37

Анонимен

преди 3 години

Защо Путин може и да не нападне Украйна?Защото го страх да не изяде боя както в Нагорни Карабах.

36

dr

преди 3 години

На Байдъна му е през дъртия маркуч за дребния неврастеник и недоразвито Жуже-точно затова след обаждането си, му наложи нови санкции и изгони от САЩ 10 руски шпиони!!! А!

35

Помнещ

преди 3 години

Той не се кани,да " напада" НИКОГО! Защо са тези спекулации? Това че е раздвижил армията си в собствената си държава,е тактика за сигурност! А че има Руско говорящи в Украйна и то милиони граждани с руско самосъзнание е ясно.Той трябва да ги защити ако се наложи! Украйна от години вече е нестабилна всякак! Там съществуват всякаква дискриминационна престройка!-:( Което обезпокоява Русия!!! Запада слухти и " души" около Русия! Защо??? Страхува се за собствените си интереси ли?

34

хахахаха

преди 3 години

До АнонименМда...с въглища пратиха човек в космоса с въглища поддържат МИР с въглища създавата ракетни двигатели (които САЩ купува) а това, че Хуавей и Самсунг правят останалото за запада е удобно, нали? Китай е най-силната икономика а САЩ най-задлъжнялата! Факт! Ако кредитният рейтинг се опредля от НЕЗАВИСИМА институция рейтинга на САЩ от ААА+ щеше да е ВВВ-! Гледам сеира на осигурителната им система с 150 млн майумунчета, които няма да работят, но искат многоооооооооооо права!

33

Тъпо заглавие

преди 3 години

ук да избиват нголеми и малки и разрушават по сценарии на US и се правят на глупави.Ще бъдат изорани ако пак избиват с дронове децата и мирните хора.

32

77

преди 3 години

До СССР ком. 15.......Не ни искат , и правешкият мозък е правил такива опити. Подобре, а и посигурно е , ти се изнеси Там!

31

Отвратен

преди 3 години

Значи, когато Русия прави учение на СВОЯ територия е акт на агресия!!! Когато САЩ дислоцират, бомбардират, нападат, обстрелват и избиват граждани на тяхна територия е "Демокрация" ..до кога с тоя джендърски двоен стандарт "демократи"? Когато САЩ се ХВАЛЯТ че са ликвидирали лидер на някоя държава е "демокрация", когато удобен на Запада *** се разболее Русия се опитва да го убие? А стига вече!!! Тия глупости само Чехналиев вярва!

30

Анонимен

преди 3 години

До House M.D.Цифрово САЩ превъзхождат Русия и владеят чиповете. Но аналогово едва ли.

29

House M.D.

преди 3 години

Нийче, Русия няма сенатори. И какъв хардуер е доставила Русия на ДНР и ЛНР? Интелски, хуауейски или японски? И с какъв софтуер работи този хардуер? На Малкомек, на отхапаната ябълка или на Фондацията за свободен софтуер?Престани да превеждаш с Гугъл Транслейт.

28

Анонимен

преди 3 години

Украинските руснаци не искат американски нато окупатори за разлика от нашите политици слуги и направиха бг колония. Също и бг от Бесарабия, където оня ден беше разрушен от украински фашисти паметника на хан Кубрат.

27

Анонимен

преди 3 години

Турция заяви, че САЩ са отменили искането на Байдън два разрушителя да преминат през Босфора и да навлезат в Черно море.Дали, защото само преди дни, руското външно министерство ги предупреди "за тяхно добро" да не припарват близо до Крим?Еднозначно "Байдън премигна пръв". И не просто премигна, ами се и пoocpa.

26

Анонимен

преди 3 години

Никой няма намерение да ходи на война.Луди няма нито в Москва нито във Вашингтон.

25

к1

преди 3 години

Продължават манипулациите на запада. Путин изобщо не планира нападение , при положение на спазване на "Минските договори". При не спазване от страна на Украйна ( подтиквана от запада ) ще има активна защита. Колкото до манипулацията,че видите ли Байдън е уплашил Путин - четиво за наивници. От последните писания е видно,че Днес Бг са включени в американската пропаганда.

24

Анонимен

преди 3 години

Сега му е паднало на товарищ Путин да стреля по американски кораби, ... да видим.

23

Анонимен

преди 3 години

Не всички в Улрайна искат НАТО. И в България много хора са против НАТО но политиците на бг са продажни слуги на НАТО.

22

Анонимен

преди 3 години

Изпълнителната власт е независима. Както законодателната и съдебната! Такъв е принципът на разделение на властите. Свързани са, но не са подчинени една на друга.Правилно решение.Като си направят правителството, да си го привикват старите куки от ДС.

21

Шмайзер

преди 3 години

До сигурноГолям си шегаджия! Ама от глупавите...

20

Анонимен

преди 3 години

Може ли да съдиш човек, защото не е умрял когато си искал да го отровиш...

19

АнонимеН

преди 3 години

13 Жалък СИ ТИКОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТКАЗА ПУБЛИЧНО ДА ПРОВЕДЕ СРЕЩА НА ЖИВО И ТОВА Е ОБЯВЕНО ОТ ГОВОРИТЕЛЯ НА ФАЛШИВИЯ ПУТИН!ЩОМ НЕ ИСКА МИР , ДА СЕ ГОТВИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ВОЙНА!

18

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

САЩ беше Изпратил 4 Военни Кораби за Украйна , Реджеп Ердоган - Каза че през Босфора Могат да Минат само 2 Военни Американски кораба - съгласно споразумението от Монтрйо ,Тази Сутрин Американските Кораби са Пристигнали до Босфора , Но от САЩ са се обадили , че Няма да пращат Военни кораби в УкрайнаХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХААААААААААБраво Ердоганееее