111

Анонимен

преди 3 години

Сикаджията е пътник.Сега ще лъснат още много изненади за далаверите му.Черепа каза че имал записи за игрите на банкянския.Ще ги пусне след време.

110

Анонимен

преди 3 години

Гласували за да накажат Борисов и избраха Славчо чалгаря.

109

Жълтопаветник

преди 3 години

Голямото крадене свърши. Пали джипа и с двеста към БарЦИлона. Че изгоре

108

Анонимен

преди 3 години

Братяаа, да живее свободна България

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75 Ще гледаме цапано дупе с .... тиква. За съжаление ще бъде за наша сметка

106

!до 94

преди 3 години

Не желая да живея като германец, защото знам какво е. Хората са напред, защото живеят за да работят....при тях е така. На нас ни е бай-мъчно като затворят кръчмите. Германците имат пари и една лятна отпуска да ги изхарчат, ние ако можем няма да спрем да се веселим. Манталитет коренно различен и честно казано аз не съжалявам. Колкото повече отиваш на юг, толкова повече им се живее на хората. Дай, Боже, да станем като гърците, испанците - това вече е живот.

105

Анонимен

преди 3 години

До Аз 97 Няма управление , ще има нови избори . В Конституцията е разписано , какво се прави Няма трагедия

104

Анонимен

преди 3 години

Честит ви ку ку парламент.

103

Анонимен

преди 3 години

До 102 мнениеКакъв хаос,каква пандемия бе. 5 годишно дете да сложа за министър на здравеопазването ще се справа по същия начин с пандемията както Ангелов.В 11 часа казва отваряме в 15 часа казва затваряме. Отваря училищата които са най-големият развъдник на ковид и затваря магазините където хората са стриктни и им спира заплатите. Страшно добро управление няма що.

102

до 112

преди 3 години

Имаш предвид еднокнижеца ли? Които нарече електората си "прoст матрял" ?

101

Анонимен

преди 3 години

Борисов защо не преля вчера малко гласове на ВМРО . Само няколко хиляди да му беше дал и щеше да мине чертата . Той го крепеше 4 години , а не му върна услугата

100

Анонимен

преди 3 години

да гласуваш за някой които е станал известен с простотията и цинизма си е признак на глупост.

99

Анонимен

преди 3 години

Бойко поне не лъжеше че е прочел една книга - "Винету". Нали не вярвате Славуца да е прочела неще, еле па "Шогун". Гледал е филма и си мицли че му вярваме.

98

Анонимен

преди 3 години

Много сте интересни. Бойко не може да си позволи да е в опозиция , защото падне ли от власт и веднага трябва да потегля към централния софийски...Не знам как ще се върти , как ще се сучи, но очаквам изненади само и само да е в управлението. Даже и с ДПС и с БСП може да се коялират. Нищо не е изключено, даже и чартър до Дубай ...

97

Анонимен

преди 3 години

Борисов бил съгласен на коалиция със Слави, но само ако Иван Атанасов - Ванката е премиер. Слави пък държал много на Дани Кирилов и още никой не е отстъпил.

96

До 97

преди 3 години

И кой каза, че няма да има управление?Или без мутрата няма управление, казваш?Дори и на още есни избори до края на госината, ако служебното правителство спре поне половината платени гласове...герб ще са около 15% макс.Заслужава си. Колкото и да ни струва.

95

дедо смърт

преди 3 години

вотя на държавната администрация, младата чалга генерация кореняк софиенци с "вили" и родилни свидетелства по пернишко и вотя на ресаните пошки от бурса и стамбуля дето не могат да си напишат имената на бугаристански. измъкване няма. единствената истинска алтернатива възраждане които наричат нещата с истинските им имена са доста наивни и мечтаят за някакъв социализъм ривайвъл. тва беше батенца.

94

Анонимен

преди 3 години

ТОЛУПА ще бъде вкаран в пандела.За убийства,рекет и кражби.

93

ПроСоТо

преди 3 години

ще направя една кротка забележка към гербаджийските агитатори:-Драги мои,престанете да тръбите "герп -ПЪРВА сила",защото от тия 26 процента,поне 15 са дошли ОТ ЛАКОМИТЕ СЕДЕСАРИ!!!!..така че на практика гроп собствено имат дванадесетина процента,дори по-малко от бсп.ако наричате това "първа политическа сила",..просто се излагате,ама много.Впрочем,излагациата ви е имплантирана от чорбаджията ви,който се резили вече 12 години ../че и повече/.

92

Анонимен

преди 3 години

До ля ляБойко свърши много. Чалгаря даже и един кючек не е направил като хората.