53

антикомунист

преди 3 години

Айде нема нужда от хвалене на таваришчи и таваришутки, с миризливи пизди

52

Анонимен

преди 3 години

искам си третата доза...ако може и четвърта...

51

измамено камилче

преди 3 години

8 месеца, тоест ние дето се ваксинирахме февруари, октомври вече ще сме без защита, че ще има нова вълна следващата зима е 100%.

50

Чичо Тромбоз

преди 3 години

До 3033Аха! Ваксините са, ЦИТИРАМ "добре за здравните системи"....Мислех, че ваксината се бие, за да те предпази от някаква болест, не за да предпазва здравни системи.Нямам интерес да пазя нещо, което не работи. Аз плащам данъци за да работи.Ако плащам за нещо, което не работи - върнете ми данъците!!!

49

Анонимен

преди 3 години

В Русия са ваксинирани към 4 милиона, това е ~ 3% от населението. Но в Русия няма пандемия, всичко работи нормално, всичко е отворено и то много преди да се появят ваксините. Докато в Англия са ваксинирани над 50% и полицията пребива хората които се събират, всичко е затворено и мерките се затягат. Ваксините са само за хора от рискови групи за които един грип може да бъде фатален, безумие е здрав човек да си поставя ваксина, този грип макар и по особен, е по-малко смъртоносен от обикновения.

48

Аз лично

преди 3 години

вярвам на ваксините, но също понеже се интересувам знам, че ваксинирането има смисъл само когато е масово, както е примерно с БЦЖ. Преди време, когато излезнаха противогрипните ваксини си сложихме такава, но когато грипа дойде си го преболедувахме както всеки път - с лекарства 1 седмица, без лекарства 7 дни. От тогава не си слагаме противогрипни ваксини. Същото е и с ваксините срещу ковид - ако успеят да ваксинират масово за кратко време ОК, иначе просто ще си боледуваме година след година.

47

Анонимен

преди 3 години

Когато се пишат такива статии обикновено се цитират научни изследвания, а не личните мнения на връзкари, добрали се до тпло местенце в Правителствена болница.Ама нещо не видях нито един линк в статията. Защо ли?

46

Анонимен

преди 3 години

Никой не наблюдава ваксинираните, това е лъжа. Изобщо няма обратна връзка с тях, никой не се интересува, как се чувстват. Само една определена група от около 1000 човека се наблюдават.

45

сметка

преди 3 години

Населението на земята е 7 674 000 000 към данни за 2019 по 25 Лева,~14 ? на калпак за ваксина, фирмата продала ваксината има бруто приход: 107 436 000 000 ? за една игла, за две прихода е 429 744 000 000 лева. Който първи се наложи на пазара ще ходи на Марс на разходка за обяд...:) А жена му на Юпитер за маникюр.

44

Анонимен

преди 3 години

Имам имуните за всичко,без такъв за набезите на простотията човешка ;)

43

Анонимен

преди 3 години

Урсула фон дер Лайен кой я е избирал? Или я назначиха защото немците искаха да се отърват от нея след корупционните скандали които забърка в Бундесминистерството на отбраната! Купилса 2.4 милиарда ваксини при условие че ЕС е около 440 милиона. Ако не накарат хората да се ваксинират ще лъсне цялата корупция в Брюксел.

42

3033

преди 3 години

Ваксините не ти гарантират , че няма да се разболееш , не го ли разбрахте вече. Дават добри резултати, че няма да го изкараш тежко или смърт. Което е добре за здравните системи , че в един момент ще спре да се лекува Ковид и пак ще лекуват други заболявания.

41

Анонимен

преди 3 години

Няма да се кастрирам!

40

Анонимен

преди 3 години

То това е ваксинацията с AZ. Преболедуваш си ковид, но по-леко.Те за това и се вдигат толкова бройките, защото в дните след ваксинацията много хора стават носители на вируса.Така де за да се свърши с локдауните всички в някакъв момент трябва да са го преболедували. За диеабетици и рискови групи ваксината изглежда като да има нкакъв смисъл.

39

Анонимен

преди 3 години

"Народ който жертва сигурността си заради свободата ще изгуби и двете"Лудвиг фон Швулендорф

38

Анонимен

преди 3 години

В Англия като ваксинираха над 50% защо не изградиха имунитет ами мерките стават все по-жестоки, и полицията бие с палки тези които не са съгласни с локдаун?

37

Дарвин

преди 3 години

Еми не се ваксинирайте. Ще олекне малко на социалната система. Ще има повече работни места и въздуха ще се поизчисти.

36

Анонимен

преди 3 години

Естественият имунитет е постоянен за изграждане и организма си набавя необходимите съставки самостоятелно при нужда заради липса на някои от тях за придобиване чрез необходимите обработки на вещества,съединения при появили се необходими и достатъчни условия за съществуване как развиващи процеси в последователност на условията за протичане им като за начало и край по сигнал в природното развитие понеже естеството в природата са условията на/за съществуване от които веществата,съединенията зависят

35

Анонимен

преди 3 години

Ще докарат от 10 кладенеца вода само и само да убедят народа да се ваксинира.

34

Дарвин

преди 3 години

Еми не се ваксинирайте. Ще олекне малко на социалната система. Ще има повече работни места и въздуха ще се поизчисти.