102

германското

преди 3 години

Преди беше символ на високо качество и благонадеждност...

101

Абе..

преди 3 години

... защо никой не можа да ми каже в какво се изразява двойния стандарт за който се говори в статията? Какъв е двойния стандарт спрямо берачите на аспержи?

100

разочарован

преди 3 години

През соца ГФР ни беше страна на мечтите към новия свят! Днес се превърна в ***!Престижно беше да живееш и да работиш в Германия а не в Коми...

99

мина онова време

преди 3 години

Времето на желязната завеса и германското икономическо чудо! Престижно беше

98

Анонимен

преди 3 години

До паспорт"Във всяка друга държава, ако си взел гражданството (особено както е сега в Германия - с изпит...) ще имат за равноправен. В Германия си "Българин с Немски паспорт"..."Интересно. Аз имам немски паспорт и НИКОГА досега не съм срещал тази фраза: в документ, официална кореспонденция или неофициално ....

97

Анонимен

преди 3 години

Само русофилите живеят зле при демокрацията, умните и кадърните демократи успяват в живота и живеят на висок стандарт при демокрацията.

96

паспорт

преди 3 години

Във всяка друга държава, ако си взел гражданството (особено както е сега в Германия - с изпит...) ще имат за равноправен. В Германия си "Българин с Немски паспорт"...Непростимо... Тази политика ще им донесе плодове, дето няма да им харесат... Точно така се създават "паралелни общества" от които немците се страхуват толкова...

95

Анонимен

преди 3 години

Добре че турците понатиснаха България 500 години българите да се сплотят малко да се запази българщината, ако не беше инвазията на османците българите щяха да се избият във вътрешни войни. Само че сега в ЕС нещата вървят към разпад и изчезване на България.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117"Не е само впечатление, направо си съществува."Я кажи в какво се изразява двойния стандарт спрямо берачите на аспержи.

93

ПРОБУЖДАНЕ

преди 3 години

Крайно време е да се преразгледа истинската ни история!

92

Народе!!!

преди 3 години

500 години Османската империя ни хранеше и бранеше народността ни!Не ги слушйте платените руски историци дето ни славянизираха православни!

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116Кои "институти" нужни за производство на бойни самолети нямаме?Дай три примера.

90

Анонимен

преди 3 години

"Възниква впечатлението, че съществува някакъв двоен стандарт"Не е само впечатление, направо си съществува.

89

866г.

преди 3 години

До До 60Само тогава е имало робство 100% и насилствено християнизиране.1944г насилствено болшевизиране и комунизиран.Княз Светослав и Цар Петър преселват цели български родове из степите...Ще плачим за турски парцали и източна румелия!!!

88

Анонимен

преди 3 години

Работил съм в Германия. Шокирах се че единици нашенци имат осигурителен номер и ТРУДОВ ДОГОВОР?!!

87

расисти

преди 3 години

Това което дразни в Германия, е че дори след 23 години, перфектно владеене на езика, диплома от тукашен университет, гражданство и т.н. все още те гледат като гражданин втора категория. Обаче това не е ограничено до българи / източноевропейци... Има дълга традиция расизма в Германия... В Хамбург например за да се водиш местен (дори като германец) трябва ДЯДО ти да е бил роден в града!А гражданството... често можеш да чуеш - "българин, турчин, албанец и т.н. с немски ПАСПОРТ" !?

86

Анонимен

преди 3 години

Скоро и това няма да могат да работят.

85

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНапротив, вярно е.

84

Анонимен

преди 3 години

Китайският е труден, но българите могат много лесно да научат руски, двата езика са много близки, защото получиш разрешение за работа в Русия членовете на ЕС трябва да полагат изпит по руски и познаване на местната култура, нрави и обичаи. Иначе украинци и от бившите СССР повечето работят в Русия свободно, няколко милиона украинци работят в Русия и броят им постоянно се увеличава заради разрухата в Украйна.

83

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94"По времето на СССР когато бяхме в СИВ имаше обмяна на опит - тоест ако някой развие нова техногия я преодставяше на другите, и всички я получаваха моментално"Тва не е вярно. Не говори за неща, за които не знаеш нищо. Същия пост си го пускал многократно и многократно са адресирани лъжите ти.