79

ИТН

преди 3 години

.... и конкретно сбиртока, който се подвизаваше в 45то НС ИСТОРИЧЕСКА АТАКА СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ: тяхната задача беше да са междинна стъпка към пълното компроментиране на демократичния изборен процес, чрез приемането на изборни правила, които не съществуват в нито една страна в Европа, а може би и в света.Тук не става дума за това, дали са некадърни и нагли: тук става дума за целенасоченото ерозиране на изборния процес. Затова беше зора за скоростните промени в ИК.

78

Пеню

преди 3 години

Със събрани "от кол и въже" няма да стане работата. Инесете една кутия в центъра на града и питайте преминаващите какъв цвят да я боядисате. През всички цветове на дъгата ще минете, а в края на деня можете и бой да изядете затова, че сте питали.

77

До 88

преди 3 години

А ти си еталон за глупав човек!

76

Извинете?

преди 3 години

Тази госпожа за същия парламент ли бълнува? Диалог? Продуктивност? Моля ви, ДИР, не пибликувайте нелепости!

75

анономен

преди 3 години

До 84Под примитивен индивид себе си ли визираш))))))))))))))))))))Добре че е Бойко инак маса безделници щяха да станат обикновено дилъри на лоша дрога, а сега са се издигнали- станах *** на заплата. Демек нещо като лека жена))))))))))))))))))))))))))))))

74

Анонимен

преди 3 години

Ключови фактори в ИТН са лидерът Слави Трифонов и президентът Румен Радев, но с появата на Стоян Денчев (агент Симеонов) с председателя на парламента Ива Митева те дават знак, че той ги представлява в "задкулисните кръгове", които подкрепят проекта.Стоян Денчев има опит във властовия инженеринг от конструирането на кабинета "Беров" и появата му с председателя на парламента Ива Митева е знак, че вероятно той ще реди мнозинството и Министерския съвет. Бъкано е с агенти от ДС съветници на Радев.

73

Ялова дрта кобилка

преди 3 години

Ми кво и има на женицата бе?

72

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов ЕТАЛОН за политик в България

71

пияница мистик

преди 3 години

Какво направи и какво не направи гея Славуца и партийката му ИТН /Има Такъв Ненормалник/1. Намалиха ли партийната субсидия на 1 лев? - НЕ!2. Направиха ли вота мажоритарен, както обещаваха на баламурниците? - НЕ!3. Отвориха ли неограничен брой секции в Турция, за да помогнат на ДПС да станат 2-ра политическа сила? - ДА!4. Качиха ли си заплатите на 10 000 лева? - ДА!5. Яхнаха ли веднага депутатските Мерцедеси? - ДА!Да, наистина много работа свършиха за толкова кратко време :)))

70

Анонимен

преди 3 години

Мая със своите мутри също няма да видят постове ако влязат

69

Анонимен

преди 3 години

Защо примитивен индивид успя единадесет години да бъде на върха на държавата или по-точно нейния гробокопач? Отговора е само един. Защото народът ни е много ***. И си избира прости мутри сводници да го управляват. Ето затова Бойко Борисов се превърна в сводника на България, защото институциите се превърнаха на проститиции роботеха като *** .Такава е реалността за управлението на държавата по времето на Борисов с бандитската му партия ГЕРБ.

68

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД като Ива и Тошко сритаха трите големи партииПовече шефско място няма да видятв следващие парламен ще бъдат ритани от всички

67

Анонимен

преди 3 години

Вече може да се нарече "сексбомба", къде къде е по добре от кърджалийското недоразумение :))

66

Анонимен

преди 3 години

Митева, на Дончева подарък да купиш и извинение за гафа, на пенсионерите да поднесеш защото се издъни, и да ти стане ясно, че само със зубрене нищо не се получава . Требе си и разбиране.

65

Направи нещо тъпо

преди 3 години

Направи нещо тъпо пак да видиш к'во ще ти се случи!

64

Самия факт:

преди 3 години

Че си правите сметката метафорично "без кръчмаря" всички вие дето след 1989 се изкарахте големите демократи и той много добре си го каза : Митингова демокрация ... Много тънки сметки съм провалял на такива тарикати и чак последната се оказа свързана с моята работа, та ако бяхте си зарязали магарешкия инат много по-рано и да разберете, че ще излезете в насипно състояние от тия сметки можеше и да ви се размине. Обикновено на запад казват : Всеки се натиска за малка сметка, а това беше малка сметка

63

Анонимен

преди 3 години

ми то "диалозите" ви бяха типично кръчмарскочалгарски с обиди, изцепки, селяндурскопросташки! типични парвенюта хванати от улицата и гората! личи си школата на вашия вожд и учител - дългия селяндурин!

62

Спомням си

преди 3 години

От всяко дърво *** не става !Това, че си разнасял папките мужду стаите в парламента - не значи, че ставаш за негов председател.Гола вода Каквато партията и - такъв и председателя който излъчи !Некадърни клоуни - нищо повече А останалите хитри лисици, обединени единствено от безграничнота си злоба, ги насъскваха отсрани с едничката цел да се доберат до кокала.Същия филм го гледахме през 2013гИ всички знаем как завърши!Този път анти-ГЕРБ коалицията даже и правителство не успя да излъчи

61

Анонимен

преди 3 години

Да -имаше диалог. Когано БСП окупираха трибуната Митева повтаряше:няма-няма -няма- няма:D бъгна се

60

Лицемери

преди 3 години

Много добре се опитахте, г-жо Митева, няма що: от хунтата на Боце увеличиха заплатите на служителите в министерствата и държ.администрация с 30%, оставихте им РЗ. Вашите заплати БРповишихте на 10 хил.лв. Дойде ред да се преизчислят пенсиите на старите хора: вие от ИТН, ГЕРБ+СДС и ДПС се изпокрихте като мишки и провалихте второто гласуване, а вие лично закрихте тази точка от дневния ред на заседанието на НС. Нека хората знаят кои не гласуваха за тяхното справедливо искане: ИТН, ГЕРБ, ДПС!