63

Анонимен

преди 3 години

a na lunata ili mars iskate li?

62

Програмист

преди 3 години

Аз па вземам 5 бона заплата и ни мъ интересува...

61

Анонимен

преди 3 години

Ами съберете се и отворете. Всички до един. Нищо не могат да ви направят, ако сте твърди и обединени.Ще стане като с сградните паспорти, никой като не изпълнява ще ги отменят. Всичко е във ваши ръце, ако седите на тях и чакате някой друг да ви спаси-няма да стане.

60

Анонимен

преди 3 години

Защо като? xD

59

Анонимен

преди 3 години

тоя *** с кебапчийниците- а откъде кинти тиквата да ти плаща без кебапчийниците бе?? заемите му свършиха вече! това отвори затвори приключва още малко!

58

Анонимен

преди 3 години

Да бе, техноверигите никак не укриват доходи.работя в такава. знам им далаверите.

57

Анонимен

преди 3 години

СПОКО!ЗАТВАРЯНИЯТА НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАТ ОЩЕ ДЪЛГО. В ЦЕЛИЯ СВЯТ. ОСОБЕНО В БГ. ПАРИТЕ ЗА КОМПЕНСАЦИИ ВСЕ НЯКОГА ЩЕ СВЪРШАТ. И ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ ОП ПЛОЩАДИТЕ! ККАТО СТАНА ВГЕРМАНИЯ.

56

Анонимен

преди 3 години

то може и никога да не достигне 50% ваксинирани, все затворени ли ще стоим.хайде стига простотии

55

до 54

преди 3 години

Нищо няма да им стане. Няма и да ръждясат. Там работят хора, на които се осигурява заплата по този начин. В магазина не се ходи без маска. За разлика от ресторанта, където с маска не може да пиете и да се храните. Отварят ги защото са коректни със заплатите и договорите. Те наливат пари в хазната от данъците на работещите. Докато ресторантите укриват доходи и ще стоят затворени при 5 000 реално доказани болни на ден. А те са много повече от 5 000. Може и да са над 8000. Не се тестват хората.

54

Анонимен

преди 3 години

Е, бвха те големите далавери. Сега почва разпродаването на сивите пишман бизнеси, на апартсментчетата и лъщичките вповече Лапкане от надипленото му е мсйкста или - мотиките и кой откъде е. С дипломи за нещо или без. То и едни дипломиии.

53

до ресторантьорите

преди 3 години

вие правите всички на балъци,почасови осигуровки или на минимална работна заплата,наемате без договори,прибирате цялата кешовица,сега оревахте света,ами какво искате да ви дадат на всички мними безнесмени по 1 000 000 лв за да сте доволни ли,май пак ще мрънкате?

52

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не подлежи на дискусия искането им...Навсякъде по света са затворени... Като се ваксинира 50% от населението на България, тогава да отварят.

51

Анонимен

преди 3 години

Ами излезте на протест! Недоволните хора протестират!

50

Анонимен

преди 3 години

Доста официално звучи тази позиция. Ричи ренегата, ти ли си?

49

Анонимен

преди 3 години

И какво ще им стане на телевизорите, телефоните, хладилниците, играчите за 2 седмици? Ще ръждясат сигурно ? Все пак не са хранителна стока, че да се развалят?Мафиотите доказаха, че са собственици на държавата България и директно корумпират министрите!Бойко ти излезе най-голям предател и страхливец. дано те застигне някой куршум в главата

48

Анонимен

преди 3 години

Правят ви на балъци, а вие си траете.Наистина сте балъци.

47

Анонимен

преди 3 години

:D Малко ви еее. Нека вии! Като всеки втори вари кафе в тази държава така ще е. На акта ви за раждане да не е написано кръчмар? Квалифицирайте се! Стига сте чакали на бакшишите! Мизерницииии..заради вас се натрових в заведение в Пловдив на една Нова година от другата страна на екс хотела Тримонциум. Няма да стъпя повече в мизерниmе ви ресторантчета. Фалифайте завинаги! Надценка 300% навсякъде в Пловдив. Нека ви! Ще си кибичите затворени още дълго. А като отворите нормалните хора няма да стъпят.

46

Случаен минувач

преди 3 години

Не правете хората на маймуни! Отваряй - затваряй, отваряй - затваряй!

45

Анонимен

преди 3 години

До въпросче"Колко време прекарвате в заведение и колко в магазин?"На такива въпроси представителите на на ресторантьорите и фитнесите няма ПЪК да отговарят!

44

Анонимен

преди 3 години

Не е редно Джъмбо, Практикер, Зора, Техномаркет и подобни да работят. Те също могат 2 седмици да затворят. Няма нищо да им стане.