16

АНТИГРОБ

преди 3 години

Чебурашка за да разбереш,че у нас има пичове, а не като теб напиши къде да ти изпратя нова клавиатура, че досегашната ти сдаде багажа от жестокото натискате на бутоните върху нея от яд, че НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ТЕ РАЗБИРАТ И НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАТ!

15

Сталин

преди 3 години

новичока Тушира всякакви пандемии и проблеми . Есть человек, есть ковид.

14

Русия

преди 3 години

има небрежност само в мозъците на някои кухи индивиди ....

13

бързата работа

преди 3 години

Бразилия се насади на пачи яйца!Положението там е плачевно.Тия дни обявиха - имали нужда от допълнителни количества ваксини...Свързваме го с новината че щатите 'даряват' никому не исканите опасни ваксини и ..получаваме интересен резултат!

12

Някой си

преди 3 години

Че Чебурашката под всяка написана статия е на амбразурата е ясно на всички! За съжаление той все още не е прочел вица за чукчата-писател, както го посъветвах преди време.

11

Анонимен

преди 3 години

Войната между фармацевтиката ще изкара че спутник ви заразява и мрeте. Но все още няма смъртен сучай от спутника за разлика от капиталистическите ваксини. Астрата изби хиляди останалите ваксини се прекарват тежко и от тях ***. С капиталист работа да си нямате само бой между очите и трошене на носа.

10

Руский стандарт

преди 3 години

Двойно дестилирана, двойно пречистена със сребърни йони.

9

Американокакашка

преди 3 години

Айде на амбразурата Чебурашкин!Докажи че не си върл американофил - ползвай древния метод със реално обосновани твърдения намиращи се на даостоверни и гарантирани източници!

8

до Чебурягата

преди 3 години

имаш ли идея от 30000 българи живеещи учещи работещи в Москва колко са ваксинирани със Спутник. 8000. Няма един с проблеми. От къде го знам не е тук място да гопиша.Е не от женския пазар

7

Трол от Тирол

преди 3 години

Долу червените комунисти и тяхната ваксина .

6

Анонимен

преди 3 години

До ЧеПурашка Карварофил - дай публикациите или не си показвай грозната муцана!

5

Анонимен

преди 3 години

Чебурягата се пръкна

4

Ljuben

преди 3 години

Точно фалшиви новини. Спутник е одлична вектор вакцина.

3

Анонимен

преди 3 години

фейк нюз, просто и ясно. Тез бразилци големи експерти видиш ли. Супер техника имат и са съживили вируса от ваксината. Нали и Астра беше супер гадна. Като я оплюха и резнаха продажбите всичко утихна. Как пък един журналист не се поинтересува от 16 милиона руснаци колко да с тежки усложнения.....ама първата сврака изкрякала нещо срещу Спутник е на първа страница

2

Когато фактите ...

преди 3 години

Абе дайте номерата и лабораториите къде са правени контролните изследвания.Полу-грамотните ще се оправим със докладите!Ако няма - какви жълти новини раздухвате?

1

И ма и други новинар

преди 3 години

Проблемът там е политически - правителството се смени "без намеса" от "демократите на света" :):)И затова сега са тия политически изцепки.Руснаците питаха на базата на какви изследвания са твърденията - познайте!Нямат никакви изследвания само заявления "хали лайкли стил".