192

Не!

преди 3 години

Хайде пак хората виновни... как не ви писна бе @@@ . Тази гадост минава и през стени, няма опазване, няма спиране. Спрете да тормозите хората, спрете да мрънкате и си свършете работата!!!

191

Анонимен

преди 3 години

Така си е, замениха дебелия шал, омотан на устата с един купешки пар.ал от задния джоб. Важното е да капе в касичките. Парицата е важна.

190

Анонимен

преди 3 години

Срам няма този паун. Как пък вас не ви хвана Ковид!

189

Анонимен

преди 3 години

Управлението не струва, ама и населението не става.

188

НЕразумен човек

преди 3 години

Кое му е неразумното, имам си маска от една година?Верно, мръсничка е и връзките се късаха вече, но съм ги привързал.

187

Аз

преди 3 години

Каква вълна бе Алтов. Никой не ви вярва вече.

186

Анонимен

преди 3 години

Осма в света по смъртност! Трета в света по смъртност за последните седем дни! Втора света по смъртност по съотношение заболели/починали!Последна в Европа по брой тестове! Последна в Европа по брой ваксинирани! Балтов,става въпрос за България и всички тия негативи са най вече от неадекватно управление и провалено здравеопазване!

185

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека е активен срещу британския щам,Пфайзер не е.Честно казано най-добре е българите да бъдат оставени на естествен подбор.Ромите така еволюираха,Време е и българите, Защото им се компрометира гена след соц.здравеопазване-оцеляха куцо и сакато.

184

Анонимен

преди 3 години

До 199: лекуват, за сега в България.Мачкайте още докторите и ще ви лекува Св.Петър.Апропо, на теб за какво ти плащат?Много ви се иска базов доход на некадърниците.

183

Анонимен

преди 3 години

Поинетресувайте се в чий джоб отиват комисионните от Астра-Зеника и всичко ще ви стане ясно.Затова е тази агитация и политпропаганда от Балтов и другите лакеи на Мутрата.

182

Анонимен

преди 3 години

Как така хората не могат да имат избор за ваксина? Това са пълни глупости!Или, защото предварително е платена сумата за огромен брой от ваксината Астра Зенека, и сега не знаете какво да я правите?Вие с каква ваксина сте ваксиниран, г-н Кирилов?Ние всички искаме да живеем и не искаме за нас, нашите родители, нашите деца...Астра Зенека!

181

кръпел

преди 3 години

хората не са виновни за вашето неадекватно и закъсняло ,,лечение,, ....първо през Джи пи , рзи , болница .... и гробища това заболяване трябва да се пресече още в началото за да не се развие пневмония .. така се прави в цяла Азия китайци корейци японци .... затова имат малка смъртност и малък % процент стигат до болниците

180

Анонимен

преди 3 години

Ще лекувате, за това получавате заплата. И ако може без мрънкане и обвинения, не е професионално.

179

+++

преди 3 години

Четейки слабоумните коментари си правя извода, че и в следващите 100г няма да се оправим. Наперчени, неграмотни и същевременно немислещи. Използвайте това свободно време да прочетете някоя книга, пък може да ви отворят малко мозъците, знаеш ли:)

178

Иван

преди 3 години

Абсолютно е прав! Следващия път гласувайте разумно, стига вече герберски простотии....

177

Тялото

преди 3 години

Вие сте виновни, че не само не осигурихте достатъчно ваксини, а и допуснахте обикновените хора да получават да се информират за тях от всякакви *** и психари.Нямате авторитета и способността да говорите с хората и затова доверието във вас е никакво.

176

Анонимен

преди 3 години

Бoйкo Бoриcoв ce прoяви кaтo eдин изключитeлнo cлaб и нeпoдгoтвeн миниcтър-прeдceдaтeл. Нecлучaйнo прeди някoлкo дни тoвa бeшe пoтвърдeнo oт кaнцлeрa Мeркeл, кoятo кaзa, чe имeннo прaвитeлcтвaтa, кoитo нaй-мнoгo ce oплaквaт, eднoтo oт кoитo e бългaрcкoтo, нocят нaй-гoлямaтa винa зa кризaтa c вaкcинитe

175

Анонимен

преди 3 години

Балтов,някой Воаяж с "началника" няма ли да направите скоро,да си похортувате за мостове,мантинели,маркировка,асфалт? Щото в справянето с тая криза се провалите тотално!

174

Анонимен

преди 3 години

Жестоко ме дразни някой да ми говори колко сме несериозни хората, като спазвам всякакви указания лично и отивайки в болница да продружа баща ми ми се изправи косата!!! Няма мръсен поток, жълто-сиви хора висят на спешен кабинет заедно с всичко останали на отстояние яке в яке залепени. И за капак след 15-дневен престой в отделение без достъп на външни лица му лепнаха и на него ковид. Да поговорим ли за несериозни още???

173

Анонимен

преди 3 години

Абе Балтов нещо не мога да се сетя КОЙ обърка медицината с политиката.И кой непрекъснато си играе на Отваряй-Затваряй според рейтинга си.