108

вАзмутен Толераст

преди 3 години

До АнонименА щерката на Лавров и синчето на Нинова да изберат да живеят в тоя ад, вместо в рая на Ким?Ами да.Защо не? Но има една малка подробност която човек с твоята гениалност е пропуснал .В миззерия живеят САМО БЕДНИТЕ . Без значение в коя държава се намират . Дали ще е Корея ... Русия ... България ... САЩ... Куба или Арабските емирства... И гладуват... и ровят в кофите за ссмет.. и умират от глад...БОГАТИТЕ живеят комфортно НАВСЯКЪДЕ. И в С.Корея ... и в САЩ ... и в Русия ...

107

комунизъм=разруха

преди 3 години

Ако комунистите завладеят пустинята , то със сигурност пясъкът ще стане дефицит.

106

S

преди 3 години

Ами така е като продължават да строят развит социализъм или комунизъм.Никъде тази система не доказа правото си на съществуване и освен мизерия и потъпкване на свободи и права не може да предложи нищо.Жалко е,че в България все още немалко хора вярват в тази система и подкрепят БСП.

105

Анонимен

преди 3 години

По времето на соца и у нас магазините бяха поупразни.Как го постигаха това комунистине не знам - особено хранителните стоки.Помня какъв кошмар беше, когато трябваше да слагаме зимнина.По селата пак нещо изкарваха по домовете си.Ние, които нямахме роднини на село разчитахме само на плод-зеленчук а там беше полупразно.Едно цяло лято нямаше чушки.Дойдоха чак септември.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 113"Дори на туристическите видеа ясно се вижда, че в Пхенян коли почти няма. На някои посетители им е направило и впечатление, че сутрин, когато всички би трябвало да отиват на работа, тълпи по улиците липсват."Щото всички следват яркия комунистически лозунг сложен на видно място в мините:"Всички комунисти - под земята!"Не мога да не подкрепя такъв призив!:)))))))))))))))))))))

103

Оправихме България

преди 3 години

Та за Северна Корея се загрижихме ...Ха-ха-ха

102

Анонимен

преди 3 години

До вАзмутен Толераст"Ебаааси ..."А щерката на Лавров и синчето на Нинова да изберат да живеят в тоя ад, вместо в рая на Ким!!!!!!!

101

Анонимен

преди 3 години

Дори на туристическите видеа ясно се вижда, че в Пхенян коли почти няма. На някои посетители им е направило и впечатление, че сутрин, когато всички би трябвало да отиват на работа, тълпи по улиците липсват.

100

вАзмутен Толераст

преди 3 години

Новната за глада и мизеррията в С.Корея дълбооко ме натъжи.ТАМ Е АД . Няма демокрация а див комунизъм.Отказвам да чета повече новини за варварска С.Корея...Я да видим какво става в Великата и Демократична САЩ ...-Увеличават 8 пъти приема на африканци , кубинци и мексиканци ... -Детегледачка правила детско порнно с децата за които се е" грижила"...-Богатите станали по богати, бедните по-бедни...-Стрелба в НюЙорк... в Бостън ... в Сиатъл...-Полицията ОТНОВО застреляла някакъв...Ебаааси..

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108"Мило всекидневие от демокрацията ...Гей паради ,еднополови бракове ,*** ,корупция ,лъжи ,кражби ,дрога,расизъм ,ксенофобия срещу народите . Мислете за кого гласувате"Убеди ме, никога няма да гласувам за някой неграмотен като теб.:))))))

98

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)"Не е прекрасно"Това е гнусна империалстическа лъжа! :)))Призовавам те да прочетеш постовете на русофилите тук (а сигурен съм и на други места)! Те компетентно и без да оставят и следа на съмнение доказват, че във Северна Корея всичко е наред и държавата и народа са щастливи и проспериращи! Даже имат пари за ядрени ракети!:))))

97

Анонимен

преди 3 години

До гражданин Мило всекидневие от демокрацията ...Гей паради ,еднополови бракове ,*** ,корупция ,лъжи ,кражби ,дрога,расизъм ,ксенофобия срещу народите . Мислете за кого гласувате

96

Нашият

преди 3 години

Обирджия е несравним и към светли бъднини вървим ...

95

Анонимен

преди 3 години

"Май от това,което съм гледал в ютуб,севернокорейците живеят много по-добре от евро-аталнтическите българи"Гледал сте туристическия маршрут в Пхенян и околностите. Пхенянско гражданство се дава за заслуги към режима от поколения. Извън него обаче живеят още към 25 милиона човека и там не може да се ходи и да се снима. Защо ли?

94

(-_-)

преди 3 години

Не е прекрасно. Мен по-скоро ме вълнува защо е така. Интересно защо никой не се пита защо? Кому е нужно тия хора да страдат?

93

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Кажи за "другата страна". :)))Колко е прекрасно в Северна Корея?:))))))))

92

(-_-)

преди 3 години

Ми тая измъчена част от Корея е под какви ли не санкции и ембарга от 1950-та.. Освен това е практически във война със САЩ (никога не са сключвали примирие). Та, това е едната страна на монетата!

91

гражданин

преди 3 години

Мили спомени от комунизЪма. Та, мислете хубаво за кого гласувате.

90

Чапаев

преди 3 години

ЗНАЧИ ТИЯ са по зле и от нас.Това донякъде ме успокоява.

89

Анонимен

преди 3 години

До Замислен"Зачетох се и с изненада открих, че средната продължителност на живота в северна Корея и България е почти един и същ."Почти, ама не съвсем :))))А със Южнокорейците, които имат най-близки общи фактори разликата в продължителността на живота е 10 ГОДИНИ.Не знам дали си давате сметка какво значи това.:))))))))))