192

Анонимен

преди 3 години

Слави е по-ниско от Борисов.Няма как да не сме бесни на акъла ви в този ред на мисли. Да си бяхте избрали Божков, поне щеше да е перверзно.

191

Хайде, хайде до 194

преди 3 години

Случайно да помниш скандала с фалшивите СИМ-карти, а? :) А случайно да помниш "спечелелия", къде се класира? :)

190

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да си примитивен, че да не разбираш, че реваншизъм по време на криза е самоу-би-йство? Или вековната злоба на роба не може да се измие с десет поколения?

189

Трънски чеп

преди 3 години

Голям трън в очите ви е този Слави, бе. герберастчетата не могат да спят от него.Поне е доказал, че когато прави нещо го прави с професионалисти и като професионалист, а вашият идол Винетучетеца знае само професионално да усвоява с глутницата си.

188

Фотографа

преди 3 години

Ей, снощи обърнахте ли внимание на лицето на Борисов ? Че то беше свлечено! Този човек бе на границата да се разплаче. Става страшно за него. Ако Гешев реши да си спаси кожичката, наистина ще настъпи мазало.

187

Устата

преди 3 години

До Хайде, хайде 188, който пита дали С.Т. се провалял в някое негово начинание. Да провалял се е - не успя със Софи Маринова да се класира за Евровизия с песента "Единствени"... :-)

186

Анонимен

преди 3 години

Сега администрацията в София ще бъде тотално подменена с ПлевИн дЪгЕ......

185

Анонимен

преди 3 години

Обединителят на интелигенцията, не съига, че прочел само една книга , ами и публично да го декларира, колко по-зле от това може да е? Хем профан, хем безпардонен

184

Анонимен

преди 3 години

Как пък един бедняк който знае какво е мизерия и да си е лягал гладен не успя да се кандидатира за парламата и да поеме управлението на държавата. Кандидатират се все угоени лелки с увиснали биберони и шкембелии с увиснали шкембета. Младите свършиха ли се в тая ко..чина бе. В Австрия 30 годишен стана Премиер а тука некролози.

183

Анонимен

преди 3 години

Бай *** е позитивен герой.Въпреки 5-вековно присъствие в пределите на Османската империя Бай *** успява да изнесе на световния пазар продукт на световно ниво.Бай *** е предприемач от ранга на Братя Миладинови, които даряват в името на българската наука. Съвременен предприемач, който може да се доближи до *** са Домусчиев и Марешки, другите са под нивото на Бай ви ***.

182

Ф.С.В.

преди 3 години

Ама Вие какво очаквате? изгонихме едни корумпета про-стаци (гербери) за да пристигнат други про-стаци и бъдещи корумпета--Докато не влязат Две Правителства в затвора -както е в Румъния--Няма да се оправим - Трябва да има Страх от Затвора ! там е "ЗАРОВЕНА ДЕМОКРАЦИЯТА" ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ТРЪГВА ОТ ЗАТВОРА!! В ДИВИ ДЪРЖАВИ - ТАКА ТРЯБВА ДА Е !!

181

Хайде, хайде

преди 3 години

Я малко по сериозно. Слави ви бил илитерат ама аз нещо не се сещам да се е провалил дори едно нещо, което е захванал. Че той оцеля дори и при свирепата преса на Костов!

180

младен

преди 3 години

"Отлив на гласовете на младите от ГЕРБ, пуснаха бюлетина за Слави" - от теън табна глог, че е по висок.

179

Референдума?

преди 3 години

1.Избор на парламент с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура2.Намаляване на народните представители на 1203.Задължително гласуване на избори и референдуми4.Дистанционно гласуване по електронен път при произвеждане на избори и референдуми5.Субсидия от един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори6.Директорите на МВР и нач. на районните управления да се избират мажоритарно

178

Анонимен

преди 3 години

Администрацията гласува за ГЕРБ, защото ги е страх, че са толкова некадърни, че ако стане нещо и ги разхвърлят малко да покажат знания и капацитет, ще умрат гладни на опашка пред социалните. За Слави гласуваха хора на които статуквото не им харесва и отърва

177

Анонимен

преди 3 години

Когато дръпнеш нагоре, все ще се намери някой глупав, невъзпитан ***, който да се пробва да те дръпне на неговото ниво.Честито на всички гласували за ПП Има такъв народ. А малките озлобени тролчета да си злобеят ЧЕСТИТО!

176

Не, че нещо

преди 3 години

Бе младите били чалгари, бе били не знам си какво, но досега при всички репортажи от джипката на Борисов един път не чух рок или Шостакович. Само мазна сръбска ч***лга.

175

Анонимен

преди 3 години

Това с образованието как го изчисляват, като е анонимен вотът. Те и в Сащ преди пет години образованите и средната класа казваха , че няма да гласуват за Тръмп , но после отидоха и пуснаха бюлетина за него, защото им беше писнало от Хиларита и Обами. Аз като съм с гимназия и университет от чужбина и пускам глас за Слави (наказателен вот) , за основно образование ли ме броят....

174

Анонимен

преди 3 години

В интервюто на Б.Борисов при Слави Трифонов преди 2 години ясно си пролича, че Слави Трифонов е няколко нива под Борисов. Колко ниско трябва да е това?!

173

БТВ

преди 3 години

Слави ако се върнеш при Нас -Ние ще ти разрешим да си смениш заглавието на предаването с -Няма такова Предаване !! Ела върни се !!!