379

Анонимен

преди 3 години

До сега разбрахме колко се обичат с руското *** Петър Волгин.Само на него дава интервю и онзи беше кротък като агънце и го защитава.Това го чухме от Т.Дончева.Та сега кой ще си прибира вересиите-този който плащаше за това скъпо шоу толкова години.И докога ще бъдете глупави.И к този акъл никога няма да можете да се приберетев родината докато избирате бандитите.

378

Emigrant

преди 3 години

Фактът,че това червено влечуго Гарелофф все го тикат по телевизиите ,заедно с динозаври като гумен речеф,който се пени и отново се изживява като главен счетоводител на кооперацията на слепите,идва да покаже,че българите сме едни *** п,ки!Това ако бече Полша,Чехия,Унгария,щеше да се намери поне един да влезе в студиото или в народното събрание и да им набие по една глава на тез червени от репки,отгледани на хранилката на КГБ и ГРУ!!Имали сме глупостта да си дадем азбуката и душите на ват ници!

377

Неразбрал

преди 3 години

Гледам,че средностатистическите чалгари,крадци на ДДС,търговци на дрога и други нелегални дейности дрънкат кат празни тенджери?!Любимият им Маркуч не искал да управлява,щот ще го объркат ГЕРБ,БСП,ДПС?!Ха,ха,ха?*** вие наистина ли си вярвате,че Цифуня няма нищо общо с БСП и ДПС?!Каза се и е ясно,че общото между тая напа ст е атаката срещу демокрацията и ГЕРБ?!Ако искаше да управлява,по скоро ако можеше имаше 160 депутата!А това за лични 160 депутата,това и Путин не го може!Тъй,че стига глупости!!

376

Мрънкало

преди 3 години

Слави знае само да бъде опозиция на всичко и на всички в политиката - това го може 100% от българския народ. Само не видяхме да направи нещо смислено с неговата партия в парламента. Това негово шоу на вечния опозиционер вече много се изтърка и втръсна на всички. Време е тотално да слезе от сцената - политическа и всякаква друга. Само кати си представя неговата постоянно кисела физиономия и злобарски език да ни заливат от екрана по цял ден по телевизия, и тотално ми се повдига.

375

поет

преди 3 години

Иван и Хараланмечтаят за народ приспан...Ох,от такива "мъдреци"-аман!

374

Паи Боже!

преди 3 години

До Слави Номер 1Ти не виждаш ли външния му вид? Тъмни кръгове под очите, говорят за потенциална зависимост, и една вечно нацупена физиономия, започнала да се изкривява от злоба ли, щото няма семейство и деца ли, щото му потънаха парите в КТБ ли или май от цялостна неудовлетвореност ..Физически вече накуцва след падането,а оттам и си е загубил и физиката..Отношение към екипа му още от шоуто-снизходително,дори унизително..към жените в ежедневието му-също..С една дума - с излъчване на комплексар..

373

Tonita-7

преди 3 години

ужасен старец!:))

372

Чалгари с ФЕСОВЕ

преди 3 години

Станислав Трифонов и Христо Бойкикев да кажат за колко пари предадоха българските интереси в Кърджали. За колко пари гласуваха да има нoви 160 секции в Турция и нови 300 000 гласа в полза на ДПС?

371

Излъгахте Този Народ

преди 3 години

На снимката - Бул дог

370

Анонимен

преди 3 години

гаргалева беше държанка на слави след порнорама

369

Анонимен

преди 3 години

Кьовиши е ЕВРОПЕЙСКИ ПРОКУРОР ПО ЕВРОФОНДОВЕТЕ..... ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА ИЗЛЕЗЕ ДОКЛАД,ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ПРИСВОИЛА НЕЗАКОННО И 1стотинка....

368

Анонимен

преди 3 години

Всичко което се прие работи за ДПС, но никой не мисли за това и се получава безотговорна говорилня. Трябва незабавна пререгистрация на всички партии за да изчезне етническото гласуване, ако искаме да съществуваме. НАТО и ЕС няма да ни помогнат за това. Ще гледат безмълвно

367

Анонимен

преди 3 години

В брака между ИТН и ДБ кой ли ще е булката ?

366

гост

преди 3 години

До АнонименОх, като го гледам Слави в лицето, същинска мутра. То и поведението му е такова, мутренско с измислената от него охрана, за имидж..... Жална ни майка, с такъв, който говори за Борисов, но сам не е застнал пред журналист да го разпъват и усмиват.

365

До 394

преди 3 години

А бе вие верно ли още не сте разбрали защо не състави правителство сега??? Много анализатори го казаха вече! В момента няма необходимия брой депутати и при всяко гласуване в парламента, ИТН щеше да прокарва решенията със зависимост от златния пръст на герп, бсп и дпс....

364

Анонимен

преди 3 години

Всички срещу ГЕРБ, БСП и ДПС.Това е единствения шанс за България.

363

Анонимен

преди 3 години

На следващите избори ще гласуват повечко хора, да се надяваме. Това ще доведе до катастрофално ниски проценти за БСП и ДПС, които са с твърд електорат с избирателна активност над 80%. ДБ имат доста избиратели, които не отидоха да гласуват. ИТН (изборът на проваления бачкатор) не ме интересуват грам.

362

Ердоган

преди 3 години

А бе тоя пак ли ми звъни да им пускам пилетата на границата?

361

Анонимен

преди 3 години

До Градус без пилеА ти и сега си шyт

360

хм!

преди 3 години

До БГ ГражданинЛичи си, че за КарМ Май си научил от Борисов, иначе даваш мнения като последна инстанция!