152

до 175

преди 3 години

А аз съм чедо на 60-те. Вероятно съм колкото вашите. Едно време имаше само едно заведение в моя град. Хората работеха и само в петък вечер можеше да се види народ по заведенията. Преживяхме голямата гладна зима след 1989г. така наречената Виденова зима. Някъде 1992г. нямаше олио, захар, хляб и равтовете на магазините бяха чисто празни. Обувки нямаше. Нямаше нищо-питайте вашите родители! Сутрин съм ставал в 5 часа да чакам пред магазина за млеко и свършваше още като отвори магазина.Нямаше нищо.

151

Полицай

преди 3 години

Крайно време е да се затвори всичко и вечерен час да има. Поне ще има и нарушители да бъдат глобявани. Аз съм за вечерен час от 19 до 7.

150

До 171

преди 3 години

*** не може да осъзнае тези неща.Щом той има кебапче и ракия на масата...не го интересуват другите.Не го интересъва и не му е понятно как той е свързан и как неговото кебаоче зависи и от това всички останали и цялата икономика да е в добро здраве.

149

Анонимен

преди 3 години

До 166Еми това е основния бизнес в БГ, можеш ли да ги обвиниш :)) Иначе за производството си прав, само че забравяш че българите сами си го направиха това, все пак съм чедо на 90-те, знам едно две неща :)))

148

До 173

преди 3 години

Кажи си, де. Нали на другите работата не била важна и сме можели без тях. И да фалирват.Кажи, да видим ти какво работиш. Нали си големия мъж, тук във форума.

147

Анонимен

преди 3 години

Стои *** отстрани...и се радва на нещастието на другите.Не му пукало от заведенията и хотелите. *** не ходел вече по ресторанти. И отпива от домашнярката. Ами, ***, ти може и да не ходиш, но останалите хора ходят. Ходят и на почивки.Но...щом не те засега лично, останалите да умират.Отново казвам, ако бяхте дирвктно засегнати от пандемията. Фирмата ви затворена, а шефа не може да ти плати вече четвърта заплата, щяхте да реевете до небесата.Но..не. импатията е нещо тотално непознато.

146

Ъ

преди 3 години

Така и не разбрахте с вашата меркантилност, че проблема не са ресторантите, фитнесите или културните мероприятия. Проблем ще има за цялата икономика и всички отрасли. По веригата.

145

Анонимен

преди 3 години

Налазиха много сервитьорчета в полето за коментари. Хахахахаха сега поне да сервират по едно малко, където им четем бисерите! Ама зора какво ли не прави? Ще пишат до откат .

144

До 166

преди 3 години

От коментара ти се разбира, че си нямаш грам идея що е то икономика и как функционира тя.Ниска топка и необразован.Няма нужда да ти се обяснява.Кажи ми ти какво работиш, поне да се разбере от каква позиция плюеш.

143

Анонимен

преди 3 години

На мен не ми липсват заведенията, находил съм се когато бях "млад", не че не съм излизал и сега, просто не поражда интерес :)) Друго е да отидеш на планина в някоя хижичка, природа отсреща, за какво да се бутам в бетонните клоаки, че и кафенце или биричка да пия там, нема смисъл :))

142

до 158

преди 3 години

Какъв бизнес правят ресторантите? Бизнес се прави с производство. Те не произвеждат нищо. Продават ти едно кафе за 3.50, което реално е 30ст. Продават ти една кола с кафе за близо 7лв. Това ли е бизнеса? Какво печели държавата от тези заведения? Те наемет ниско квалифицирани и ги осигуряват на минималната работна заплата. Лъжат държавата. Не може една салата от марули с 3 резанчета репички и 2 маслинки да е 7лв. Това е обир послед бял ден. Виновни са наивниците, които ги посещават.Айлякчии мн.

141

Анонимен

преди 3 години

Мутрата си осигурява ниска избирателна активност.Избори при затворена държава и възможно най много затруднения да се гласува.Ноо..вие си стойте и злорадствайте срещу сънародниците си...че вече не издържат финансово и ще фалират ако държавата не им помогне.Злобата срещу ближния е най силното българско качество.Не му пука дали го крадат и го управляват мутри..за него е важно да плюе по другите

140

ооо

преди 3 години

Ако не умреш от вируса, ще умреш от другият вирус наречен глад !Само на Баце не му пука как оцеляват хората последната 1 година !

139

Ъ

преди 3 години

Повечето, дето сте я налазили тая статия сте превъртели яко нивото.

138

Сядай направо

преди 3 години

Водещата Д. Найденова пияна ли води совите предавания? Явно за това са я свалили от автомобила.

137

Инспектор

преди 3 години

Въвеждаите най-строги мерки и глоби за тази разюздана и разпищолена пасмина.Ненаяли се,ненапили се и на Занзибар ненаходили се.Направо в Белене им е мястото.*** нечовешка.

136

До 148

преди 3 години

И за какво тогава е длъжна държавата?Да остави бизнеса да фалира?Или до там ви стига ума? Икомомиката трябва да се запази. Това правят всички развити страни. Помагат на икономиката, защото всички фалити, след това ще рефлектират на цялата икономика.А тук, всички злорадстват срещу засегнатите и им пожелават фалити.Ако вие бяхте засегнати директно друга песен щяхте да пеете. Но, отстрани е мн лесно да злорадствате.За това ние сме в държавата на мутрите и се злобеем едни арвщу други.

135

до 154

преди 3 години

Ако се обеси, наистина ще съм му благодарен.

134

до 153

преди 3 години

Алоууу, Алибегов, стига си дебнал по форумите и престани да се правиш на клиент. :DЗнаем как си внедрил всичките си сервитьори и готвачите да пишат против мерките.Абее... ти изкорени кестените в София, че ти пречеха да разпъваш шатрите. Сега що не изкорениш хората, че ти пречат да отвориш?Ама то балъци бол. Чакаха да отворите и юруууууш на маслините.

133

Анонимен

преди 3 години

Слушах го Кунчев по Нова. Много неграмотен човек. Не знае за какво говори и затова непрекъснато повтаряше цифрите това, цифрите онова.