79

ПроСоТо

преди 3 години

вленах тук само за да вида новите очила,прическа и джуки на въпросната...а,и ново яке си е купила....а за речите й, неам неври..Ако ще и да са "пропити с логика"

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 88 На един *** за какво да му пука,освен заплатата

77

Анонимен

преди 3 години

АлоУУУ Моме, бегай да си буташ хотела/стена в Алепу ! -нагло корумпе .Нас Българите това ни интересува - Стоп на Кражбите и Корупцията !хич не ми пука за макетата

76

Анонимен

преди 3 години

84 Я се разкарай, кой те слуша тебе?

75

Анонимен

преди 3 години

86 Добре, че от клоуни като тебе, управляващите нямат нужда. Достатъчно време България бе толерантна и търпелива към скопските негодни. Комунистите нанесоха непоправимо щети на България, сега е най-добре, да замълчат. Време е, този проблем, с кражбата на българска история, и език, с езика на омразата, с титовия македонизъм, да се реши.

74

Анонимен

преди 3 години

Те македонците, че са едни клоуни със скъсани *** и огромно самочувствие, а и крадци на история си е вярно, ама и тоя клюн не се поколебава да налее още масло в огъня!

73

Анонимен

преди 3 години

Захариева, е може би най-силният ни министър на външните работи от 1989 до сега! <3

72

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 3 години

Обичам я тази женица!

71

Анонимен

преди 3 години

Какво чакате, на международен.оден съд за плагиатство?

70

50 лева разходи

преди 3 години

Толкова е глобата човек да не гласува тия дни, аз му викам рекет и изнудване, че ако ги вземат, когато ги вземат кой знае къде отиват ...

69

Каракольо

преди 3 години

Македония без българи огън да я гори!!!

68

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицМакедония е измислена от Бисмарк, Дизраели и от турския султан. 1878 г. е върната на Турция.

67

Гнил процес :

преди 3 години

Викат му некроза, като почне някъде в тялото ако се не лекува ....

66

Щирлиц

преди 3 години

А насред София ще кръстите площад,който ще носи името на главния виновник за съществуването на Македония в този й вид.Мъдро,родолюбиво,и каквото се сетите още.

65

Анонимен

преди 3 години

Държава изградена върху лъжа, няма да я бъде дълго, помнете ми думата, Македония ще се разпадне.

64

К'во недей бе?

преди 3 години

Има едно прокажено нещо в България - има нещо гнило в България (кой си плати ще работи, без значение тия дето не моа си платат, че са по-читави от него) и тъй като някой момчета от с.е.л.я.н.д.у.р.с.к.и тип са на принципа след мене и потоп и имат навика да режат пътища на хора дето принципно не им се занимава с тях аз съм си много добре, ще си платя 50 лева глоба и за такива като тия продажници дето не мое един нацист да го сложите на мястото му без значение подследствия - ние хора ли сме ...

63

spoko!

преди 3 години

О т поведението на скопските македонисти става ясно ,че Европейска България никога няма да допусне членство в ЕС на титовите комунистически от.репки. Никой не може да ни застави за компромис с тези ти.пове... Българин

62

Киро Рамбото

преди 3 години

Захариева е изключителна жена. Каквато само истински мъж може да оцени.

61

Анонимен

преди 3 години

Когато имат полза от нас са българи, когато нямат са сърби, а реално скоро ще бъдат асимилирани от албанците, та толкова за македонците.

60

И

преди 3 години

И как се краде история.Това е нещо което няма как да ти го откраднат.Единствено може да го тълкуват по различен начин.И ако това е така,4огава може единствено да станат смешни,но нищо повече.Освен това вече живеем в свободен свят и никой не може да ти отнеме правото да казваш каквото си поискаш.