155

Урсула

преди 3 години

Кранчето го спряхме! Ще ти вземем и чекмеджето!

154

До 151

преди 3 години

Какво искаш ти да направи ? Дай пример с някой премиер ! Какво например направи Луканов,Виденив,Станишев,Костов,Беров,Орешарски,Царя,което сега засега остава най-фундаментално и успешно за общество и държава ? Кажи според теб какво трябва да прави един премиер ? Как ги виждаш нещата? Кажи също ако хипотетично БСП поеме управлението,какво очакваш да се случи в следващите две години с теб ?

153

Тонката

преди 3 години

И от 10 места да влиза газ в България , все от Газпром излиза

152

ПроСоТо

преди 3 години

До Емовчера ми се оплакаха хора на държавна служба,че АГИТАТОРИ на гроп са ги притискали и са се заканвали че ще бъдат уволнени,ако не гласуват за Щайгата!..Ей така ги "печелят" изборите..Като прибавим и тоталните ФАЛШИФИКАЦИИ,картината става ясна.Па има и друго:-Известна е приказката за баницата,за тоя който я яде,и за тоя,който му я дава.След като манталитета на нашего брата се свежда до.."ВСИЧКО ЗА ПРОДАН",купуването и продаването на съвест става много лесно.

151

Чебурашка

преди 3 години

Това , че руска газ влиза от 3-4 места в страната ни , не ни прави независими , нито ни прави диверсижирани .

150

Анонимен

преди 3 години

Все едно не помним как тоя висеше на килимчето пред Путин.Сега се прави на много независим, щото го порязаха и от ЕС и от САЩ.А избори идат и трябва рейтинг да се спасява.

149

Анонимен

преди 3 години

Боци-Кранчето!

148

Анонимен

преди 3 години

Независим само у WC-то братиньо!Там всичко зависи от теб!!!!

147

Емо

преди 3 години

НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ-----ГЕРБ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ.... ЗАЩОТ 80 000 В ОБРАЗОВАНИЕТО 2,5мил.ПЕНСИОНЕРИ,РАБОТОДАТЕЛИТЕ СА КЪМ ГЕРБ,ЗАЩОТО КОРНИ ИСКА ДА ИМ УВЕЛИЧАВА ДАНЪЦИТЕ....

146

агнешко за фурми

преди 3 години

Независими са тия дето лапат агнешко - семитите от емирствата.Тия дето ядат скапани фурми са яко зависими от глада и мизерията.Кой даде българското агнешко на семитите. Колеха ги с месеци. Тонове агнешко изнесоха от България. Бедния ще яде фурми и е яко ЗАВИСИМ.

145

Анонимен

преди 3 години

Тоя освен да кара джипката с наши пари и да е на всяка манджа мерудия нещо друго може ли да прави?

144

бай Миле

преди 3 години

Естествено, че сме независими... защото от нас нищо не зависи!

143

мафия-тиква=пеевски

преди 3 години

независими са тия с кюлчета и чекмеджета с пачки от по 500 Еур.Мутро, тия може да ги говориш на ония от германското ЕНП. Плащай сега по милиони за да купуваш гл.а.с..ове и цели се.к.ц..ии.Ще плащаш яко и накрая като спреш ще те тикнат в па..н.д.е.лата и пак ще ти вземат офш...о.рките. Дай тук още 10 милиони за ново срутище на Рилския манастир и пак ремонт на ремонт на ремонта.

142

Анонимен

преди 3 години

Ако си независим няма да ти пратят фурми.Щом чакаш доставка без значение на какво, си зависим!!!!!Ако ти произвеждаш и другите правят хъб са зависими от теб дали ще им дадеш!!!!!Има разлика мутроооо!!!!!Не е като тефтера с двете графи:''Да се удари''и''Мой човек казал съм да не се влиза там''

141

Анонимен

преди 3 години

На тези приказки едва ли и децата му вярват.

140

ОТВАРАТИТЕЛЕН

преди 3 години

ОБРЯЗВАНЕТО НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОДДОКАТО НИЖЕХ ТЮТЮН МЕ ВЪЗРОДИХА И ЗАЩОТО СЪМ НЕГРАМОТЕН СЕ КОАЛИРАХ С ВЪЗРОДИТЕЛЯЗАТОВА НАЙ-ВЕЛИКАТА КОАЛИЦИЯ Е БКППАРДОН ДПС И БСП ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И ЛЕНИН ДПС И БСП МАШАЛААА

139

Емо

преди 3 години

ВЕЧЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ СЕ ДВИЖИ ОТ---- ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО--- МАЛКО НЕЩА, КАТО ДАНЪЦИ,ЕЛ УСЛУГИ МОЖЕМ ДА СИ ОПРЕДЕЛЯМЕ САМИ....ДОРИ БАНКИТЕ ВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ДАВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 8%, А КАТО ПРЕМИНЕМ КЪМ ЕВРОТО 5% --- ЗАЕМИ...

138

Ужас

преди 3 години

Мръсната мутра съсипа родината ни. Гласувайте срещу мръсната мутра.

137

Анонимен

преди 3 години

Независим бил от Доган и Пеевски? Брей, кви са тия лъжи? Сега ще кажете, че и Гешев Стотинката лови не само престъпници крали стотинки, но и такива с чекмеджета и кюлчета злато.Само по един начин може да печелиш.

136

Анонимен

преди 3 години

Бойко ти си лъжец