219

ЕТО ВИ ПРОМЯНАТА:

преди 3 години

МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ НЕ МИНА!!!!!А, ДЕПУТАТИТЕ , СИ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ!НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ , ЩЕ ВИ ГЛЕДАМЕ ГОЛИТЕ *** В "БИГ БРАДЪР" .../...ЩОТО ЩЕ СТЕ "НАЙ-БОГАТИТЕ В ЕС"...СЛЕД ПРОМЯНАТА..../АХ , БЕДНИЯТ АЗ...ЗАЩО ЛИ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС...ХА,ХА,ХААААААААА

218

Анонимен

преди 3 години

Скоро и проф. Мишо ще е аут и машинките ще заработят както трябва.Сталин отдавна е казал - Не е важно как се гласува, важно е кой брои!След джипката Бацо се окопава в хола си и ще облъчва последните си заблудени почитатели през фейса, световният клюкарник!

217

Секциите безброй

преди 3 години

Изселници редовно гласуват рано в Турция, качват се на автобуса и вечер пускат и в Кърджали. Сега ще е още по-лесно. Сигурно вече са приготвили писмата, а новите избори ще са около курбан байрама и ще си дойдат. Може да си извикат на празника Слави да им попее: един кючек, после нещо патриотично като кой уши байрака, така да ги редуват с бенда. С тази излагация мисля няма съмнение кои стои зад итн. Това са половин милион сигурни гласа за ДПС от Турция.

216

Анонимен

преди 3 години

Бойко е затънал в собствените си фантазии. Никой не мрази ГЕРБ. Хората мразят шайкат която се върти около Бойко. А те за съжаление се олицетворяват с ГЕРБ. Мисля че скоро хората на ГЕРБ ще разберат кой ги дърпа към дъното. Хората от ГЕРБ са наши сънародници и съсвем не са лоши хора. Просто са там за да си запазят привелегиите или да оцеляват. Ако шайката на Бойко я няма вероятно нещата ще а са коренно различни. За съжаление нарцисите погубват всичко около себе си когато усетят че загиват

215

Анонимен

преди 3 години

Дрехите паднаха!Вече ви виждаме по прашки, на които има изписани в арабски стил дее пее сеее

214

Анонимен

преди 3 години

Е демокрация не докарахте, но пък тоталитарното следене кой как гласува го върнахте с пълна сила! Браво за което, плана ви се изпълнява!Но пък ми харесва, че направихте район Чужбина, защото сега немските и английските гастербайтери ще се състезават с турците! Ха ха, дано ви е забавно "родолюбци"! И като изберете 5 от дпс и един чалгар си направете сметка какви сте! Честито!

213

Алито

преди 3 години

Гласуването по пощата е чудно.Пускам писмото в Бурса и хващам автобуса за Разград. Гласувам и там.То писмото докато стигне България аз ще съм се прибрал в Търция

212

Анонимен

преди 3 години

След като гласува безброй секции в Турция , сега е момента Чалгаря мощно да запее "Вятър ечи, Балкан стене"!!!

211

ДПС

преди 3 години

А то флашките с резултатите от чужбина сме ги приготвили още от сега.

210

Анонимен

преди 3 години

Вие не разбрахте ли, че готвят провяал на изборите?? Питам аз: 1. Как и кой ще достави машините ДО ВСИЧКИ изборни секции в чужбина??? 2. Кой ще ги съхранява??3. Кой ще доставя флашките в ЦИК? 4. Кой ще гарантира , че е в дна секцийка забутана нейде в Турция, Германия, Англия и т.н. машините няма да бъдат манипулирани??? 5. По какъв начин ще се доставят машините на няколкостотин секции в чужбина??? Отговора е един: Хаос на изборите, касиране и перманентно служебно правителство !!!!

209

Рошко

преди 3 години

Е, какво стана, бе Тошко. Нали за 24 ч. можело да се приеме всичко? Ти излизаш и говориш, че ще чакаш редовно правителство, което да има 4 г. време да си кара спокойно мандата и тогава си щял да предложиш великите си идеи? Абе, аланколу, ами какво стабилно правителство бленуваш като вие не си говорите с никого? Ще чакаш итн да влезете с 200 човека ли? Да ти кажа, ще има да почакаш. Но по-вероятно е да не дочакаш, а на следващите избори да сте на бунището на историята. Итн - излъгахме този народ!

208

Анонимен

преди 3 години

Cлaвуца яко го нaxeндри на raнчовците

207

Хан Аспарух

преди 3 години

Има една поговорка: КОЛКОТО ПО-НАВИСОКО СЕ ИЗКАЧВА ***, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СЕ ВИЖДА ЧЕРВЕНИЯ И Г...! Така че много видим стана този на партиите на Слави, Мая, Христо и компания.

206

1280

преди 3 години

Евала чалгари, давайте в същия дух. Само още две седмици са ви нужни и съвсем ще отвратите и чалгаджийчетата

205

Анонимен

преди 3 години

Тошко май каза че за 1 ден се приемал закона?Тея сега искат 4 години и то ако има редовни избори които са първите от 10г насам

204

Handel

преди 3 години

"РИК става "Биг Брадър". а в ПИК масови инфаркти. т.е. исках да кажа коронавируси.

203

Анонимен

преди 3 години

Пак герб са ви виновни, ако не спечелят на др избори пак герб ще са виновни те го внасят ИТН не приема

202

Цомбо

преди 3 години

До ко40Чалга, закона се сменя след публикуване в ДВ, четете ги малко тия закони бе.ББ вече не управлява, нали му забраниха да взема решения. Управлявате вие чалга и вече стопихте половината си гласове. До изборите ще сте ги стопили напълно разбра ли чалга?

201

Анонимен

преди 3 години

А да са ви честити чaлrapитеХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

200

ко40

преди 3 години

1 месец работа друг път, герб постоянно някви простотии вкарват за гласуване, изслушване, съботиране, само да бавят