50

Анонимен

преди 3 години

3%!

49

Анонимен

преди 3 години

Съединението прави силата. Докато българите се делят на русофили, русофоби, про-ГЕРБ, анти-ГЕРБ, България винаги ще е слаба и винаги ще ни го слагат.

48

Анонимен

преди 3 години

До БарселонаПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО = СПИРАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ МУТРИ-НАЦИСТИ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Къде е Каракачанов,къде е чалгаря?Въобще може ли да става въпрос за сравнение!Първия е първокласен политик,а другия с мозък на чалгар и поведение на мутра!Тъ..пи и пр..ости чалгари мислете бе ако можете де?!

46

Анонимен

преди 3 години

Нацистчетата от БКП - последна надежда на Бойко

45

Анонимен

преди 3 години

Национален фронт за спасение на Бойко сте вие! Лъжци!

44

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоИМАТ, НО НЯМАТ. ГЕРБ УПОРСТВА В ГРЕШКИТЕ СИ.

43

Барселона

преди 3 години

Решението на проблема е ,премахването на двойното гражданство,ама Никой не проговаря за това, защо ли....Не вярвам да не са се сетили..

42

Калеко Алеко

преди 3 години

Обединените патриоти колкото и недолюбвани да са от чалгарите на слави, жълтите почкадджии и адвокатите на мутрите, определено имат място в българският парламент, както с твърдата си позиция за устояване на българщината при спорът с макетата, така и с всичките останали мерки които бяха въведени благодарение на тях в предходния парламент и е съвсем резонно да намерят мястото си в следващото НС, където определено няма да влязат Маямата, Татяната, Хаджигенчо и СиЕ от адвокатската колегия на мутрите

41

Анонимен

преди 3 години

ТЪМНОКОЖИЯ МИЛИЦИОНЕР ВАЛЕРИ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ПОВЕЧЕ. НЕЩАСТЕН АНТИАМЕРИКАНСКИ ПРЕДАТЕЛ.

40

Гроби Таласомо

преди 3 години

Патриотарите свикнаха с яката Боййова софра - чевермета, хапкане, пийкане, Тумбалара паша наддаде със 100 килограма отгоре и като ги наритаха извън масата наакани и пиени и вече "заплаха за националната сигурност";))) Истинската заплаха за националната сигурност са ОП с тяхното вечно лапане на софри и седенки!

39

Анонимен

преди 3 години

Скатафчо чалгата,Христо Маджо лодкаря,Мая Галева Костинбродска-лудата отиват в небитието,а на есен Румбата Рубашкин Метежника,Юмрука,Нищоправещия на есен в затвора!

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Eййй троляк. Няма заплати от 10 000 лв. Да България, предложиха и приеха закон които ограничава "бонусите" на депутатските заплати до 25% от основната заплата. Преди това нямаха ограничение. Второ, запознат ли си колко още секции ще бъдат открити в Турция, и колко в Англия,Сащ, Канада? Българите видяха много добре какво прави ГЕрП. ***

37

Анонимен

преди 3 години

През последните години Далавери Симеонов и Шкембе Войвода тотално опорочиха и девалвираха понятието Патриот,въпреки всичко това не им пречи да призовават за "обединение и спасение"на България!Жалка П'асмина интересчии сте вие а не Патриоти!

36

Анонимен

преди 3 години

Сериозните партии се завръщат!Чалги,популисти,лобисти...да духат....супата!По добро от системните партии с традиции няма!Другото е мутризация!

35

Анонимен

преди 3 години

ДБ и ИТН имаха шанс, видяхме ги и какво представляват. Веднага започнаха с кражбите, заплати по 10000 лева, задкулисни договорки с Радев и Доган! Това са фактите! Българите го видяха много добре

34

Шопо

преди 3 години

Нема лапачка,а?

33

Анонимен

преди 3 години

Грешка в статията-екскурзиантите разчекнали се между двете държави НЕ СА "български" изселници в Турция.Това са използвачи на двете съседски страни и клин забит в добросъседските ни отношения.Премахване на двойното гражданство.Само така ще бъдем истински съседи с нормални отношения.Етническата противоконституционна ''партия''дУпЯсЕ на крадливците да се саморазпусне.Да си ходи в Турция да си ръководи братята си изселници.За България са вредни.

32

Anonimen

преди 3 години

Тези обединено към затвора!!

31

Анонимен

преди 3 години

Обединението прави силата!