122

Анонимен

преди 3 години

Аз не мога да разбера, за едни българи дето с лекуват срещу Корона вирус с лекарство за крастави овце, какво значение има качеството на млятото или на пепсито??

121

баба мара

преди 3 години

за лошата храна няма доклад от сащ ама за правата на обратните и индицитеима я стига с това англосакс лицемерие че ми писна нали от сащ доиде подаренатаи отровна царевица в началото на 90 години

120

Анонимен

преди 3 години

До ЧичоЗа какво говориш?

119

Чичо

преди 3 години

Всичко разбрахме,само не разбрахме кой произвежда тези *** и КОЙ разрешава да се внасят в България.Не очаквайте от българина да направи информиран избор на храна в големите вериги.70% от хората не четат етикети.Пазаруват като за последно,количките пълни догоре със всевъзможни бок....ци.

118

Анонимен

преди 3 години

Те ако проверят българските храни може да им прилошее ;)

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Много ясно!Само виж количеството на купуваните т.нар. "готови салати", мазни извращения с какво ли не вътре, но се купуват масово. Безалкохолни, чипсове, вафли и какви ли не гадости.

116

Анонимен

преди 3 години

Проблема е основно в културата на хранене. Ако тези храни не се купуват то или ще им променят качеството или ще изчезнат от пазара. Отидете в първият Кауфланд и вижте съдържанието на количката на масата българи и ще разберете, че пазар за всякакви *** има.

115

Анонимен

преди 3 години

До АзззА вие защо купувате от "големите марки"?Зашо не купувате от производителите?

114

Анонимен

преди 3 години

До Бай ИванНие ядем демокрация и ценности. Жалко, че вие нямате достъп до тях, а вместо това ядете Путинизъм и русофилия.

113

Аззз

преди 3 години

Могат да си го позволят, защото в другите страни институциите работят, а в България всеки си прави каквото иска. Те ако знаят, че ще ги разкатаят, няма да си го позволяват. Иначе цените тук в лидл и на запад в лидл горе долу са едни и същи :) правят си хубав марж на наш гръб всичките големи марки

112

Бай Иван

преди 3 години

Яжте демокрация и евроценности и не ревете ;) !!!

111

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбрах, за какви "качествени храни" реват другарите, когато в статията става дума главно за чипсове, кола и сирене крема?

110

Забравхте!

преди 3 години

За двойния аршин в СССР -купуваха от нас на смешни цени, а на нас прадаваха на завишени!

109

Анонимен

преди 3 години

Какво само драскате тука, щом има факти осъдете копелдаците да плащат многоцифрени суми на ощетените държави,нали има европейско законодателство,защита на потербителите и т.н. или всичко е проформа както винаги?!

108

Накратко

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВЕдинствените който са искали да направят колония България са комунистите.Даже и СССР не са ни искали ,толкова ви е било умствения багаж.

107

Анонимен

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВКой ви е лишил от каквото и да било?Ти въобще нясно ли си, че в България ДОВОЛНО се произвеждат качествени храни?Това, че вие не си ги купувате, е съвсем отделен въпрос.

106

Анонимен

преди 3 години

До ЕвропеецБългарите могат и даже доста се възползват от тях.Некадърните да "прилагат ЕС" са русофили - по обясними причини.

105

Оффф

преди 3 години

До АнонименАбе какви нови технологии през СИВ какви 5 лева.Всичко беше крадено от запада.Я кажи някоя нова технология измислена въобще по времето на СИВ ,независимо от коя страна.хахахаха.А сетих се Тетриса.Или може би чушкопека.Стига си хвалил нещо което е фалирало от некадърност.

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110"По времето на СССР когато бяхме в СИВ имаше обмяна на опит - тоест ако някой развие нова техногия я преодставяше на другите, и всички я получаваха моментално."Я пак?И къде ти е технологията за производство на крушки като ОСРАМ? Къде ти е технологията за производство на самолети МИГ?

103

Анонимен

преди 3 години

По времето на СССР когато бяхме в СИВ имаше обмяна на опит - тоест ако някой развие нова техногия я преодставяше на другите, и всички я получаваха моментално. А защо сега в ЕС западите компании като Мерцедес, БМВ, Сименс, БОШ не предоставят новите си технологии на България за да се развива и да произвежда сама стоки вместо да ги внася от Германия. Брюксел защо не ги задължи да ни предоставят технологиите си, както нас ни задължава да спазваме техните производствени стандарти? Защо задълженията са едностранни само за наша страна?