409

Жажда за власт!

преди 3 години

Радев без срам и свян си обнародва новите промени, сътворени от партиите - патерици. Да ни е честита новата демокрация по радевски!

408

програмист

преди 3 години

Никой не влиза в тъмната стаичка с попълнена бюлетина от вън. Бюлетините си имат номера. Когато дадат бюлетина на човек , член на комисията откъсва единия край с номера и слага 1-ви печат. След като бюлетината е попълнена от гласоподавателя , преди да сложи втория печат, член на комисията сравнява номера на бюлетината с откъснатия номер преди влизането в тъмната стая за гласуване. те трябва да съвпадат

407

програмист

преди 3 години

***, да се чете sorosoidи/дни , щом и тази дума я смятат за обида, това означава наистина че хората стоящи зад нея са опасни за България

406

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 444Това изобщо не е вярно. Машините не са пречка неграмотните да гласуват. Даже напротив. Цялата патаклама е за да се каже ,че нещо са направили.

405

програмист

преди 3 години

Не искам диктатора Мадуро да ми брои изборите с неговите машини. Не искам изборите да се оутсорсват на комунистическата фирма Сиела Норма с китайски нелицинзиран софтуер. *** искат всичко да оутсорсват на *** НПО-та - образованието, изборите, външната ни политика, И.Т.Н.

404

Разбиращ

преди 3 години

Руска г н и да. Предател!!

403

Анонимен

преди 3 години

Машините са пречка, да се влиза с готови бюлетини в тъмната стаичка от някои купени избиратели, неграмотните да определят кой да ни управлява. Който може -ще гласува.

402

Анонимен

преди 3 години

Бързат престъпниците! Скоро ще дойде Видовден!!!

401

Анонимен

преди 3 години

"Уличните демократи" в действие!Хаоса на следващите избори ще е пълен и затова пак друг ще е виновен!

400

Анонимен

преди 3 години

Господин - радев подготви пьтя за истинската демокрация в бьлгарияЧест и почитания

399

Анонимен

преди 3 години

Намерили са пробив в машините. Направиха пробите на последните избори и видяха, че И Т Н избутаха другите партии. Прецениха, че само с машини могат на 100% да изфабрикуват изборите. Но правата на хората по Конституция са нарушени. Инвалидите и трудно подвижните хора ще бъдат лишени от право на глас, тъй като не могат да стигнат до машините в секциите. Заложили са мина за изборите. Хората или ще се мобилизират да гласуват или ще се отвратят от НС и Радев ще пусне в действие неговата Конституция.

398

хах

преди 3 години

Мачкай Радев гербавата хунта!

397

хм

преди 3 години

До Анонимен - Защо тогава пусна поправките , като е видял ,че са пълна каша.Смяташ, че нещо е гледал! Та този "президент" е ослепял от злоба! Злобата прави човека глупав!

396

+

преди 3 години

0C На юзера казал: ще умножа скръбтта ти и ще изпразня кесията ти, и ще се ползваш от бъгнати програми, и няма да можеш да преживяваш без програмиста, и той ще властва над теб.0D На програмистът казал: за това, че послуша юзера, да бъдат проклети компютрите за теб, да ти носят бъгове и вируси, с мъка да ги чистиш и с пот да дебъгваш кодовете си.0E И ги изгони Бог от своят изчислителен център и постави парола на входа.0F General protection fault

395

Анонимен

преди 3 години

Воят на чакалите ясно се усеща от коментарите против - президента на - рб

394

Анонимен

преди 3 години

1 И в началото беше словото, и словото беше 2 байта и нямаше нищо друго.2 И отдели Бог единицата от нулата и видя, че това е добро.3 И каза Бог: да бъдат данните, и стана така.4 И каза Бог: да се съберат данните всяка на мястото си, и създаде дискети, и хард дискове, и компакт дискове.5 И каза Бог: да бъдат компютрите, за да има къде да се слагат дискетите, и хард дисковете, и компакт дисковете, и сътвори компютрите и ги нарече хард и отдели харда от софта.

393

Анонимен

преди 3 години

Да се надяваме след изборите - герб да отпадне от парламента , както го направиха - воля , вмро

392

Анонимен

преди 3 години

РЕШЕТНИКОВ трябва да се награди с НАЙ-ВИСОКОТО ЗВАНИЕ! БРИЛЯНТЕН ИЗБОР ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ! ПРЕДАТЕЛ И ПОДЛАГА НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, ОБГРАДЕН ОТ ПРЕДАТЕЛИ КЛЕЛИ СЕ ВЪВ ВЯРНОСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ И ПОГАЗИЛИ НАРОД И РОДИНА!

391

Анонимен

преди 3 години

Когато Румен Ветото инсталира нов софтуер, той изпраща на софтуерната компания неговите условия за ползване.

390

Анонимен

преди 3 години

Хуните превзеха държавата! ПОДГОНЕНИ КРАДЦИ искат да изгонят ДЪРЖАВНОТО ОБВИНЕНИЕ И ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТКРАДНАТО БОГАТСТВО ЗА 3 МИЛИАРДА ДА НЕ СЕ ПРИБЕРЕ ОТ ДЪРЖАВАТА! ТОВА Е ИСТИНАТА!Не се заблуждавай. Народът вижда всичко.