД.

29

Васил

преди 3 години

До Абе..Лайкучка си ти - ***!

28

Анонимен

преди 3 години

Просто, злобно, с очилца, женено за мома англичанка - що е то?вотиМ леинаД

27

Handel

преди 3 години

Колкото повече го поемате с 200, толквоа повече плюете. И понеже сте тьпи като кравешко ***, даже не го и осъзнавате колко се излагате.

26

:)

преди 3 години

Довиждане!!! Вие сте история и колкото по - скоро го осъзнаете, толкова по - добре за Вас. Ние само можем да си пожелаем, такова управление като на Вашият Високо интелигентен водач, да не се повтаря никога повече !!!

25

Анонимен

преди 3 години

Руменчо и на децата е ясен че ще върти руля на обратно да излизаме от ес но защо му позволихте да направи тоз преврат

24

анонимен

преди 3 години

Чуди се на кого да угоди и се върти,като пумпал.Накрая ще е неудобен на всички.

23

Анонимен

преди 3 години

Гледах видео за избора на ЦИК с президента - че той се държи пет класи над гербаджии. Герберушки и да плюят, не могат да му стигнат върховете на обувките...

22

Анонимен

преди 3 години

Даниел Митов, поредният противник на герб, който беше купен. Сега е просто ***, лишен от достойнство. Там се нареждат и Биков+Сачева

21

Много ясно

преди 3 години

че пРезидента ще работи за Русия. Изглежда и в българските консулства в чужбина е пълно с резиденти на шпионските служби на Русия. Показателно е какво се случи с вота от чужбина и колко много се настояваше за този вот и съответните машини в новия Изборен кодекс. Интересно ми е кога НАТО ще се усетят и освен руски ще започнат да гонят и български дипломати, работещи за Путин.

20

к1

преди 3 години

Митов, кога стана калайджия, кога ти почерня ***?

19

Бай Хой

преди 3 години

Скрий се, мишок!

18

Факт

преди 3 години

Този е кандидатура на сащ,те искат да ни грабят и унищожават още дълго....

17

1

преди 3 години

даниелчо,много си мълък,да характеризираш,Президента Радев,мошеника е твоя началник,сутринта май си прекалил с кафетата ,и бирите,за мезе ,към тях.

16

Един

преди 3 години

То пък едно МЪЖЕСТВО в този с очилата!