172

атв

преди 3 години

бай Ставри, нито на тебе, нито на Слави тр. му е ясно какво е мажоритарен избор. По-долу са ти го написали: мажорирания вот се купува много по-евтино. С мажоритарен вот парламента съвсем ще се напълни с ***.

171

Ники дудука

преди 3 години

Е.Банева наела Т.Дончева за адвокат на Николай Банев.

170

тато

преди 3 години

Новите лица в 45 парламент:Татяна Дончева, депутат от БСП/БКП в 38, 39, 40 и 41 народно събрание. Адвокат на Мултигруп, и редица мутренски застрахователни компании, известна, че прокарва закона Ванко-1.Мая Манолова, депутат от БСП/БКП в 40, 41 и 42 народно събрание. Като зам. председател на 42 събрание, прокарва гласуването за Пеевски да е шеф на ДАНС.

169

Анонимен

преди 3 години

Шаааат на патката главатааа ще ви управлява. Честито на печелившите!

168

Анонимен

преди 3 години

Сега остава да видим дали мутрите ще купят Слави и ще направят правителство. Много милиарди откраднаха мутрите и има с какво да го купят.

167

До Ставри

преди 3 години

Момченце, при мажоритарен избор се купуват по-малко гласове, за да има депутат.

166

ах сиктир

преди 3 години

Браво пак ДПС избутайте. Само ДПС е на плюс, после статуквото се пропуквало

165

Паника от нови избор

преди 3 години

От три,четири дни Т,Дончева и М.Мамолова ходят и плямпат безмислици по телевизийте,НО,за нови предссрочни избори-сакън,не искат и дачуят!Зер пари се похарчиха за тях,а повече парламент няма да видят.

164

Анонимен

преди 3 години

Нов рекорд - 3,4% от бюлетините са недействителни, което е един от начините, по-които ГЕРБ фалшифицира изборите.

163

бай Ставри

преди 3 години

Трябва да намалим броя на депутатите. да се формира горна камера т - от 60 сенатора - избират се мажоритарно, като 1 сенатор представя малко над 100 хиляди българи.и долна камера - от 120 депутата, тогава 1 депутат е представител на над 50 хиляди българи. Ако се въведе и на всеки 2 години, 1/3 от депутатите да се избират както е в САЩ, то представителството ще се утрои. Много по- трудно се купуват 50-60 хиляди гласа при мажоритарен избор на депутат, отколкото 10-15 хиляди.

162

отровна гад

преди 3 години

Какви "нови лица" в Парламента ви тресат, бе?Погледнете им мутрите на ДБ и ИМВ!Генерал Атанасов - ГНОМАМая МаноловаТатяна Дончева... и т.н.Къде видяхте "лицата на промяната"?!

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 163 - абе не е много хубаво, че Априлското не свърши добре за българския народ...

160

Коши

преди 3 години

Единственото което математически ми се вижда възможно е ГЕРБ+ДПС+16 купени депутата, т.е 75+30+16=121 . Пари за купуване се очаква да има пък и колко му трябва на човек ...... :-) Двойката отдавна се готви за коалиция, малко сметките не се получиха, пък и ВМРО се издъниха и не можаха да са на мястото на тези 16 .... ;-)

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Питам се кое е по добре:Да си кажем направо, какво е най-добре за народа сега: чалгар + пожарникар + рязана карабина + Маджо (ако е на себе си и се държи добре)!

158

Христо Христов

преди 3 години

До 172"Борисов ще иде в Брюксел..." - късно е пиле! Те го канеха в Брюксел да дава обяснения за корупция, но той не отиде.

157

бай Ставри

преди 3 години

Представителството в парламента трябва да бъде спрямо населението. В богатите стани, Примерно в САЩ, население 332 милиона,долната камера- Конгреса има 435 депутатат , а горната камера - Сената са 100 , т.е средно 1 сенатор - представлява 3.2 милиона, а 1 конгрсмент представлява над 760 хиляди американци. А ние имаме 240 депутата на 7 милиона неселение, т.е. 1 депутат представлява малко под 30 хиляди българи.Явно сме по-богати от американците.

156

1280

преди 3 години

174 - Поздравления за смисления коментар.И моля ви се стига с тези емигранти. В чужбина гласуват около 175 000 души, а от тях 30% са за ДПС. От останалите , половината са ниско платени, работещи обща и нискоквалифицирана работа. Това, че техния вот е определящ за нещо си не е вярно, те носят 4-5 мандата от 240.

155

Анонимен

преди 3 години

До 149УчудвамМалка коректура не демокрация, а демонокрация!

154

Mersi

преди 3 години

Измежду Пожарникаря, Чалгаря, Фигуранта, Пчелата, Отровни, Червени и др. упражняващи се върху трудолюбивия български народ - оправен от Царя за 800 дни избирам за мен и моето семейство терминал -1 !И без друго гласуването в чужбина е хит последно време, предпочитам да го упражнявам дистанционно, дигитално - машинно .

153

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще иде в Брюксел. Няма да стои да гледа отровното три Сбабикян, МаяМа и Хаджиженчо. Не го подценявайте. Той не спи и ще го измисли. Познава всеки от големите в Европа. Вие си гледайте вас си-щото оставате без доходи като замразят парите от Европа. В България почти нищо не се произвежда. Очите на новите полици са към 29-те милиарда. Но парите няма да ги види скоро България. Европа пари не дава лесно. Има си механизми на защита и те ще ги задействат заради нестабилност в държавата.