21

митко

преди 3 години

Каракачанов 4 години крепи мутренското управление на Тиквата.Сега вече нито една негова дума няма тежест.По-добре да се готви за затвора.

20

Анонимен

преди 3 години

Шкембето продаде сумати бг паспорти на албанци от Македония, па са седнал да ни се обяснява, аре къш бе шкембе

19

ами да

преди 3 години

До Анонимен 1Толкова е прав,че не може да седне!На тия избори от Турция гласуваха 22,000 човека!На нашите хаплювци така и не им стана ясно,че тия хора там са се устроили и 5 пари не дават за България!Тя просто не ги интересува!Това е същото,дето някои чакат младите от чужбина да се върнат у нас!Всичко хубаво,само дето няма да стане!

18

Анонимен

преди 3 години

Плашилото ДПС / Турция вече не работи, трябва да измислите нещо друго с което да прецакате хората.

17

Анонимен

преди 3 години

Абе ей циркаджия такъв, ти вместо да вкараш армията в Македония, вкара Македония в НАТО, па са си седнал да ми говориш за българския национален интерес, а като продаваше на албанци поспорти за по 5 иляди евро

16

Анонимен

преди 3 години

Протести пред парламента, срещу промените в изборния кодекс, биха били нещо, характерно, за едно гражданско и демократично общество. Готвенето промени в изборния кодекс са недемократични и обслужват руския човек Радев, както и червените олигарси, откраднали стотици милиони от българските граждани. Слави е алчен и зависим.

15

Анонимен

преди 3 години

Никога повече глас за тебе лъже-патриот мазен. Единствено бих могъл да гласувам за Възраждане, но не е сигурно.

14

Анонимен

преди 3 години

Най-голям брой гласове от Турция ДПС досега е получила през 2009 година, малко над 50 хиляди, на останалите избори винаги са били под 50 хиляди, така че си спести глупостите

13

Анонимен

преди 3 години

Абе Каракачанов, с какво право искаш да се ограничат правата на български граждани, независимо къде живеят, просто млъкни с тия глупости. Докато Баце екстрадираше противниците на Ердоган без съд и присъда дума не обелваше, па си седнал да даваш акъл, ясно на всички ни е че си сметкаджия.

12

Minuvach

преди 3 години

Тоя сега преоткри Турция, ама номера не минава вече.Колко години с ДПС играхте под масата подавайки си топката с фалшиви спорове помежду ви, а после за Росенец ти и Валерката си траехте. Когато ББ ходеше да се мазни и коленичи при Ердоган пак като хутка си траеше и разсейваше народа с други теми. Когато трябваше БГ да признае Арменския геноцид *** бе съветвана от ББ да каже че не знае разликата между геноцид и масово изтребление, и ти пак си трайкаше...Каквото си си надробил това ше сърбаш

11

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войвода,да ти припомним,на избори 2021 при 35 секции в Турция,гласовете от там бяха 21840 или или средно 620 гласа в секция,с новата поправка да речем се открият 100 секции там,колко мислиш ще са гласовете, не повече от 60 хиляди и да не забравяме че от всички тях 85% бяха за ДПС,времето на тия популистки номера вече свърши,и с тях ти парламент повече няма да видиш!

10

Анонимен

преди 3 години

Промените в изборния кодекс носят диктатура, а не демокрация и промяна. Те обслужват Божков и компания.

9

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да ми е неприятно, но Каракачанов е прав.Абсолютно сбъркан кодекс.Защо трябва някой от чужбина да решава проблемите ни.Българите в чужбина искали да гласуват. Ми да си дойдат тук да се борят и заедно да променим съраната ни.А ъе чакат тук да стане дибре че да се върнат.Повече ми приличат на марокански скакалци. Където има храна те фолетяват опоскват и пак отлитат където има храна.

8

Анонимен

преди 3 години

Ей шкембак , 10г сте Ортаци с дпс -Всички поръчки ,проекти, магистрали,тангенти - Джипигруп ! - делкахте си и си траеше нали ?изтъркана е до смях тая предизборна страшилка против роми и турцити си Чао аркадаш !,

7

Анонимен

преди 3 години

абе готови сте да ви обрежат ама да плюете Каракачанина.

6

до SS

преди 3 години

няма значение агент кой е бил. Казва ти истината.

5

Анонимен

преди 3 години

Краси с 5 тераси в качеството си на какъв се обажда??Свърши вашето ла па не, Шкембе Иване!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Прав е, фигуранта с помощ от Масква и Ердоган ще стане нашия диктатор ако не го спрем.

3

Анонимен

преди 3 години

ние разрешаваме секции но страните домакини съгласни ли са, за Турция е ясно....

2

SS

преди 3 години

Какво иска агент Иван ?