144

работа работа работа

преди 3 години

Не е лошо да не го забравяте точно русофилчетата, дето социализЪма ви научи, че работите не работите ви се полага колкото на другите, поради което и не работехте. Слава на великите САЩ. Слава и вечен живот на Президент Байдън!!

143

Анонимен

преди 3 години

Англия въвежда от следващата седмица глоби от по 5000 британски лири за нарушителите на забраната да се пътува в чужбина без основателна причина, предаде Ройтерс.И защо така, нали 50%са ваксинирани и ваксините са спасението?

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 148"Кажи му, че ваксините убиват, и си готов"То хубаво с тия теории, но тия които разпространяват теориите, че ваксините убиват са самите бедни. Богатите ги убеждават, че от ваксините има смисъл.

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147"Спокойно, скоро и останалите медицински процедури лично ще ги правите."Точно. После ще реват, че закриват болници. Ами, то няма да има кой да работи в тях и ще РЕВЕТЕ, че няма кой да ви лекува, щото точно тия неграмотните сте всичките по селата и малките градчета.

140

Анонимен

преди 3 години

Простете, бедните по цял свят (особено Бай ***) не желаят да се ваксинират. Пеят си за нов световен ред и подобни. Ненужни са на общество и икономика. За какво да се ваксинират? Точно това е и целта- малко да се поизчисти светът от бедните, защото са в тежест. Най-добре работи обратната психология. Най-лесно се манипулира бедният, защото е пpocт. Кажи му, че ваксините убиват, и си готов. Бедният вярва на мемета из Фейсбук, но не и на науката. Има много изключения, разбира се.

139

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този безумен спор за медиците? Разбира се, че се ваксинираха голяма част от медиците, особенно в болниците. Поне някаква защита в целия този ад, който цари там в момента. Ако безумните ви спекулации за вредата на ваксините са верни, ще останете без медици в близко бъдеще. Един тук изразяваше желание да ваксинира политиците лично. Спокойно, скоро и останалите медицински процедури лично ще ги правите.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Няма "лицемерие". Никой не е длъжен да осигурява каквото и да било на другите, тъй че това се прави доброволно и е ДАРЕНИЕ.Не е лошо да не го забравяте точно русофилчетата, дето социализЪма ви научи, че работите не работите ви се полага колкото на другите, поради което и не работехте.

137

Анонимен

преди 3 години

Пирогов

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Над 15 човека, като започнеш от завеждащ отделение в Птиогов, и се свърши до обикновени медицински сестри.Не разбрах, колко познати медицински лица имаш, и колко от тях не са се ваксинирали?

135

Анонимен

преди 3 години

Тя храната се разпределя несправедливо, вие ваксините. В Африка умират деца от глад, ан запад всеки ден, особено в туризма, се изхвърлят тонове храна и се правят пърформънси за някое болно кученце. Лицемерието не е от вчера.

134

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти колко познати медици имаш които се ваксинираха?

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ще повярвам, че политик си бие ваксина и не е менте, ако аз избера шишенцето от хладилника с ваксини, аз напълня спринцовката с течноста"Кой ще те допусне до хладилника с ваксини и спринцовката с това основно образование?

132

факти и цифри 2

преди 3 години

Дялът на храта над 80-год възраст с летален изход от ковид през 2020 г. е 28%, докато през февруари т.г. нараства на 54%. При това се касае за получили и двете дози ваксина.Изводът на д-р Ерве Селигман и Хаим Йатиф е, че ваксинацията е довела до рязко увеличение на смъртността при хората с компрометирано здраве и възрастните.

131

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

На Изборите какво ?!Винаги ДС слага подставените си лица.А за България ?Каквото са решили новите господари, ставаше и преди Ковид !

130

Анонимен

преди 3 години

До факти и цифриКогато си неграмотен, и не знаеш какво означават "фактите и цифрите" или когато си достатъчно нагъл, за да криеш информация какво значат те.Я дай кое е това "изследване".

129

Анонимен

преди 3 години

130 всеки си решава, но изкарали го тежко, не искат през това пак да минават.

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130"Много познати медици не се ваксинираха. Сигурно са ***?"Колко познати медици имаш и колко не се ваксинираха?Аз произхождам от много голяма фамилия, в която има поне 15 мидицински работници в различни позиции: ВСИЧКИ до един се ваксинираха.

127

факти и цифри

преди 3 години

Според проучване, приключило преди седмица в департ. по инфекциозни болести на мед. университет в Марсилия, от началото на ваксинационната кампания в Израел са регистрирани 2300 смъртни случая от общо 5300 от ковид в страната за целия период на епидемията. От 19 януари 2021 до финала на проучването в началото на март, 52% от починалите 1271 души са ваксинирани (660).

126

Анонимен

преди 3 години

Въпроса не е колко процента са ваксинирани, а колко хора.Ако в трети страни населението е 10 пъти повече от Западните, процента е много по-нисък, дори при същия брой разпределени ваксини. Това означава, че за да се запази еднакъв процент Запада трябва да изнася много повече ваксини отколкото използва. Както казваше един политик: ние обичаме другите, но не толкова, че да вредим на себе си.

125

Анонимен

преди 3 години

Така е и мен много ме дразни лицемерието им