80

Доакто

преди 3 години

Докато има хора като Каракачанов в политиката Македония и България ,никога няма да си оправят политиката. Защо ли ?На всеки интелигентен човек му е ясно.

79

стоян

преди 3 години

Първи сме по смъртност,а тоя *** казва,че сме добре!!!!!!!!Тия гербаджийски *** и са тотално неадекватни.

78

Анонимен

преди 3 години

Много сме добре, кво разправяш. Половин свят се чуди дали да ни брои в топ3 или топ10 по смъртност.

77

Анонимен

преди 3 години

Всичко е точно, чакаме само заразените да измрът и ще сме наред

76

Анонимен

преди 3 години

Добре сме да.... неговата торбичка от билла е пълна ама нашите не.

75

До Руския трол

преди 3 години

Въпреки санкциите които им се наложира, най-големия дял на вносния на петрол в САЩ идва от Русия. Това ако не е слугуване какво е?

74

...

преди 3 години

Какво ме баламосва с локдауна?Що не каже нещо за "разузнавачите",които харантути в подчиненото му ведомство?Най-много пари в предизборната реклама се хвърлят от партията му.Тези пари от военните поръчки ли са "икономисани"?...

73

Анонимен

преди 3 години

Кажи мен, кога ще пистигне чудото на техниката на САЩ, цели 8 бройки.....:))))

72

Анонимен

преди 3 години

До 66Прав си. В по трибуните на КХЛ има публика видях репортаж в ютюб. Нямам идея защо. Както и да е отплеснахме се. Тук в статията е за това че в България локдауните са по-леки от тези в Европа.

71

Анонимен

преди 3 години

Оcpaxте ваксините, сега пак обвинявате хората, затова ви мразим, глyпаk.

70

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов ми изглежда на малко момченце, което иска да си играе на война :))) Затова го харесвам, непринуден е в простотията си :))

69

Анонимен

преди 3 години

"Путин е отговорен политик, но без подкрепата на руснаците нищо не може да направи.".....................................................Руснаците не избират пряко от 20 години, а от 30. Не обвинявам руския народ за лошия избор на алкохолика Борух Николаевич Елцин, но ролята на Личността в историята е първостепенна. Имаше още един пропиндосник, избран /2008-2012/ пряко от народа, допуснал 5-дневната война 08.08.08, агресията в Либия, Сирия през 2011 г. и седял със скръстени ръце.

68

ТОРБА С ***

преди 3 години

сложен начело на армията....

67

Тишо

преди 3 години

По опасна от Ковид е само глупостта,а този яко се е разболял и оправяне няма.

66

Анонимен

преди 3 години

До Русиякойто иска ВЕДНАГА ДА ЗАМИНАВА ЗА РУСИЯ, тъкмо ще можем да дишаме по-спокойно..А ти що не заминеш за САЩ да миеш афроамерикански тоалетни да изкараш някой долар? Или за САЩ трябват визи? Впрочем какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

65

Анонимен

преди 3 години

Първи по смъртност, но според патриота сме добре.

64

Анонимен

преди 3 години

До в Русия няма локдаунНе ги давай за пример защото правят каквото им се казва. В Кремъл са толкова манипулируеми че е направо фейспалм. Русия са една нефтодобивна колония на САЩ така че престани да ги давш за пример.---Ами виж на видеото как ги манипулират от Кремъл, докато в България всичко е затворено и майки с деца скачат от седмия етаж заради бедност и отчаяние:"Камеди Клаб Ночной клуб Марина Кравец Гарик Харламов Демис Карибидис"

63

Анонимен

преди 3 години

Затова ли сме с най-висока смъртност, защото "сме добре"?

62

до 60 Анонимен

преди 3 години

ти пак какво си работил и сега да си безработен или си гонен от фирмата, че държавата да ти плаща заплата, В ЕС ХОРАТА СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ В ПЪЛЕН РАЗМЕР, ИМАТ ЗАСТРАХОВКА ЗА ВРЕМЕННА НЕТРУДОСПОСОБНОСТ ИЛИ ЛОК ДАУН, ти какво внасяш по задължителните осигуровки?!

61

Русия

преди 3 години

който иска ВЕДНАГА ДА ЗАМИНАВА ЗА РУСИЯ, тъкмо ще можем да дишаме по-спокойно