27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПутин ви побърва, а?

26

Анонимен

преди 3 години

САЩ са само 5% от населението на Земята но ползват 40% от ресурсите на планетата.ЕС който е около 500 милиона и няма даже и 10% от населението на земята ползва 30% от ресурсите. А България която е в ЕС живее на стандарта на Африка, както впричем всички бивши източноевропейски страни от соц блока.

25

Анонимен

преди 3 години

"Награбиха Украйна"Тая путнска партенка я пробутвай другаде. Сърбите дето изпълняват поръчки на Путин и те хвърлиха кал по сина на Байдън. Да не останат назад и може Путин да им свали цената на газа още повече. На сърбите - най-евтиния газ в Европа.На нас - най скъпия от милите братушки.

24

Анонимен

преди 3 години

Да слуша дядото, защото там при демокрацията в САЩ имат навик да ги разстрелвят публично президентите ако не слушат, да поживее колко му остава.

23

От глупав по глупав

преди 3 години

Том Круз участва ли ?

22

Анонимен

преди 3 години

Някой - може да е бил Джейк Съливан - сигурно е прошепнал на слушалката на Тестовата Кукла (Байдън), че не може да си позволяваш да обиждаш главата на ядрена държава, както и че се очаква да запазиш глобалната си "надеждност". Така че след това, сега вече известното телефонно обаждане на Байдън до Путин дойде с поканата за срещата на върха по въпросите на климатичните промени

21

Малинка

преди 3 години

Абе тоя обрезан ли е ?

20

Американ

преди 3 години

Хвалебствените дитирамби на либералите не променят същността на Льохман Джо - изкукал нео-марксист за когото парите ивдат от печатницата а не от икономическата сила на страната. Това води до хиперинфлация и канцелиране на икономиката, ако никой не го спре навреме, него и подобните му.

19

Хаха

преди 3 години

КЪДЕ ЛИ НЕ?

18

Анонимен

преди 3 години

Дядя Ваня знае - само една грешна стъпка, и ще го изолират и изритат като дядо Дончо.

17

Анонимен

преди 3 години

Само като се сетя Тръмп как се лигавеше на Путн.И току се опитваше да го държи за ръката като че ли бяха любовници.В руските коментари наричат Тръмп "агент на Путин"

16

Рибаря

преди 3 години

"Байдън се наслаждава на липсата на хистрионика" ?! Някой от редакцията наясно ли е със значението на думата "хистрионика" ????

15

Анонимен

преди 3 години

Заедно със сина му яко се награбиха в Украйна.

14

Анонимен

преди 3 години

Голем чаршаф сте изписали за Бай Данчо бе. На тоя нек..ролога му се подава от джоба но иначе се прави на президентин. Най много да направи война с Русия и Китай и кравария да изчезне от лицето на земята. За друго нестава. При 300 000 000 население да изберат един некро..лог не им виждам логиката на Краварчетата. Толкова ли нямаше млади хора или те всички са наркопитеци. Егати територията краварска.

13

Анонимен

преди 3 години

Байдън е посочен и насочен с фалшиви избори, не е никакъв президент. Няма какво да питате, Байдън е кукла на конци на измамници. Лоша работа, щом краварите измамиха на изборите, какво остава за нашите гербаджии.

12

браво на Бйдън

преди 3 години

скромен, работлив, честен, хрисим, говори истината винаги, не лукав, не злоблив,всичко което трън не етрън е просто един оранжев клоун

11

Анонимен

преди 3 години

Един изкуфял бунак в ръцете на юдеите.

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Байдън върна САЩ в изходна позиция на ръба на пропастта ! По-зрелищно самоубийство светът не евиждал и няма да види !

9

Bili

преди 3 години

Бомбардира Сирия, приватизира войната в Афганистан, даде едни милиарди на Израел...и най-важното следва спуснатите инструкци...С нищо не изненада и нищо не се мени...

8

Сат Н

преди 3 години

Един от най-безличните POTUS, на който съм бил свидетел.