148

Неанонимен

преди 3 години

Само внимание с ИТН, Тошко африкански дебне с големия сатър да реже части от тела.

147

Факт

преди 3 години

Няма такъв народ няма такава недъгава недоносена партийка.

146

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов се държи най-адекватно и държавнически спрямо всички останали политици в момента.

145

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 168ЗНАЧИ ТИ ПРЕДПОЧИТАШ бошков-ИЗНАСИЛВАЧ,УБИЕЦ И РЕКЕТЬОР ,С 11 ОБВИНЕНИЯ ЗА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ???????ЧУДНО ЛИЦЕ ЗА ПРЕД ЕВРОПА!!!ТОВА ГРАНИЧИ С ЛУ.ДО.СТТА!!!

144

До 174-Браво

преди 3 години

Хайде по сериозно ако обичаш,нали не вярваш,че след всичко сътворено от Тиквун той може да оцелее във власта?На местна почва мразен от всички защото е окупирал цялата Икономическа и Политическа власт,и за Капак на всичко засегна интересите на САЩ с участието си в "Балкански"поток,нещо което Големият"брат"не прощава!!

143

Анонимен

преди 3 години

Промяна в изборния закон...повече българи в чужбина да могат да гласуват.Служебно правителство, което да назначи яки провврки за плащане на гласове.И нови избори.Тогава ще висим колко са процвнтите на герб и дпс без циг...ия вот и автобусите.

142

До 174

преди 3 години

Ти, верно ли? ХахаИмало и такива, които вярват на герб и мутрата.

141

Анонимен

преди 3 години

Егати и англеците!Не разбирали!

140

Браво

преди 3 години

Днес се видя къде е експертизата! Ананиев направо ги разби в парламента и трябваше като на дъбили да им обяснява едно и също по два пъти. Герб заслужава адмирации, защото с такива нови кадри като Митов, Ананиев, Биков, Дилов и още, те успешно обновяват партията, вкарвайки свежест и нова идейност. Браво, такава партия има бъдеще. Вижте ги колко интелигентно, находчиво, умно и професионално се отнасят с предизвикателствата! Ако патриотите не се обединят, на следващите избори ще гласувам за Герб.

139

ДДРОнег

преди 3 години

Ако митов не знае защо ДБ отказват преговори с тях, да ходи в лудницата, там му е мястото !!!

138

ПЕРНИК

преди 3 години

ГЕРБ няма смисъл да спасяват потъващия си Титаник .Да върнат мандата по-скоро , и да има нови Избори за Народно Събрание .Нещата ще се подредят без Борисов .Искам да успокоя хората назначени като активисти на ГЕРБ в Полицията , Армията и Държавната Администрация - който е Невинен за Корупция , ще се прибере при Семейството си .

137

Анонимен

преди 3 години

Абе,Митов умно момче си,защо ти трябваше таралеж в гащите,след като знаеше че няма никакъв шанс лице от ГЕРБ или пък лансиран като теб от същите,няма как да състави правителство!Нужно ли ти беше в политическата кариера която те очаква за в бъдеще да заложиш на куц кон и да си лепнеш такова петно?

136

Анонимен

преди 3 години

Сега прочетох раследван еДаниел Митов беше обвинен заедно с бившия си заместник Христо Ангеличин заради сключено със земеделското министерство споразумение за купуване на самолетни билети.

135

Анонимен

преди 3 години

Нямаше ли раследване срещу - митов преди време за някакви билети

134

Анонимен

преди 3 години

Надявам се гласувалите за ИТН са осъзнали грешката си и видяха какъв мишок е Слави, и пренасочат гласовете си за Васил Божков.Само той може да набие канчето на дерибея Борисов и да отнеме всички откраднати пари от бандата ГЕРБ.Според мен капацитета на математика е много по голям от обикновен пожарникар.

133

Време за промяна

преди 3 години

Митов, имаш (с днес) още шест дена да приказваш, а след това ще трябва да върнеш мандата и пак ще си господин Никой. Поредната гербаджийска калинка.А Анти-ГЕРБ партиите трябва вече да започнат да си говорят лице в лице, а не през медиите.

132

пффф

преди 3 години

Айде бе. Тия гербави номера няма вече как да хванат дикиш. Хората не са чак толкова късопаметни, колкото ви се иска.

131

Анонимен

преди 3 години

Митов, измитай се!

130

баба мара

преди 3 години

не мога да намеря в биографията на д митов кои са родителите му дядо мутова че е ходил по разни ам фондации не е добре за него връщаите мандатада не се губи време

129

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да подкрепи престъпниците от ГЕРБ, които крадяха и безчинстваха цял мандат!