66

Анонимен

преди 3 години

Да махат Калинките на ГЕРБ и да слагат експерти. Има кадърни хора в България, а не само Калинки на мутрите

65

ЕМО

преди 3 години

ЕКСПЕРТИТЕ НА ГЕРБ ЩЕ БЪДАТ ПРЕМАХНАТИ,А ЩЕ СЛОЖАТ ХОРА КОИТО СА МНОГО ДОБРИ В ОПЛЮВАНЕТО.... НИЩО--- ТО НЕЗНАНИЕТО БЪРЗО ИЗЛИЗА НАЯВЕ... А БЕ СТАВА ИНТЕРЕСНО , НАСТАНЕТЕ СЕ УДОБНО ЗА ЦИРКА.

64

Оххх

преди 3 години

Ристе, обикновен данъкоплатец съм, от центъра на София! Вече ме е срам да кажа, къде съм се родил от преекспонирането на кой ви подкрепя вас, слугите на Кремъл! Сами си пуснахте коршум в главата! Колкото и завъртяно да шептиш, хората гледат делата! Долни продажници сте вие от ДБ!

63

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да има съд и за троловете,защото те са част от агенции които озаконяват крадени пари на ГЕРБ и ВМРО.Затвор от 5 години и 50 000 лв. глоба. Иначе лесно се хващат .Проследява се йпи адреса и кой им плаща.Троловеге са най-опасни в момента.Аз много лесно ги различаваме.Най-много са от ГЕРБ и ВМРО.

62

Чукундур

преди 3 години

*** сте и затова отуз алтъ (30) год ви лъжат.

61

Анонимен

преди 3 години

БГ-народ е много наивен................пак ни излъгаха...............аз гласувах за по-малка партия.................не са много стока, и те, но са по-добрия избор от тия в парламента!!

60

Анонимен

преди 3 години

ужас

59

Анонимен

преди 3 години

Абе какво следствие, какви пет лева.... Ние не живеем в нормална държава, за да разчитаме на следствието.

58

Анонимен

преди 3 години

Хората са с вас ,с тези които сте срещу ГЕРБ и ВМРО,Дано и вие не се изложите.Защото след вас ако и Вие не работите в полза на България, не знам дали ще има желаещи да останат да живеят в България.Искаме законност и справедливост Затвор за виновните и ЛУСТРАЦИЯ.Да няма бивши на ДС които да работят в държавни структури,а да не става на въпрос в парламента,съдилища,президенти или министри.

57

до 62

преди 3 години

Не го излъгаха. Някои от хората в пълно съзнание са родали гласа си. Особено мигрантите. Там са се продавали гласове на килограм. Не са излъгани. Голяма част от хората гласували за опозицията са го направили за 40 евро. За това имаше такъв наплив за гласуване. Схемите те първа ще ги разплитат от следствието.

56

Анонимен

преди 3 години

Градски надменници, не участвайте в уйдурмата с т.нар президент. Иначе няма да помиришете парламент отново!

55

Анонимен

преди 3 години

Българинът пак го излъгаха. Наивни сме като децата. Мъчно ми е за тази нашата държава! Как не се свърши тази наша карма!!

54

Анонимен

преди 3 години

Има записи при Иво Божков.Всичко е записано и се излъчваше на живо. Манолова беше позорно изгонена от Орлов.Какво се случи сега,че са едно?Защо Иво Божков престана да излъчва всяка вечер от шадравана още в края на август 2020г.?Може да проследите записите ден по ден и ще видите,че Иво Божков стоеше вечер на Орлов мост и не се доближаваше до протеста на Отровното трио. Някой плащаше тези записи. Но протестиращите се разделиха на групировки и от онзи момент стана ясно, че баницата се разпределя.

53

Анонимен

преди 3 години

И аз гласувах за Демократична България.Мислех, чв са нови, честни и умни хора.Сега ги гледам и слушам и искрено съжелявам. Явно съм много глупав човек и пак ме подведоха.

52

Анонимен

преди 3 години

Този човек няма един ден трудов стаж.

51

Анонимен

преди 3 години

Помните ли как през лятото на 2020г. след като се случи гафа с Ало, Маджо- хората на Христо Иванов изгониха Манолова от Орлов мост? Още през лятото се изпокараха и прегрупираха по интереси. Не можаха да си поделят протестиращите. Всички се подиграваха на Гробовното трио.Хората виждаха ясно кой яхна протеста. След това Хр. Иванов изкара разрешително за протести пред банката. Те се отделиха от общия протест, който се събираше до шадравана всяка вечер в 20ч. Дистанцираха се с пъклен план.Има записи

50

Анонимен

преди 3 години

Бойкикев, я кажи за какво ти звъня Маджо по телефона??? А? На мен Маджо защо не ми звъни?

49

Анонимен

преди 3 години

Много ти е пораснал носа е .....Не ше си от най-честните !

48

Анонимен

преди 3 години

Аз гласувах за ДБ и Христо защото повярвах на предизборните обещания. Но в първия ден на парламента истински съжелих за това мое действие. Не вярвах че Христо ще се съюзи с Мая Манолова, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Бабикян..Истински съжелявам. И ако има нов вот протестно ще гласувам за ГЕРБ.Тия лъжат повече и от Бойко.

47

Биволъ

преди 3 години

Ще се омажете с мантрата за затвор за Бойко. Скоро ще го напълните вие, протестърските кучета. Алчността и зависимостите от парите на Божков ще ви докарат или до затвора или до куршум от "клошар" на кръстовище.