63

ББ

преди 3 години

толкова сте смешни и безпомощни,че не разбрахте от годините плащане на ***,не минусите и плюсовете са важни...те се купуват...посланията са важните...те вълнуват хората...в посланията се разпознават...помагате ни с минусите...те милиардите по-света разпознават доброто от злото...заложено ни е генетично...неразбираемо за вас...факти...идвамех за вас и ще ви съдим строго и Справедливо за геноцид невиждан!!!

62

Анонимен

преди 3 години

Ами сега...

61

А сега сериозно

преди 3 години

До ББ 60=Китай надмина в пъти русия...манипулират ги за да ги завлекат на дъното на историята=Както завлякаха на дъното любимата ти Русия ли? И защо Китай да бъде предпазен и спасен? Защото там е рая на демокрацията ли? Защото са по-честни и почтени от Русия ли ..и уважават повече човешките права? Или защото държат Байдън за топките за да съсипят САЩ ?В ККП ли ви е надеждата сега бе удоди?

60

ББ

преди 3 години

До Анонимени на *** не случи путин..така е когато каузата ти е несправедлива..форумни комунисти..а руски политик-интернационал комунисти..изнасящи неизследвани ваксини с цел печелене на "матрял"както се изразява борисов,а собственият му Народ умира неваксиниран и не лекуван??факти..всеки с гънка може да ги провери!останалото са руски по гьобелс манипулации..бедните имат само пропагандата иманипулацията..вие избирайте!!!пред руските посолства невиждани опашки от желаещи да живеят в путила

59

Анонимен

преди 3 години

Русия е като Нигерия само че със сняг.

58

ББ

преди 3 години

До А сега сериозног-н Байдън/и тръмп преди това/назоваха путин...убиец...Немцов бе убит и се твърди по нареждане на путин..Скрипал опитаха да го отровят,навални бе отровен в русия..само факти...все противници на режима на путин..факти които и слепите могат да проверят,"умиращият"Байдън прави това което правеше "умиращият"Рейгън..със СССР..пращат ви в клоаката на историята..имат ценности за разлика от вас имащи само хранопроводи..и ние имаме ракети..и по-модерни..внимавайте какво си пожелавате!

57

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59=Байдън си е добре в добра конзиция и ще надживее Путин за което съм готов да се обзаложа.=Който и от двамата да живее и надживее другия ще трагедия за Света.Факта обаче е че Русия не е никакъв фактор в Света - в нищо- освен че е ядрено въоръжена. Но пък САЩ и Китай са фактори! И там има много големи проблеми за Света особено с китайския Джо назначен за Президент на САЩ.Затуй и нашите форумни комунисти, залагат на Китайския Джо и ККП.

56

ББ

преди 3 години

До Анонимен"мандати"...от тях гражданите на русия не живеят по-добре,напротив,"мандатите" на убийци не носят просперитет и щастие на Народите им...особенно в русия,нямате шанс просто,манипуелирате Китай и тях обричате на нещастие и връщане назад в цивилизационен план,Китай надмина в пъти русия...манипулират ги за да ги завлекат на дъното на историята...след г-н Байдън ще дойде друг достоен и с;ценности непримирим боец,борещ се за Справедлив Свят...Бог да пази САЩ!!

55

Анонимен

преди 3 години

Като четеш руските сайтове оставаш с впечатлението че на Байдън му остават 15-20 минути живот. Това се опитват да ни вменяват и руския шпионаж в лицето на българските русофили. Байдън си е добре в добра конзиция и ще надживее Путин за което съм готов да се обзаложа.

54

А сега сериозно

преди 3 години

До ББ=Президенти защитаващи ценности не авоари и замъци,борещи се за свободата и справедливостта на народа си=И това за Байдън ли се отнася? Или за Камала? Или за Бърни?......или ККП?

53

ББ

преди 3 години

До А сега сериозномолете се да устиска...казвам го с усмивка...ще устиска,Господ да пази Президента на САЩ...или очаквайте г-жа Камила Харис... все борци за Свобода и Справедливост...тръмп умря както вложените в него руски пари...докато руски граждани умират от глад и спирт!!!

52

ББ

преди 3 години

До Анониментова ще реши Народа на САЩ,в русия ви назначава путин...бедните руснаци умират от глад и натровени с спирт...а путин и приятели яхти...звезди във ФК Челси и подобни...цивилизационен избор...нямате шанс...милиарди сме готови за доброволци в Армията на САЩ!!!

51

А сега сериозно

преди 3 години

=Байдън призна: Вече мисли за втори мандат=Ми време му беше да го обяви, след като деменцията напредна толкова бързо напоследък.Последния път когато бе чат-пат ОК- заяви, че ще е само един мандат, но това е стара работа. И как няма да иска втори мандат(да ни е жив и здрав) след като започна толкова успешно и *** САЩ само за два месеца? Представете си че устиска целия мандат.

50

ББ

преди 3 години

До Анонимени от кога руските *** определяте кой колко и как ще живее??явно не си чувал за ЦРУ!!!вие ли ще отнемете живота на Президента на САЩ!!!имали сме Президенти над 90 г....бедни духом ***!!Президенти защитаващи ценности не авоари и замъци,борещи се за свободата и справедливостта на народа си...не като путин за олигарси хранещи властта му!!!Бог да пази САЩ!!!

49

Анонимен

преди 3 години

И след тези два мандата Хенри Кисинджар се кандидатира

48

рушняците и рушофи

преди 3 години

лете ще видят къде зимуват раците.

47

ЗабравидончУбелината

преди 3 години

Такова ЖАЛКО порезидентсво и подобен ЦИРК не е имало никога в Америка.Хи хи.

46

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, какъв втори мандат *** байдъЪно? Ти си пътник до края на ТАЗИ година, мислел за втори мандат. Такова ЖАЛКО порезидентсво и подобен ЦИРК не е имало никога в Америка. Днес пак му гледах интервюто, той чете от лист хартияв отговорите на предварително подбрани въпроси които се задават след хвалбите от жалките джурналета. Пълен ЦИРК!

45

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Каква полза от многогодишния опит на старчето, щом е изкуфяло?Изтекъл му е срока на годност.

44

Анонимен

преди 3 години

Байдън е изключително опитен политик. Той познава много добре какво е студена война и как се води за разлика от лаика Тръмп най-неграмотния президент в историята на САЩ. Путин започна втора студена война с речта си в Мюнхен през 2007г. Буш младши дори не разбра какво поиска Путин през 2007, а той си поиска обратно социалистическия лагер Източна Европа и бившите съветски републики за своя сфера. Обама неглижира путинските апетити а Тръмп стана помагач в руските агресии. Байдън е втори Рейгън.