334

Истукан

преди 3 години

Абе вие сте луди да вярвате на тази гола глава. Няма грам акъл и вие дето го иззбирате сте същите. В политиката влизат все по-големи олиго-френи и простаци. Чалгата доминира, защото мозъците на хората са тотално промити. Няма класическа музика, няма опера, няма театър. Всичко вече е чалга и шоуменски издънки на Слави, Азис и компания.

333

КЛ

преди 3 години

До Анонимен"Само ще затъвате още. Няма лошо. Повече за нас- можещите и интелигентните."Можещите и интелигентните не пишат тъпизми като коментари, а искат да помогнат, така щото държавата да се стопанисва по най-добрия начин. А "можещите и интелигентните" знаят как да усвояват средства от обществения ресурс, парите на всички ни, и са се закрепили като пиявици за управляващата партия. То в България тарикатите се провъзгласихте за знаещи и можещи. А в икономиката на държавата има място за всички

332

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 376ПО- ГОЛЯМО ЗЛО ОТ ГЕРБ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА!!!БСП ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАСЛАВИ ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАДПС ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАВИНАГИ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ОТ ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ !-----------------------И ДА! СЛАВИ НАПРАВИ ОГРОМНА УСЛУГА НА ДПС КАТО ИМ ОТВОРИ ПОВЕЧЕ СЕКЦИИ В ТУРЦИЯ НО ТЕ СА ПОД КОНТРОЛА НА ПРЕЗИДЕНТА И ЛЪГАНЕТО ЩЕ Е МИНИМАЛНО!

331

Анонимен

преди 3 години

Слави от това да плюе, стана милионер, да сте чули да плюе по Доган,никога, сега с тия безкрайно много секции в чужбина, ДПС ще стане първа политическа сила, а честито будали.

330

Бай Кольо

преди 3 години

Трифонов,има още една мааалка подробност,която ти избягваш.Наличните машини едва покриват секциите в България.Въпросът беше за това,как ще осигурите с машини неограниченият брой секции,които смятате да създадете в чужбина,но ти се правиш,че не разбираш какво те пита Борисов.Това още веднаж показва,колко неясни са ти последствията от недомислените ви изцепки.

329

Анонимен

преди 3 години

На Слави вечно някой му е виновен и вечно требе некой да му крепи м...те.И само си представете като стане премиер какво мрънкане и недоволство ще бъде, че не сме такива дето да отговаряме на високите му критерии.Мамма мия.Да вземеш втория вот да чакат от теб хората нещо и да се скриеш в дън гори тилилейски и да не си покажеш и носа даже, а само да пускаш постове във фейса - това е някаква шизофрения и не е зле Слафчо да бъде прегелдан от психиатър.

328

Нн

преди 3 години

Живо интервю е по добре от тези фейсбук измислициАми ако някой му е хакнал Фейсбука, а?Отде да знам кой пише там?

327

Щирлиц

преди 3 години

Една ...интелигенция се напъва,ц,ц..

326

Анонимен

преди 3 години

Ако му спрат на Трифонов фейсбука кво правим???????

325

Анонимен

преди 3 години

Идолът на сервитьорите, шофьорите на баничарки, таксиджиите, продавачките, касиерките, продавач-контултантите и целия този слугинаж със заплати има-няма 2000лв.. Това е бате ви Слави Трифонов! Един жокер от мен- най-жалките и бедните гласувате за него. Няма да станете по-добре. Само ще затъвате още. Няма лошо. Повече за нас- можещите и интелигентните.

324

Анонимен

преди 3 години

Не създаде правителството щото трябваше да е с мая и Христо и оттам щеше да се разбере всичко и на кой кляка и е до тук а сега поне ще вземе субсидия и ще участва на следващите избори

323

Има такъв неграмотни

преди 3 години

Славчо пак плюе ами застани до Дилов син,да видим какви знания имаш когато не четеш от аутокюто ама не ти стиска защото тия дето ги излъга,ще разберат колко си елементарен нали

322

Анонимен

преди 3 години

ИТН 37% НАПРЕД СЛАВИ

321

Анонимен

преди 3 години

Слави само си отваря устата друг му говори в ушето

320

Не

преди 3 години

Боко като излиза и говори глупости, много добре го приемате,а Слави казва истината са боли.

319

Анонимен

преди 3 години

Колко пресконференции даде след 04 ,04 2021г господин Трифонов?? Как представи кабинета освен шахматистка друг чухте ли? Кризисен план за излизане от криза? И много други въпроси все важни за българите който живеят в БЪЛГАРИЯ не в чужбина,но неее по важно е да могат сънародниците да гласуват по пощата!!!!!!!

318

Анонимен

преди 3 години

от как чета постовете на Слави се просветлих .Прогледнах и прозрях кое е лъжа и кое е истина !Алелуя за пророка!

317

Анонимен

преди 3 години

Цитирам: вие сте победителите,вие определяте ,вие сте СУВЕРЕНА, вие ще карате влака, и са кво 100%машинно гласуване щото 73 %гласува с хартиена бюлетина евала бе Слави ти ще определяш с какво да гласуваме? Турция ти благодари!!!!

316

преди 3 години

Слави тук как точно лъже ?

315

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов -лакеят на прехода !!!