16

До 14

преди 3 години

Какъв източник на приходи в бюджета са гастарбайтерите?Нещо твоите опорки са грешни. Пращат джоб парасъ на децата и родителите си и какво хваща държавата? Нещо от косвен данък ДДС, че си купили храна и тоалетна хартия. Нещо в НАП плащат ли? Вятър! Стига с тези глупости, че нещо вкарвали тук. Ние им издържаме фамилиите, ние им плащаме изборите! Твоите опорки си ги наври в ...

15

Анонимен

преди 3 години

Хайде пак болшевизми, болшевитарни избори и накрая пак селски цар, като бай Тошо и бай Тошо Втори. Не схвана тоя *** народ демокрацията.

14

Анонимен

преди 3 години

Кой ще ни обясни АБСУРДА кандидатски листи в ДВА МИР и защо БЪЛГАРИТЕ извън ЕС са лишени от правото декларирано от UN HRD да избират БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПУТАТИ. Нали ЧАЛГА-ТАЙМ И КОМПАНИЯ държат на СПРАВЕДЛИВОСТТА?!

13

se

преди 3 години

А защо останаха 240 зелени тикви в залата а не 80 най много узрели...

12

Анонимен

преди 3 години

До ВладиХората в чужбина са там заради политиката на вашата прекрасна партия. Колкото и да повтаряте опорната точка, че едва ли не тези хора са родоотстъпници и не заслужават да гласуват истината е една- гастарбайтерите са най- големия инвеститор и източник на пари за бюджета. Тоя вашият дето ви пуска програмата за деня не си ли проверява фактите или си мисли, че и тя- пропагандата е като поцинковането на кофи?

11

Ааааа,

преди 3 години

До ИЗБОРДЖИЯТам са спринтьори! Знаеш ли, как бягат от лъвовете? :)

10

aa1830

преди 3 години

Приеха да отпадне пропорционалната система, но мажоритарната ще я гласуват друг път. Един вид за следващите редовни избори нямаме система и следващия парламент отново ще гласува. Цирк за пред хората да не кажат "тея обещаха, ама не си спазиха обещанието". За сега само са махнали старата система....

9

Руска пръдня

преди 3 години

До ИЗБОРДЖИЯШахматисти може и да няма, но шахматистки положително ще се найдят за тази цел.

8

Влади

преди 3 години

Хиляди секции в чужбина, с наши пари, за угодата на разни гастарбайтери . Които нищо не внасят като данъци у нас. Пращали били по 1000 лв. джобни на родителите си тук. Мен какво ме грее - от мен идва пенсията и на моите, и на техните родители. Що били малки заплатите и пенсиите тук ? Щото ние тукашните балъци трябва да издържаме всички.

7

Анонимен

преди 3 години

СМЯХ В ЗАЛАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МАШИННО ГЛАСУВАНЕ в чл.206 ал.1 (сигурно е задължително доброволно)

6

Анонимен

преди 3 години

АБСУРДИ ОТ ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ СЕ ИЗИСКВА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ, А ОТ "ЛИЦАТА ПО ЧЛ.50,ал.3,т.1 САМО ДЕКЛАРАЦИЯ.

5

ИЗБОРДЖИЯ

преди 3 години

вечерв ЗАНЗИБАР ЩЕ СЕ ИЗБИРА МНОЗИНСТВО, КОЕТО ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО, дано да има достатъчно много шахматисти

4

Да ви кажа под секре

преди 3 години

Г-жо МАНОЛОВА НЕ ЗАДАВАЙТЕ *** ВЪПРОСИ,А ОСИГУРЕТЕ НА ВСЯКА СИК ЛАПТОП И ПРОГРАМНО ОСИГУРЯВАНЕ, С КОЕТО ПРОБЛЕМЪТ С ВЪЗМОЖНОТО ДВОЙНО ГЛАСУВАНЕ СЕ РЕШАВА. А СЪЩО СЕ РЕШАВА И ПРОБЛЕМЪТ СЪС СГРЕШЕНИТЕ ПРОТОКОЛИ НА СИК.

3

Сова Бухал

преди 3 години

Герб ще са Първа Политическа сила на новите Избори!

2

Jkguvivivjv

преди 3 години

Честито на всички пумпали гласували за ИТН! Сега по новата система се бетонират 2-3 партии и дотам! Те затова ГЕРБ настояват бързо да бъде въведена. Само че във почти всички развити демокрации тази система в чистия си вид е отпаднала поради множество недостатъци! Честито пумпали!

1

Анонимен

преди 3 години

Нашият Парламент се напълни с роби на капиталаЛобисти вън