317

Чукундур

преди 3 години

Не се кахърете кардашим кой ша го извади по голям.Русия или Америка.Стойте и гледайте сеир !

316

Маймунешко,

преди 3 години

ти наистина си за гората, какво правиш пред компютър!? Как си я представяш, ще дойде една черупка, вероятно теглена на буксир, ще влезе в Черно море и ще демонстрира сила!? Това само оли гофрени могат да си го помислят, какъвто си и ти маймунчо! Нейното съществуване ще трае колкото да я снимат, и ще изчезне завинаги! Защо ли си губим времето с маймунчовци?

315

към 406

преди 3 години

"Руският Су-24 прелита над палубата на "Доналд Кук", прави боен завой и симулира ракетна атака срещу мишената, пишат от Live Leaks. "След това завива и повтаря маневрата. И така 12 пъти"...............................Описаният инцидент се случи на 12.04.2014 г., в Деня на авиацията и космонавтиката. Има дълбок символизъм във факта, че на празника 12-ти, невъоръженият Су-24 извършва 12 броя безответни атаки. "Доналд Кук" прави рязък завой и побягва към Босфора, но е прихванат от БРК "Бастион".

314

Анонимен

преди 3 години

Кремълското бясно джудже разбира само от чепата тояга.

313

Маймунешко,

преди 3 години

при реални бойни действия, краварите няма да доближат даже до Босфора, а камо ли да навлязат в Черно море, защото преди още да се опомнят ще бъдат потопени за минути!

312

Анонимен

преди 3 години

Моряците от тази гемия на снимката имат ли представа колко перископа в момента я наблюдават ?И че радарите на бреговите ракетни комплекси Бастион я следят още с влизането и в Босфора ?

311

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка Ало психо това е реална бойна обстановка, има видео заснето от американски моряци ако нямаш вяра на руските източници.Видеото е качено в Youtube не знам дали са го снели но миналата година го гледах.

310

Анонимен

преди 3 години

Сътрудничеството на пиндостанските кораби с натовските държави в акваторията на Черно море се налага поради факта, че мощта на военните сили и средства на натовските държави в акваторията на Черно море е пренебрежително мизерна.Първостепенен факт, който трябва да вълнува българските апологети на отан и капитаните на пиндостанските иджис-корита, кръжащи около Варна е, че разстоянието между Севастопол и Варна е 470 км, а далекобойността на БРК "Бастион" е над 480 км.

309

USSF

преди 3 години

Никой не е в състояние да победи космическа Америка с нейната космическа флотилия /USFF/неграмотните да напишат тази абревиатурата на гугъл-търсачката и да се информират, а не да говорят фантазии/.Конвенционалните феодални сили на тираните ще бъдат сразени от Космоса, жалко за Човечеството, което ще пострада заради безумието на Примитивна Рус. Не случайно в предизборна реч Байдън казва: Мечтата за велика Русия обикновено завършва с опашки за картофен хляб".

308

До маймунешко!

преди 3 години

и екрани показват празна картина. "Иджис" вече не работи, а ракетите не могат да получават информация за мишената". Руският бомбардировач прелита над палубата на есминеца, прави боен завой и симулира ракетна атака срещу мишената, пишат от Live Leaks. "След това завива и повтаря маневрата. И така 12 пъти". Маймунчо, ето това са краварите, само се перчат, но ще си го получат накрая!

307

До маймунешко!

преди 3 години

които не граничат с това море". Според Live Leaks в отговор на тези действия Русия изпраща невъоръжен бомбардировач Су-24, който лети около американския есминец. "Експерти обаче твърдят, че този самолет е снабден с най-модерния руски комплекс за водене на електронна борба. Според тази версия "Иджис" забелязва приближаващия самолет отдалеч и изпраща сигнал за тревога. Всичко протича нормално и американските радари изчисляват скоростта на приближаващата мишена. Изведнъж обаче всичк

306

До маймунешко!

преди 3 години

"Ето обобщение на инцидента, според Live Leaks: "Американският есминец "Доналд Кук", въоръжен с управляеми ракети "Томахок" (Tomahawk), навлезе в неутралните води на Черно море на 10 април 2014 г. Целта бе демонстрация на сила и сплашване във връзка с позицията на Русия в Украйна и Крим. Появяването на американските военни кораби в тези води е в разрез с Конвенцията от Монстрьо за характера и продължителността на пребиваването в Черно море от военни кораби на страни, които не грани

305

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЯвно в психодиспансера където те лекуват не е на ниво замисли се да потърсиш друго лечебно заведение.Много си зле човече послушай съвета ми.

304

До маймунешко

преди 3 години

"По време на кризата в Крим през пролетта на 2014 г. САЩ изпращат есминец в Черно море. Около кораба многократно прелита руски изтребител "Сухой 24", който "заслепява" неговата високотехнологична система за информационно управление "Иджис" (Aegis), използвана масово в бойните кораби на НАТО."

303

Анонимен

преди 3 години

Българите които ще воюват срещу Русия Ал. Йорданов, Соломон Паси, Иво Инджев, Чебурашка, Калеко Алеко и някоя друга заблудина овца.Страшна сила треперете руснаци още не са ни пристигнали самолетите но бойния им дух на приказки е голям.Не мога да резбера болестните състояния на тези хора!

302

пецата

преди 3 години

нещата ще свършат така че 1 бъдвайзер в ню йорк ще струва 10 рубли

301

Анонимен

преди 3 години

Така е то. Американците ще воюват с Русия до последният жив украинец.

300

komitata

преди 3 години

тъсят си белата и ще вкарат Европа в голям проблем -защото Русия не е в периода 1940г и военно е много добре подготвена а наивна Украйна ще е поредната жертва .Затънала в дългове, без природни ресурси ще бъде разпределена до няколко години//Европа също ще го тнесе и в безтова лошите икономически показатели//

299

Това е равносилно,

преди 3 години

игани да ти влязат в двора!? Какъв го дирят САЩ в Черно море, нерде Ямбол, нерде Стамбул!? Краварите пак ще залягат по палубите! При първата провокация, когато Русия ги смота, цели екипажи са напуснали флота, краварите се посират вече!

298

Другари Путинофили

преди 3 години

Срещу истината не можете да ритате ,а истината в случая е ,че в момента без значение къде са водила войни САЩ и колко справедливи са били --та истината е че в този момент интересите ни съвпадат .Българин който милее за родината си трябва да е наясно че подкрепяики путин директно си слага главата на турския дръвник,,, турция внимателно следи до къде нато ще си трае за да превземе редица гръцки острови който и пречат за използване на шелфа ,а защо не и територията на Бг до Пловдив .