78

Koko

преди 3 години

Гешев най- великия, яко мачка, абсолютен Трактор. Много ме кефи, умен безкомпромисен и железен.

77

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Григорий Распутин Окупатори бяха Френските и Английските реквизиционни власти които за три години от 1918 -1921 година ошушкаха Българският народ както Турчин не го е грабил и ни наложиха такива репарации че нашите дядовци и баби и нашите родители изплащаха до 1974 година на миналият век .Чети книгата Срещи със Буров за да узнаеш твоите господари какво са вършели със България и на какви унижения е бил подложен Българският народ .

76

за този ли иде реч

преди 3 години

До Григорий РаспутинВъпросният полк. П. Петров е назначен в МО през октомври 2009 г. от Николай Младенов от ГЕРБ по предложение на главния секретар на МО при създаването на дирекция "Планиране и управление на бюджета". През април 2017 г. е назначен за временно изпъляващ длъжноста зместник-директор, след това е назначен за титуляр от Каракачанов и от него е изпратен в Брюксел.

75

Анонимен

преди 3 години

Много внимавайте когато някой употребява думата Братски по ваш адрес без да сте братя!Русофилите под братски разбират - дай да ти вземем всичко "брате" път ти ни робувай там, че трябва и да си ни благодарен!Мнооого са нагли руснаците, а още по-нагли от тях са русофилите!

74

Анонимен

преди 3 години

До Григорий РаспутинМоже и това да се каже:Дocтaтъчнo e дa cпoмeнeм, чe нa чeлo нa Миниcтeрcтвoтo нa oтбрaнaтa e бивш aгeнт нa кoмуниcтичecкaтa Държaвнa cигурнocт, визирaм миниcтър Кaрaкaчaнoв. Нe мoжe дa ce изключи, чe e възмoжнo пoд шaпкaтa нa тoзи миниcтър дa имa нeгoви бивши aвeри oт cъщитe тeзи cлужби. Aкo тoвa e тaкa, cитуaциятa би билa eднa мнoгo дoбрa илюcтрaция зa oпacнocттa oт липcaтa нa луcтрaция - и зa нaциoнaлнaтa cигурнocт, и зa лoялнoтo cътрудничecтвo в рaмкитe нa НAТO.

73

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Какъв приятел си ми ти бе ,аз приятели предатели никога не съм имал през живота си .Моите приятели са честни и достойни хора които никога не са предавали родината ни на нашите вековни врагове Англосаксите .И заедно сме отстоявали Православието ,битът ,културата ни ,националните и народни празници и вековните ни традиции .

72

Анонимен

преди 3 години

Не обръщайте внимание на руските ***. Не им отговаряйте.Така само им пълним джоба с мизерни рубльовки!

71

Григорий Распутин

преди 3 години

До Отечествен Фронт....... но братушките като навлязоха във България... Братушките ти окупираха България. И по кротко с бляновене за Народен съд.

70

1

преди 3 години

те всички са Щирлиц, чемодан, вокзал, Масква

69

Анонимен

преди 3 години

Руската агресия няма край. Искат да ни източат всичката кръв тези руснаци.Не са познали. България е свободна държава!

68

Висшидържавнислужите

преди 3 години

На шефа женшината бьла рускиня бре ,абе наще явно не взимат достатъчно щом продават родИната за 2-3000лв. на месец.

67

Григорий Распутин

преди 3 години

До Анонимен..... Прав си, предстои двама руски в Русия и двама наши да се върнат в България.... Няма български дипломати изгонени за шпионаж в Русия, има само руски изгонени за шпионаж в България. И преувеличаваш ролята на руските туристи д българската икономика. Румънските са в пъти повече. Дори и от Македония.

66

Анонимен

преди 3 години

Get OUT!Чемодан -------> вокзал -------------> Москва!

65

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62"Знам, че ще кажете всички руснаци в Русия, но хотелиерите по морето едва ли ще са доволни."Ако не си наясно, да ти обясня: руснаците по морето отдавна или си живеят в техни жилища, или ходят да отсядат в хотели собственост на руснаци, тъй че България много малко печели от тях, докато щетите от това, че им позволяваме да си веят коня са значителни.

64

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтКога да го чакаме? Новия "народен съд"? Май и рублите понамаляха,а? Затъва здраво евразийската казарма.

63

Анонимен

преди 3 години

Зинкин и Рибкин са притежавали много документи с гриф "Нато секретно".Къде е Радев? Да не би Рибкин да е кодовото име на летеца? Гледа и без друго като шаран. Айде... Радев барабар с Рибкин и Зинкин да го екстрадират за Москва!

62

Григорий Распутин

преди 3 години

До Анонимен...... И какво да каже президентът Радев?.... Ами най-малкото за един от шпионите, който е назначен на заместник началник на Бюджетната дирекция в МО от служебния министър на Радев.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен55Как какво? Досега винаги за всичко се е произнасял.Само ти не си разбрал?

60

Анонимен

преди 3 години

До Григорий РаспутинПрав си, предстои двама руски в Русия и двама наши да се върнат в България.Целта е замразяване на отношенията, но това не е добро за дветет страни, а за трета.Знам, че ще кажете всички руснаци в Русия, но хотелиерите по морето едва ли ще са доволни.

59

Анонимен

преди 3 години

Волен принципно говори глупости ,но казва и верни неща понякога например има ли турски шпионаж?Защо не се поставя остър тон на Турция?