82

Анонимен

преди 3 години

Ако толкова им е нужно за нещо, готов съм да имам 10 дежурни депутати, които да ги подкрепят."- Той ДАВА депутати, които ще подкрепят, каквото им ЗАПОВЯДА!ЕЕЕЕЕЕЕЕ, това ли вкара пак в парламента бе Борисов - марионетки, без собствено мнение?

81

нещо не е наред

преди 3 години

Къде е?Какво става,защо никакъв го няма?Защо не направи изявление по Фейсбук,ако е болен?

80

Хъм

преди 3 години

Славчо се ожени за мъжкото магаре.

79

..........

преди 3 години

Борба за кокала, никой не го е грижа за българина. Пандемията отнема животи, ваксини няма, цените скачат.....Къде е българският народ? Една част живеят извън страната, а тези, които останаха вече не знаят на кой свят се намират.Хубавото е, че поне чувството за хумор е останало. И Надеждата за по-добър и качествен живот!!!

78

Фуртуната и Хасинта

преди 3 години

Братиньото, Пекапето , Мишо бирата, Вальо Танов, чекмеджетата - няма проблем борисов действа като всеки нормален ***, наш човек е народен. Да се чуди човек кой гласува за чалгар, ама то пък чалгата е на мода у бегето, даже борисов слушаше такава на един от записите, *** той не е чалгар , той е алфа мъжкар, самец дето може да пази стадото от руски вълци.

77

Анонимен

преди 3 години

Бацето колко заеми нагълтучи през силното си управление. Война ли имаше, суша ли?

76

Анонимен

преди 3 години

Тази шушумига Божанков не мога да я разбера. Хем народа не искал Борисов, хем щял да се върне на бял кон..........Кое е вярното?

75

Анонемен

преди 3 години

Боже,божеее...няма такъв пр0ст народ като българския,да гласува за Чалгар да му съставя правителство и да го управлява,то бива да си ***,ама ние сме не само *** ами и вдлъбнати.

74

Анонимен

преди 3 години

Бойко принизи администрацията и управлението като цяло до мутренски събор за да се чувства в свои води и беше силен много ясно. В такава вода е трудно да се управлява, но ако се мине към нормално функционираща държавна машина нещата не са толкова сложни, както Бойко ги описва - мъка, мъка, само той единствен от "жипката" ги може тез работи....

73

Факт

преди 3 години

Борисов използва службите за тероризъм срещу неудобни от това по зло няма!

72

Анонимен

преди 3 години

Дебелият лъжлив плондир от село Банкя защо не състави правителство?Нали е победител и народът го е избрал?Ха ха ха

71

Сорбоната

преди 3 години

До До Чакаме Голяма част и силата на протестите я дадоха младите студенти които лятото се прибраха ваканция от учението си в чужбина ... Ваканцията свърши и останаха само яхащите протеста.... Сега младите които не са ваканция пак от вън се видя че гласуваха активно ... това е голата истина ;-)

70

Анонимен

преди 3 години

Да влиза в парламента дългия и да му извадят кирливите ризи от де има пари за кампании, телевизия, екип, хора, че и държавни пари да връща.От заплати в бтв ? От концерти ? Мама Славка ли му праща парички още?

69

щото Винету беше

преди 3 години

Много подготвен да язди, като се мяташе на коня и падаше от другата страна-- а със другите вождове и до днес говори с езика на жестовете .... Добре ,че за където е много послушен и праща най--тихите пратеници в големия съвет .Вожда на германското племе го финансира по програмата за най-бедни и болни индианци с най-- много починали с някое индиянско евро .... и сега е голям зор точно сега вожда Голямата цигулка да ги спипа ,а него да го тури на кола на мъчението ,

68

до 76

преди 3 години

Защото България е пълна с некадърници дърпащи за властта , а не за ползу родину и падаха правителства заради вътрешно партийни борби , не заради външни фактори. В момента имаме външно наложен "стабилитет" и държавата е в едни релси, по които не е трудно да буташ. Бойко нищо не правеше осен до "усвоява" финанси течащи от Брюксел. Каква инциатива негова реализира? Шкафчето ли?

67

Чиновник

преди 3 години

Сега известно време ще си почиваме и ще гледаме цирк, как напълно неподготвени и нискоинтелигентни чалгарчета, xaджигейчета, черепчета и оня, дето звънял на Маджо се опитват да управляват държавата. На тях очевидно, хич не им се управлява, но народа на тези избори, така надроби попарата, че щат-нещат, ще трябва те да управляват.

66

Анонимен

преди 3 години

Това сополиво келешче не струва даже и един от билбордовете с неговото лице!Под крилото на гълъбица Корнела му беше уютно, отсега цялата им дружинка вече е на тръни!Иде време разделно.

65

Анонимен

преди 3 години

До Гледна точкаВ твоите очи провалени правителства, в тяхните банкови сметки - успешни :)

64

ФАКТ

преди 3 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО чaлrapите ще успеят затpият БЪЛГАРИЯ!!!

63

Щерю

преди 3 години

Картата на България, с изключение на Ямболски и Плевенски окръзи, се оцвети открай-докрай в синьо - това как дава дори някакво право на БСП да говори за някаква евентуална тяхна победа?!? ГЕРБ-СДС получават 828 628 гласа, а БСП са с 476 354 гласа. - Какъв е гласа на народа?