11

Анонимен

преди 3 години

Не им давайте плана! Да им направят план подсъдимите олигарси! Нали адвокатите им са в НС? Там са МаяМа Галева, Татяночка Мултигрупова, Хаджиивачев и другите мутри. Нека си правят сами плана! Нали са много отворени? Не могат да разделят на 2 магарета сеното-тръгнали да правят на Радев нов предизборен закон заради интересите на Черепа и Цв. Василев. Щото ако няма служебен кабинет РР ще връща ресто. Не можа с юмрук и метеж, не успя с бунтове понеже бяха малко протестиращите.Мутрите влезнаха в НС.

10

Анонимен

преди 3 години

Бойкот на машинното гласуване с всички възможни средства!Не ка бойкотираме целият нагласен от протестърите изборен процес!

9

Евала

преди 3 години

За това ли лежаха в палатките? Да, за това, за този който плаща. *** смрадливи бяха протестърите. Бойко е виновен, трябваше да прати полицията да им строши кратуните и сега нямаше да сме на тоя хал. Той си е виновен. Трябваше импийчмънт на юмручето и сега нямаше то да проваля държавата. Бойко е виновен, детето не трябва да се глези само, но и да се наказва за глупост.

8

Абе

преди 3 години

До до 11Пусни си Червеното Ферари за успокоение на нервите!!

7

Мутри ВЪН!!!

преди 3 години

Адмирации за разформироване на МУТРЕНСКИТЕ прокурори, МУТРЕНСКИТЕ съдилища, МУТРЕНСКАТА КПКОНПИ, МУТРЕНСККЯ Гешеф и МУТРИТЕ му от Бюрото на МУТРИТЕ!!! ШАЙКАТА и МУТРИТЕ - в ПАНДЕЛАТА!!!

6

до 11

преди 3 години

Аз очаквам ти да се гръмнеш ***!!

5

Абе

преди 3 години

Очаквам депутатите на Слави да имат време да преименуват държавата на Чалгария.

4

Шведското трио

преди 3 години

Ние сме готови за министри и правителства поне за още 45 години!

3

Анонимен

преди 3 години

Борбата за кокала е безмилостна жестока .. както гледаме нито стари нито нови са се загрижили за народонаселението

2

Анонимен

преди 3 години

Цензурират също П.К.ПЯвно Цвета е много чувствителна по въпроса и е "разпоредила" на днес.бг.Ясно е вече, че сайта работи открито за ГЕРБ.

1

Анонимен

преди 3 години

А аз се чудех що трият :))))))А то трябвало да излиза само това, което е удобно на МИТ-Варна. Тия каква групировка бяха?