23

Анонимен

преди 3 години

Русия не иска другите да са добре, Русия иска другите да са зле като нея и затова е толкова опасна. Веднъж попаднеш ли под руски ботуш трябва да чакаш разпад за да се откачиш. Чакай ти референдум, като ти минат танковете през главата като в Прага.

22

Зозо

преди 3 години

Дребния казал ли е поне половин дума, за мин. заплата от 300лв. в Блатная? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Все някой друг му е крив на БГ комуниста, путинист :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 3 години

Защо НАТО не праща войски на Източния фронт?НАТО прати Навални да се бори с Русия.Ще съберем от НАТО чехите, поляците, украинците, американците, германците да струпат войски в Украйна. Крим е руски, а Украйна беше предадена и излъгана от НАТО и ЕС.Русия ще си вземе това, което е дала на Украйна при Съветския съюз.

20

Анонимен

преди 3 години

Вместо да си губи времето да споменава за берлинския пациент, Государят припомни осуетяването преди седмица на преврата в Минск и убийството на Бацко Лукашенко.

19

Анонимен

преди 3 години

Къде е чебурашка трола да се изкаже по отношение на РОССИИ

18

Анонимен

преди 3 години

Путин превърна Русия в уголемена версия на КНДР. И Ким Чен Ун се плюмчи и заплашва как ще изпепели врага. И нито дума за концлагерите или за агресията срещу съседни държави. Тоя съсипа отношенията на Русия със съседите й, с Европа, със САЩ, с Япония, с Австралия, с Канада и т.н. Катастрофата е близо.

17

Анонимен

преди 3 години

Дълга реч и се знаеше се , какво ще каже. Знаееше се и какво НЕ ИСКА да каже..За да стане интересен е направи дълга. Като всеки диктатор, Кастро, Мадуро.

16

Анонимен

преди 3 години

Постоянно търси външен враг! Така се задържа на власт вече 20 години! Никой не в умрял за тъпата ви държава! Вие сте тези, които правите войните! Само така може да изглеждате значими.

15

юбералес

преди 3 години

Гасударя показа ли мултик на робите, как ще унищожи Запада с ракети, които арменците вече не искат да купуват.

14

Сплескан натовец

преди 3 години

заедно с Русия на щик срещу краварския окупатор и нато!

13

Анонимен

преди 3 години

Браво на Путин, мачкай либepастите!!

12

Анонимен

преди 3 години

Посланието на Государя:Отговорът на Русия към агресорите ще бъде бърз, асиметричен и твърд.Организаторите на провокации, заплашващи базисните интереси на нашата безопасност, ще съжаляват за сътвореното така, както никога до сега не са съжалявали. Не ви препоръчвам в отношение на Русия да преминавате червената линия. Къде точно ще минава тази червена линия във всеки конкретен случай, ние ще определяме САМИ.

11

Анонимен

преди 3 години

Руснаците живеят в някакъв Туин Пийкс. Отричат всичко! Някаква тяхна си, алтернативна реалност!

10

Василев

преди 3 години

От свръх секретният отдел на ЦРУ , сме длъжни да заявим , че великобританския разрушител от морската флота на най-старата и могъща империя в света Великобритания, ще изпробва свръх интелигентно оръжие с изкуствен интелект в Черно море, което ще внесе нов обрат в противоракетната отбрана на НАТО!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Блейк Емерих!ЦРУ!!!

9

24099

преди 3 години

Наивно е да очакваме в тази реч Путин да засегне темата за затворника Навални, макар идоста привилегирован. За Украйна вече се е произнасял многокртно и едва ли има промени в позицията на Русия. А предупрежденията са към всички.

8

Анонимен

преди 3 години

Русия ми е втората родина след България,слава на другаря Путин!!

7

Анонимен

преди 3 години

А нещо за Пеевски и престоят му в Дубай спомена ли?

6

botox

преди 3 години

има ли тука ??

5

Най важното

преди 3 години

Путин предупреди, че добрите намерения на Русия не трябва да се възприемат като признак на слабост и изрази надежда, че "никому няма да хрумне да прекрачи червена линия с Русия". "Ние сами ще преценим къде минава тази линия", заяви той.

4

Анонимен

преди 3 години

Четирима лекари извън руската затворническа система са посетили опозиционера Алексей Навални и не са открили сериозни здравословни проблеми.Така че спокойно добре е, пък и ако Путин говори за всеки затворник, няма да му стигне времето.Има много по-важни неща, за които да говори президента, отколкото да обръща внимание на един осъден престъпник.В затворите на Турция има поне 10 хил. като Нахални, някой говори ли за тях?