78

Русия

преди 3 години

Вовата е Велик !!!! Мачкай фашистите !

77

Анонимен

преди 3 години

да питаме ли кой е предал на нацистите работещите в завода Зброьовка еврейски мъже и жени, А?Кой бе? Кои бе? Московците? Онези 30 000 загинали за град Бърно и и онези 10 медицински вагона в ранени войници върнат в Русията без ръце, без крака без ръце и крака. Техните внуци ле бе, те ли бе са взривили невидимя склад с пръднишки.Една бомба лимонка прави по голями поразии от"избухналият склад за военна пиротехника".Земята от лимонка подскача.От склада дето бухнал Карлов мост щал да потъне от срам

76

Анонимен

преди 3 години

За службите не знаем, но знаем, че не могат да си сглобят един тостер без помощта на Европейски и Американски корпорации. Благодаря ви за вниманието.Апропо, кога Русия ще направи конкурент на Тесла? По-успешен ли ще е от Йотафон. А то беше голям смях когато Медведев каза, че Апъл почвали да се страхуват. Муахахаха.

75

дедо от село

преди 3 години

До Врагове А бре, серсемино я вземи че си пий розовите хапчета ,че да ти дойде малко акъл в празната картуна! И вземи попрочети малко история и факти че да не се излагаш пред хората като селски ергенин на седянка!

74

Анонимен

преди 3 години

Всеки който е против Русия, може да се пробва. Историята помни къде свършват мераклийте.

73

Патриот

преди 3 години

Абе петолъчниците, Путин от кой пол е?

72

Да...

преди 3 години

Всички знаят,че в момента тайните служби на Русия служат на един отмъстителен отровител.Жалко за руският народ под гнета на този.....името му не трябва да бъде споменавано...

71

Анонимен

преди 3 години

Най добрите оръжейни заводи, притежание на евреи,заводите на зброьовка,в бърно,се намирали в квртал наречен Жиденице (еврейският) на чежки.През втората заводът не е спирал да работи.а най тежката битака в бърно е била именно за този военен еврейкси завод 4години работил за верисмахнатите та грешки всякакви,но да сравняваш пушек като от 3 гуми,безкратерна експлозия и безосакатене от шрапнелите горски дървета в едно с 2загинали човека,схилядите руснаци паднали в битката за бърно-казват 30 000

70

Има само 2 пола

преди 3 години

Путин, Мачкай Едполовите Третополови Джендри!

69

ПроСоТо

преди 3 години

До АтакистТоварищ, я кажи, Бялата Златка колко процента взе на изборите?Успя ли да вземе субсидия???:))

68

Какво ли?

преди 3 години

Каквото те искат да знаете.

67

До Авторката

преди 3 години

Нищо не знаете

66

ЧЕКИСТ

преди 3 години

ЧЕ СА НАИ ДОБРИТЕ

65

Врагове

преди 3 години

Дано Байдън ви навре в *** ггъз!!! Където ви е мястото!

64

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТХапчетата.

63

Врагове

преди 3 години

Русия да го дууха, Путин и той, русофилите също. Чехите ви мразят, заради Прага. Украинците ви мразят, заради Гладомора. Поляците ви мразят, заради Катин. Унгарците ви мразят, заради Будапеща. Беларусите ви мразят, заради Чернобил. Нормалните българи ви мразят, заради народния съд, тероризма, подривните дейности, Македония, фалитите, разбитата икономика и организираната престъпност. Финландците ви мразят, заради ВСВ. Грузинците ви мразят, заради 2008ма. Да продължавам ли?

62

Анонимен

преди 3 години

,, Разкрити са методите на руските тайни служби ''. Хахахааа. Защо не напишете една статия за,, Гладио'' тайната армия на НАТО която бе разкрита през 1990-та, или не е политкоректна?

61

ПроСоТо

преди 3 години

До АтакистХахахаТова го обясни на руските крепостни, че чакат на опашка пред посолството на САЩ за визи :)))

60

Анонимен

преди 3 години

До АТАКИСТВсъщност, всяка година почти ходя в САЩ по работа. И досега не са ме"издъмкали в главата".Всъщност, в Русия е МНОГО по-вероятно да те "издумкат в главата".

59

шмatka

преди 3 години

Ха, кво знаете! Ами нищо не знаете само си проветрявате устите!