258

Птиче гнездо

преди 3 години

Вие знаете ли в едно гнездо на птица колко неща се намират? Като почнете от козина на различни животни, клонки от 15 вида храсчета и дръвчета, кабелчета някой път, бижута дето изнамерили да запълнят някоя дупка ... Ама не сте разсъждавали по тоя въпрос по-внимателно ... Едно е малко козинка от сибирски пор да си свиеш, че да рисуваш (то душицата му е все тая за тая козина и без друго си я сменя), друго е да електрошокираш през *** невестулка или норка да не повредиш козината за палтото!

257

Д-р Смърт

преди 3 години

Ние от НОЩ препоръчваме по време на пика на третата вълна да се отворят училищата и заведнията, театрите и фитнесете. Ще се мре, ама яката ще се мре.

256

МАТЕМАТИКА

преди 3 години

Нивото на България е функция от нивото на българите умножено по нивото българите в управлението на държавата.

255

Анонимен

преди 3 години

До Бау "Масовата имунизация с ваксината на Астра-Зенека е единственото решение."С която и да е ваксина, Бау. Всичките са смъртоносни.

254

Анонимен

преди 3 години

Швеция не е затваря от самото начало! Тука просто ни куца всичко от към системи или се манипулират данни за точене на патеки.

253

Анонимен

преди 3 години

Придворен професоре,не знам за какво ставаш,ама за министър не ставаш.Нямаш топки.

252

Гроби Таласомът

преди 3 години

Имате само един шанс, да затворите тези завинаги в Пъклото и то е на 4.04.2021 г. Не ходете за гъби, а запрете бесните бойковчета в Пъкълот!

251

Анонимен

преди 3 години

Оскубани вежди и ботокс...?

250

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАНГЛИЯ НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ХОРА БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНА ПРОФЕСИЯ, СЪЗДАДЕНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУЖБИ, БЛЮДОЛИЗЦИ И ПРОДАЖНИЦИ НА ДРЕБНО.

249

Анонимен

преди 3 години

В Турция има бум на заразени.В неделя ще се юрнат насам "българи",които не знаят български за да гласуват и после да не се чудите,че положението е станало още по-зле.

248

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДА, В ТАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ. В АНГЛИЯ Е СВОБОДНО В БЪЛГАРИЯ НЕ!!!!!!!!!!В АНГЛИЯ Е БОГАТО, В БЪЛГАРИЯ Е БЕДНО! ТАКЪВ Е СВЕТЪТ ДНЕС. АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА ОТИВАШ НА ОНЯ СВЯТ. БЪЛГАРИТЕ САМИ СИ ПРАВЯТ ТАКАВА СВОЯТА БЪЛГАРИЯ.

247

Анонимен

преди 3 години

До 273В Англия си е много добре, пускат ги да си ходят където си искат.------Боже, в какъв свят живеем. Не мога да повярвам, че чета това ...

246

До 266-Елвина

преди 3 години

Просто иронизираш или не си добре със здравето?

245

глупав

преди 3 години

Добре, оправихме ли се, че отпадат мерки. Аз не съм специалист, но виждам, че няма никаква положителна промяна...повече забатачваме. Вече никаква логика не виждам.....затягаме, отпускаме, затягаме .....уникум ситуация

244

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Англия си е много добре, пускат ги да си ходят където си искат.

243

Перископ

преди 3 години

По всичко личи, че живеем в държава, която държи повече на ресторантьорската индустрия, отколкото на общественото здравеопазване.

242

Анонимен

преди 3 години

Девиза на ГЕРБ:Работа, работа, работа!И ЗАТВОРИХА БИЗНЕСА ДА НЕ РАБОТИ!!!!пари само за свои хора

241

Не не не ...

преди 3 години

Аз нямам претенции за по-висока позиция, на 13 място ми е супеерррр.... само да ви кажа, че птиците, особено малките пойни птички много често като си сменят козината хищниците си посвиват по малко козинка за гнездата - и между другото никой в гората не възразява!

240

Леша

преди 3 години

Скучно ми е, вече никой не вярва в това. Излизам да се шматкам.

239

Анонимен

преди 3 години

У нас върлувал английския щам.Само че,в Англия за миналата нощ няма нито един починал от ковид,а тук са 203!!!Но в Англия не пускат никой да излиза от страната и имат строги мерки.А тука сме разграден двор и всеки си влиза и излиза откъдето и закъдето си иска.