272

Н.М.

преди 3 години

Твърдя, че живеем в страна, член на ЕС, която се управлява от стройна мафиотска организация. Тя не обича да се говори за нея и умишлено създава митове и легенди за съществуването си. Тази престъпна структура има конкретни цели - завземане на политическата власт, ограбване на национални и европейски фондове и осъществяване на всевъзможни форми на рекет и страх върху гражданите, както и превръщането на генерираните чрез престъпления финанси в средство за продължаване на престъпно политическо управление! Това твърдя отдавна, отчитайки достатъчно индикатори, които разкриват точно т

271

до 305

преди 3 години

В Президенството е Иванка Иванова-съветник на Радев.Тя е ученичка на Сорос и от 2004г. до юни 2020г. е Директор на Отворено общество От юли става съветник на Радев. Иванова питайте за Сорос!Иванова е била в основата или съучаствала "във всички со.ро.со.идни становища в подкрепа на д.жен.дър-идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на "македонско" малцинство в България и всичко останало по Сорос. Иванова ли е Иванов ли е не знам. Повече прилича на Иванов

270

Анонимен

преди 3 години

така наречената ни братушка постоянно ни забива нож в гърба, а после защо НАТО провежда военни учения.-----Комунистът Бойко Борисов е този, който иска платноходки в Черно море и бяга от участие в ученията на НАТО

269

Анонимен

преди 3 години

До СпецаЯ обясни какво точно правят тия, дето се "продават"?Нещо конкретно имаш ли?

268

Анонимен

преди 3 години

До АСАН и АЙШЕТОА ти виждал ли си какво е състоянието на улиците в римските квартали?Вие се оплаквате, че по тротоарите ви имало счупени плочки, че имало дупки по асфалта и затова да не ви вдигат данъците.Като им се присмивате на римляните, защо не кажете те за какво да плащат? Или така е по-лесно, щото сте "отгоре"?

267

Анонимен

преди 3 години

И българите са възмутени от лакейското поведение на Бойко и сие, както и от цитираната калинка. Хунтата продаде държавата, а тръгнала дали дири сметка на някакви измислени шпиони.

266

Спеца

преди 3 години

Я да видим колко българи се продават на Сорос и се финансират от него?Я най-много са в правителството!Жалка картинка сме - продаваме се във всички посоки.

265

Анонимен

преди 3 години

тая като я видя веднага ми е пред очите Изровения бряг , Безумна бетонада , Безвъзвратно Унижтожена Природа !

264

До Активист на БСП

преди 3 години

Може ли да попитате г-жа Нинова дали иска PCR тестове за хотела "Мираджио Термал Спа Ризорт"Благодаря предварително. :)

263

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 293"А в България е пълно с русофили, евро-атлантици и мюсюлмани които са готови да предадат родината си за едно потупване по рамото от Русия, САЩ и Турция"Добре, нека приемем, че е така, и даже няма да се концентрираме върху това защо.Нека си зададем въпроса, защо няма достатъчно български родолюбци, които да поемат към път на независима България? Дори да е условно, защото сме малка страна. Къде ни е желанието България да просперира заради самата себе си?

262

Анонимен

преди 3 години

Китайски военни, промъкнали се на самолета-шпионин на САЩ, са били приятно изненадани, като са открили, че всичката секретна апаратура, намираща се на самолета, била произведена в Китай.

261

Активист на БСП

преди 3 години

Хотели, ресторанти,подпорни стени....

260

Анонимен

преди 3 години

ама да изрови и съсипе брега ,за да си строи хотел хич не е възмутена .това е по-лошо от предателство ,това е трайно,безвъзвратно унищожение на българската природа.

259

Вирус

преди 3 години

И понеже, като гледам, повечето съучастници са в предизборна треска, да кажа още нещо по този повод.Не твърдя, че за всичко вина има само Баце - Той е един от Тях - така както Тодор Живков не беше и не трябваше да бъде изкупителната жертва.Считам, че сте ме разбрали.

258

Анонимен

преди 3 години

Ако в разговор двама военни до 20 минути не намерят общ познат, значи един от тях е шпионин.

257

Анонимен

преди 3 години

Той едно време и поп крьстю предаде Левски ама това е друга тема или е едно и сьщинско!

256

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 290Пародията на българския "мъж" е, че само на приказки е такъв, но като отиде в Европа и се оглежда като в обран бостан.Виждал съм ви по летищата, в Западните магазини, администрации, хотели, и пр: не смеете да шукнете.Иначе много ги разбирате "европейците" и голямо "превъзходство" ви тресе.

255

Анонимен

преди 3 години

През Втората Световна война САЩ разбиват кодовете на японците и успяват да разшифроват японската комуникация. Оказва се обаче, че не могат да намерят достатъчно преводачи защото няма японци които да са съгласни да предадат страната си, а малко американци знаят японски. А в България е пълно с русофили, евро-атлантици и мюсюлмани които са готови да предадат родината си за едно потупване по рамото от Русия, САЩ и Турция.

254

до 289

преди 3 години

Това го пускате цял ден в полето за коментари във всяка статия тук по няколко пъти.Още сутринта ви написах, че се бъркате -БСП искат промяна на данъците. Нищо, че по тяхно време въведоха плосък данък, сега не го искали защото си бил изиграл ролята. Сега искат да го сменят с прогресивен данък. Ноа вие пускате под статите съдържание копирано и за секунди изчезвате. Не ви интересува истината. Бързате да насаждате объркване предизборно. Десиславоо, ако си ти да ти се счупи маникюра от лъжите! ! !

253

Анонимен

преди 3 години

До АНАНИЕВ и БОРИСОВВиждам, големи приказки, но нищо конкретно. Между другото, искате да има обслужване, услуги и ред, но не искате да плащате за такива?Или може би не искате да има нито качествени услуги, нито ред?