82

Анонимен

преди 3 години

Стреснахте се, че ви взимат бухалката, а?

81

Анонимен

преди 3 години

тия мазни чиновници лапачи на дебели заплати и неплащащи осигуровки на минимални заплати и под обществен контрол и избор.

80

Анонимен

преди 3 години

Тия всичките на снимката от нашите данъци ли се хранят? Плаша се. Пак ще ни вдигат данъците и осигуровките.

79

Анонимен

преди 3 години

Ma какво е спец съд.???????????Има съд и военен съд/понеже военни са по други закони/Какви са тия спец. мец. и дец .съд ,дето само обслужват мафията

78

американеца

преди 3 години

не е трудно да с е рабере кой е организирал прокуратурата освен тез дето не искат да с е реформира съдебната система по която сме на последно място не само в ЕС

77

Анонимен

преди 3 години

Ама ние и специализиран съд ли сме имали? В страната, в която няма нито един осъден политик от голяма партия имало и специализиран съд. Държавните служители трябва да се намалят с 50%, защото няма кой да ги издържа а те всички искат някой да ги храни.

76

АнонимеН

преди 3 години

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ЯВНО АМА ХИЧ НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНА!!ТЯ Е ПРЕДЛОЖИЛА ЗАКРИВАНЕ НА СПЕЦ СЪДА!

75

Бебнце

преди 3 години

Извинете, защо искате Живко от Варна да не живее добре ?

74

Анонимен

преди 3 години

В момента тези нови партии правят големи глупости и ще си понесат последствията. Ще се опитат пак да счупят държавата и да ни върнат 20 години назад.

73

Преял Гербав

преди 3 години

ЛОШО МИЕ

72

Разумен

преди 3 години

Бойко Атанасов ги показа колко са единодушни.Пратили им мейл от типа "предложение, което не можеш да откажеш"

71

Анонимен

преди 3 години

Еничерите на герб се гърчат за последно. Чака ги тежка работа на къра, тъй като вече многократно доказаха, че от право бъкел не вдяват.

70

Анонимен

преди 3 години

Банкоматчици

69

Анонимен

преди 3 години

Божков от 30 години е на държавна хранилка и най-накрая някой да не се уплаши да го изгони. Всички милиони който Божков е раздал са наши пари, крадени помощта на много правителства. Хората които си вършат работата са неудобни в тази държава. Божков е най-големия крадец и си е платил за да го защитават през годините и шаматисти и шоумени и всякакви.

68

Анонимен

преди 3 години

ЕТО ТОВА Е ДА РАЗГРАДИМ МОДЕЛА БОРИСОВ- А НОВИТЕ ЗАКОНИ Е МОДЕЛА РАДЕВ- МНОГО СКОРО СМЕ НА ПЛОЩАДИТЕ И ЩЕ МЕТЕМ ДЪРТИ МУТРИ И ОЛИГАРСИ...

67

Анонимен

преди 3 години

КАТ изцяло грябва да се разпусне и да се създаде нова служба в 10--но по-малък състав и други функции. На първо време да им се забрани да спят като прасета в колите си и да дебнат на пусия в храсталациите за "такса спокойствие"..

66

до 57

преди 3 години

Никой не е в затвора. Кметицата, както и "олигарсите" са си вкъщи. Божков си дрънка глупостите от Дубай. Обвиненията падат едно след друго. От осемте обвинения срещу Божков останаха две. Прокопиев беше обвинен в... консултация!?! Боршош беше обвинен... в покупка на служебна кола!?! Като в същото време каскета си купуваше ново туарегче, два пъти по-скъпо. Другата спешна работа на каскета беше да си направи ремонт за 5 милиона в Бояна, където живее - това е нашата прокуратура. Браво на Иванов!

65

ЩЕ ЧАГЪРТАМЕ

преди 3 години

ДА РАЗГЛОБИМ МОДЕЛА БОРИСОВ- СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ- НА ТЯХ МИЛИАРДИТЕ, НА НАС- ЕДИН ОГРОМЕН.

64

Анонимен

преди 3 години

Нали помните кой ги създаде тези. Мисля че не сте късопаметни. Бибитко ги създаде за да си вържее шортите когато се стигне до момента в който ще го съдят и вкарат при бай Ставри. Тарикатче е той. Знае че рано или късно ще му го и се пази отдалече. Тези няма да го осъдят а ще го оправдаят защото Бибитко им осигури над 5 000 лв заплатки без да си мръднат пръста. А вие гледайте бъркайте си по дуп..ките и се чудете как да си платите сметките за ток парно вода как да нахраните децата си и данъци.

63

Анонимен

преди 3 години

Да закриват държавата и ДПС да ни приобщи към султана. Там ни е мястото.