16

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че беше грешка. Но повечето хора могат само да следват и нямат т.. да вземат различни решения от течението в момента.

15

Анонимен

преди 3 години

До и на васТрябва да го разкодирам това което си написал. Ей богу защо си мислите че сте забавни? То тъпо тъпо, та дрънка. Ей такива най - много блокират във Фейсбук - когато ги разконспирираш че са най - големите глуп..ци.

14

Анонимен

преди 3 години

Тромпета показа на практика като какво е да си подчинен на Путин и фашистката власт на Русия.И понеже финансовите инжекции спряха сега разпродава империята си.

13

Анонимен

преди 3 години

До насилницикакво е това изречение без препинателни знаци? Много ми е интересно в какво състояние си го писала. Е аз не съм фейсбук няма да те блокирам но понякога просто си мисля че и прекалената свобода не е нещо добро. Всичко прекалено води именно до тези тъпизми и блокажи и какво ли не. Истината е че сме си виновни самите ние.

12

Анонимен

преди 3 години

Не е грешка, а груба проява на диктатура. Та нали всеки има право на мнение. Нали САЩ беше еталон за демокрация!? Нали се говори за свобода на словото. А какво се случи? Байдън с петролното, фармацефтичното и оръжейното лоби зад себе си манипулира изборите и заглуши опонентите си. Приложи насилие, за да наложи властта си над шамандуроглавата нация.

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Айде сопри се докато е време че да не кажа ти на кого ми приличаш. Или по - скоро на какво. Че ще вземеш да ме блокираш. Твоето мнение за нея си е твое. Никой не е длъжен да мисли като теб. И като не ти харесва нещо просто не го четеш, а не влизаш някъде само за да го оплюнчиш. Така е и във Фейсбук. Не случайно са сложили опция за блокиране. Заради такива като теб.

10

до9

преди 3 години

Абе нали свобода е да пишеш, както сега си писал и каквато глупост да измислиш да не те бият през ръцете, че си я публикувал. Като искаш направи нещо подобно и недей да триеш нищо и никого. Те така са решили-блокирали му профила, ами свободен е да пише някъде другаде, само че Тръмп-а иска да има кой да чете каква глупост е писал, а не само да пише като нас тука

9

Анонимен

преди 3 години

Той пък ей сега ще се върне.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10Айде стига си обиждал.,никой не те кара да го четеш.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Възможно е но тогава за каква свобода говорим? излиза че такова нещо като свобода няма. Всичко е само бизнес и интереси. и възможност само на тези които са създавали подобни програми да си ги използват безнаказано и да си дрънкат в тях каквото искат. Задавам въпроса - трябва ли ми тогава на мен Фейсбук? Така погледнато - не. Фейсбук би трябвало да компания с идеална цел - нали уж е правена за хората? да ама не.

6

Анонимен

преди 3 години

Facebook не е компания с идеална цел. Има пълното право да блокира ВСЕКИ. Това нещо - частна собственост в България не го разбираме, но в Щатите е основополагащо.

5

Хичо

преди 3 години

Американците да спрат да си избират 90 годишни мумии за президенти

4

Анонимен

преди 3 години

Използващите този сайт сме без социални мрежи.

3

Маските паднаха

преди 3 години

Не е грешка, а начин на управление. Традиционен, без маска и без грим. Приказките за демокрацията са хубави, както приказките за Дядо Коледа. Очарователни са, но си остават приказки.

2

Да не спрат на славч

преди 3 години

Грешка е. Защото със забраната го правят по-популярен сред ***. Макар че, ако се пишат откровени глупости, трябва да има някаква санкция. Освен това, Тръмп ходи на обществени места, дава пресконференции, т. е. има и други канали на комуникация. Ако блокират фейса на чалгаря например, може да започнат масови самоубийства на феновете му, които логично ще помислят, че си е заминал. Не е шега работа.

1

Анонимен

преди 3 години

Грешка е. Фейсбук е място където всеки влиза и говори това което си иска. Защо трябва да се забрани на Тръмп да го прави? Явно някой много го е страх от нещо. А истината е че никой умен човек няма да се върже на глупостите които този човек би наговорил. Може би само *** които го избраха за президент, но ако наистина някой с страхува от неща нали си има служби и тям подобни могат да го следят ако искат. Тайно, разбира се. Ха - ха!