201

Анонимен

преди 3 години

Лъжлива статия, която дава възможност на разни мюмюни да си отворят лъжливите усти. Сложете ги на мястото им. За да превземат балканите САЩ разиграха мюсюлманската карта, което е в дълбок ущърб на балканските православни народи и заплашва тяхното съществуване. И САЩ някой ден ще се каят за това, защото това е недалновидно. Плюс това на Балканите вече има и трети играч - това е Китай, който направи 10 млрд долара инвестиции в Сърбия и не признава Косово. Внимавайте с бурето с барут

200

До 230

преди 3 години

Ти беше там на 16 Май 1968г. и видя? Момко голобради, знаеш ли колко много "факти" са фейки в този свят на "Медиашизиофрения"

199

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 223 А Империята на Сатаната -САЩ е наш *** брат и имаме гей паради ,скоро и еднополови бракове .

198

Анонимен

преди 3 години

,,Дайте ми медиите и аз ще направя стадо *** от всякакъв народ,, Гьобелс .Четвъртия райх не е по различен от третия. Само е усъвършенствал технологията на смъртта.

197

Анонимен

преди 3 години

Роден съм във времето на СССР-ше, израснах с Бийтълс,Стоунс ... Проколо ... даже Дион ....Живях 64 години.Благодарен съм на Господ за това.Доста пощипнах от жени, но и доста срещнах като хора, някои ги зова приятели! Та, мислите ли че измислената идея ИТН е нещо истинско???

196

Анонимен

преди 3 години

С помощта на великите сили, единствено сърбите постигнаха мечтаната и от други балкански народи "мегало/велика/ идея", сиреч Велика Сърбия, маскирана, като Югославия. Това доведе до най-кървавия конфликт в Европа и света, след ВТВ 1944. Сърбите не бяха наказани за зверствата, които извършиха, също както не бяха спряни през 1919, години, да извършат клане, етническо чистене и асимилация над българите в българската област Македония, днес РСМ. Сръбският национализъм е проклятието на Балканите.

195

Анонимен

преди 3 години

138 Ариана.

194

Анонимен

преди 3 години

138 Всички развити страни от НАТО, вдигнаха ръка и одобриха бомбардировките срещу Сърбия, за да спрат сръбската агресия. Изтребителите им изритаха към Сърбия, от военната авиобаза в Италия Адриана.

193

Анонимен

преди 3 години

221 През 1999.

192

До Анонимен 221

преди 3 години

Никога САЩ през 1997 година не са бомбардирали Сърбия. А стотиците хиляди убити мюсюлмани в Босна, Косово от сърбите? А милионите убити мюсюлмани от руснаците. За тях защо не кажете. Крайно време е да приключим с Русия и да я унищожим. РУСИЯ ВЕКОВЕН ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ.

191

Анонимен

преди 3 години

ДО 218 ИСТИНАТА - Благодарение на ...Турция сме се освободили от руско робство ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!!!!!!!!!!!:!!!!!!!!!!!!

190

Анонимен

преди 3 години

Русия е виновна, че през 1997 г. САЩ бомбардираха Сърбия, включително с бомби с обеднен уран, от които впоследствие умряха хиляди хора, включително 400 натовски войничета!

189

Анонимен

преди 3 години

Кристиан Костов е българин, бе , вундеркинд - туппан бие, гайда ручи, а прассето *** ли, ***!

188

Слави

преди 3 години

И Балканите ще оправи

187

ИСТИНАТА

преди 3 години

Скъпи деца, Русия два пъти поробва България. Първо през 1878 година за 2 години, когато са убити над 300 хиляди българи. Благодарение на Европа, САЩ и Турция сме се освободили от руско робство тогава. От 1944 до 1989 година България беше под руско комунистическо робство. За това време бяха убити над 3 милиона българи. Бяха отнети жилищата от хората. Унищожена промишленост, средна заплата 120 лева към 1989 година и цени- ток 0,60 лева за киловат, хляб за 2,50 лева.

186

Не е виновен

преди 3 години

Който яде баницата

185

Анонимен

преди 3 години

Кристиян Костов е руснак , истински мъж с дълга коса и женски маниери , понеже там гейове няма как е възможно хахахахахахаха

184

Щутгарт

преди 3 години

АКО СТАНЕ ВОЙНА МЕЖДУ САЩ И рАШКА , С ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ ЩЕ СЕ БИЕМ ПОД АМЕРИКАНСИЯ ФЛАГ И ЩЕ ГО ЗАБИЕМ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД В мАСКВА

183

Анонимен

преди 3 години

България - масово оглупяване на населението. Масова необразованост.

182

Анонимен

преди 3 години

И като ви е толкова големо бевепето, защо измирате като за световно, а заплатите са ви по-ниски от Сърбия и Македония?