167

Сиян

преди 3 години

До Анонимен 174: Какво бил направил Борисов за нас..?Ми направи "от нас", около 100 човека в България милионери с държавни поръчки и пари от Европа.... и после го забравиха..... както обикновено става в БГ...

166

Анонимен

преди 3 години

Абе... къде е батко?

165

Анонимен

преди 3 години

Защо вчера чух само Борисов да каже че трябва да се направи нещо за България.------Аз нищо такова не чух. Гледах го че с ръце в джобовете заплашваше да саботира бъдещото управление, ако не го включат пак в кражбите на еврофондове.

164

Анонимен

преди 3 години

до 171 КритикНе си спомням някой да е направил всичко, което направи Борисов за вас------Какво точно направи Борисов за нас?

163

Анонимен

преди 3 години

Тя управляващата коалиция е ясна като бял ден- чалгари+комунисти+мутри, подкрепяни от турците. какво има да се чудите. Наесен пак на площада и пак- "мутри вън!"

162

моч

преди 3 години

До до моч:)))) щом не си от ЦСКА , значи си от ЛЕВСКИ :))))типичен примитив :))))Щом не мяташ гюбеци и презираш чалгата следователно се държиш пожарния кран :)))Ако не беше толкова ограничен и имаше малко въображение , можеше да допуснеш че стискам сърп и чук или предпочитам да лъскам жезъла на горския цар , що пък да не е някое ритонче от колекциите на вашия спонсор

161

Критик

преди 3 години

Браво на най-простия народ на планетата-избрахте си *** като вас чалгар, ковчезите на Мая, безродните турци! Не си спомням някой да е направил всичко, което направи Борисов за вас, но нали сме малък, безкрайно завистлив и злобен народ-все недоволни! Да ви отрежат всичко от ЕС, да *** гладни, но да друсате чалга- това е моето пожелание за вас.

160

Анонимен

преди 3 години

Изненадани са само платените манипулатори.Излагате се като продължавате да им давате трибуна и да им публикувате псевдо-анализите.Както изритахме хунтата така ще изритаме и фалшивите медии.

159

до моч

преди 3 години

Гледам си високо ЕнТилигентен "мъжкар",подкрепящ логиката,която твоят лидер не знае кога и къде да я използва и съответно и неговите подръжници е съвсем ЛОГИЧНО да са като него.Ние ще вземем да мятаме гюбеците,но не забравяй да хванеш крана, ПОЖАРНИКАРСКИЯТ,за да лъскаш лъскаш,защото матерЯала в него нещо свършва..

158

моч

преди 3 години

До 157 Анонимен"Не мога да разбера глупавата Герберска логика ?"Не се тревожи :) естествено е да не можеш...примитивните индивиди живеят водени от инстинкти , рефлекси и емоции , за логика ( била тя и лоша или погрешна ) и дума не може да става , дори цяло чудо е че знаеш толкова сложна дума като ЛОГИКА , а още по-невероятно ще е ако знаеш и значението и....Споко , не се тревожи щракай си с пръсти и мятай гюбеците...

157

Анонимен

преди 3 години

22% от младежите у нас не работят, не учат и не се квалифицират. Майките им се бъхтят и пращат пари от чужбина, за да ходят на концертите на Слави. Сега тези мили дечица определиха резултата от изборите. Супер!

156

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно, сега Славаки Трифондаки ще откаже ли субсидията, или ще я използва да спаси от фалит чалга-телевизията си.

155

Гуфу

преди 3 години

Малкото неща, които излязоха от тази партия е, че те са готови на коалиция с този, който е съгласен въпросите от референдума. Да предположим, че се съгласят и съставят кабинет, гласуват промените и ги обнародват. Основното там беше мажоритарния вот. Та след като това стане ще се подаде ли оставка за да отидем на избори и изберем мажоритарни кандидати, които според победителя на тези избори, ще е най представително и честно. Щото иначе остава лош привкус. Критикуваш нещо пък се възползваш от него

154

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Честита победа, Бойко, победеният "победител" !

153

Пич

преди 3 години

Оффф, хайде стига с тази "голяма изненада". От какво точно сте изненадани?! На всички беше ясно, че ако Трифонов се яви на избори ще стане трети или втори. Погледнете колко народ гласува за измисления му референдум. той си направи прочуване, за да разбере колко хора са склонни да гласуват за него. Осребри си известността. Цялата работа идва от факта, че рейтинга му отиде в канала през последните 3-4-5 години. Прекратиха му и договора в БТВ. Единственият му ход беше да стане политик. Това е.

152

Анонимен

преди 3 години

Идва време от валутен борд в Еврозоната, някой пак надуши големите пари!!!Политически субект е нужен, който да отнесе негативите и всички да се чудят как стана това!Ще бъде интересен сценарий -/не случайно вече има сценаристи в управлението- като на шега/. Ще се повторят ли сцените от масовата приматизация, разпродажбата на държавните активи и обмяна на дългове,ЕU фондове, БГ банки и футбол.

151

Mersi

преди 3 години

До АнонименПонеже е трудо да разбереш, че турските автобуси носят гласове за ДПС, ромските за които им плати - като разни кости и т.н. има и други хора в тази държава, които мислят за стабилност и работа, за утрешния ден. И когато някоя еднодневка излезе на хоризонта и подмами лекомислещите, трудно приемам мисълта, че нещо добро чака всички. Щото тези дето се лъжат по еднодневките, утре ще се намерят друга, която да ги оправя. Но за тези които търсят стабилност нещата неизглеждат добре.

150

А България

преди 3 години

Защо вчера чух само Борисов да каже че трябва да се направи нещо за България. Другите само повтаряха Борисов да не е във властта. Ама мен не ме интересува кой ще е на власт, а кой ще направи нещо ДОБРО за страната. Слави Трифонов може да разруши всичко, само от реваншизъм. Ама нека...

149

Анонимен

преди 3 години

Бойко, хвърли им мандата и им гледай сеира.

148

Mersi

преди 3 години

Не го отписвайте още Борисов!Има доста козове в рацете си.Не е политиката то като да друсаш баджака.Пък и колко неща и все непопулярни го чакат следващия управляващ, че се радвам безкрайно за ГЕРБ в какво положение са след тези избори.